אופטימיות זהירה....

אופטימיות זהירה.... חברותי למסע
זוהי הודעת ההריון שלי, כן אני לא מאמינה בעצמי.
חזרתי כרגע מבר-חוה, ראינו שק עובר, עובר וגם דופק, שבוע שביעי
אחרי שנתיים וחצי של מסע פוריות, עברתי לתרומת ביצית. החזרה ראשונה היתה ביוני
בחרתי להמשיך עם ד"ר בר חוה אצלו הייתי בטיפולים גם קודם לכן, מסלול אסותא ראשל"צ. קיבלתי בסה"כ 3 עוברים, ההריון מההחזרה השלישית מהעובר המוקפא האחרון
מבולבלת, נרגשת ובעיקר עדיין לא קולטת
מאחלת בהצלחה לכולכן
איילת

:)
איזו הודעה משמחת ומעודדת איילת,
שימשיך תקין .בריא.משעמם :) ועגול ל9 חודשים
עד הלידה המיוחלת

תודה..... היה לי חשוב לתת את המקום האופטימי
דווקא בפורום פחות שומעים על ההצלחות וזה אחד הדברים שלי היה חשוב לשמוע לאורך כל הדרך
שיהיה לך המון בהצלחה!

דניאלין

New member
מזל טוב נורא מרגש לקרוא, שיהיה לך הריון נפלא, עגול ונעים ובריא ומשעמם, כמו שאומרות כאן.

מזל טוב ושימשיך בידיים מלאות מאד מרגש. זה נותן תקווה שאפשר להחזיר גם עובר אחד ולפעמים זה מצליח.

תודה.... אני חושבת שהכי חשוב לסמוך על הרופא וההמלצות שלו....
לאורך כל הדרך המליץ על החזרה של עובר אחד בלבד

אמן ואמן והכי חשוב...לא להתייאש....
יכולה לשתף אותך שכבר הייתי מיואשת, אמנם זאת היתה החזרה שלישית מהתרומה הראשונה אבל כבר לא האמנתי.....

פיפי99

New member
תודה על השיתוף זה מאוד מרגש לקרוא גם חדשות טובות......
הרבה בהצלחה, ושימשיך עגול ומלא.

תודה.... אני חושבת שהחדשות הטובות הן מה שמחזק אותנו להמשיך הלאה.....
להאמין שזה אכן אפשרי
תודה....

פנדה30

New member
בשורות מעולות! סיפור מאוד דומה לשלנו, גם אנחנו עברנו 3 החזרות ונקלטנו בשלישית, גם אצל איתי, לאחר מס' לא מבוטל של IVFים אצלו.
הקטנה בת חצי שנה, מאחלת לך המשך לסיפור כמו שלנו (-:

שימשיך תקין!

תודה.... עוקבת אחרייך לא מעט זמן כך שזוכרת ומתעודדת
המשכת במעקב אצל איתי? אני מגלה שקצת קשה לעזוב....

פנדה30

New member
(-: התחלתי, והחלטתי שלא להמשיך לא ראיתי סיבה להמשיך מעקב אצל רופא פרטי. את הבדיקות המרכזיות עשיתי באופן פרטי, כל פעם אצל מישהו אחר- סקירה ראשונה אצל איתי, אבל הייתה לי חוויה לא טובה, שבעקבותיה עשיתי שוב סקירה ראשונה. שקיפות אצל גלבוע- שעובד עם איתי.
אחכ סקירה שניה (ו7000 דברים אחרים שהייתי צריכה לעשות בגלל תוצאות איומות בחלבון עוברי)- כאמור כל בדיקה אצל מישהו אחר.
מאוד קשה לעזוב את איתי, מאוד מפחיד. אבל אני חושבת שצריך לעשות את המעקב אצל מישהו שפנוי לזה, ולו המומחיות לזה.
זו דעתי

בהצלחה, להמשך תקין ומצ'עמם!

נראה.... לדעתי לא הוא ירכז את המעקב...אני מוזמנת לסקירה ראשונה אצל ד"ר רקפת יואלי אולמן, הוא הצליח לשכנע אותי למה כן....
יצאתי די מבולבלת
תודה.....

איתי הוא רופא טוב ובכללית יש החזר בפלטינום אני המשכתי בקופה. גם דופק לא ראיתי אצל ד'ר באום. יש לי מעקב ברופא בסיכון מצויין.
לדעתי כדאי להמשיך בקופה.

אני חושבת שאצל בר-חוה זה חלק מהנוהל בדיקת דופק...
אכן יש כל מיני החזרים והסדרים עם הכללית....אני גם לא כ"כ יודעת מי מלווה הריון בסיכון ולא ממש בא לי ללכת לבי"ח מאיר לשם כך....
היה לי ברור שאני רוצה את הבדיקות הגדולות לעשות אצלו.
אתחיל לבדוק אופציות

למעלה