אופו נעלמו כולם

אופו נעלמו כולם../images/Emo35.gif

נבלעו בבלון של הבזוקה
אני ראיתי CSI ...
לא יודעת מה יש לי מהסידרה הזאת פשוט מכורה לה... למרות שחלק מהפרק ראיתי עם עיניים מכוסות מפחד..

יש כאלה ש....

עדיין מנפחות..... (חחחחחחחחחחחחחחח בלונים.. בלונים) באתי לעוד כמה דקות ו.. אלך לישון...

אני מריחה את ...

טאקי בסביבה.... שיט.. הלך הבלאגן... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

לישון../images/Emo35.gif../images/Emo199.gifאת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

טוף.. אם את.. אז אולי גמ'ני..... פחחחחחחחחח

שקט רגעעעעעעעעעעעעעע....

הבאתי משרוקית... אני רואה צריך סדר בבלאגן כאן... (חחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
../images/Emo73.gif אננננננננ אנננננננ אננננננננ

פיפפפפפפפפפ פיפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פיפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

בנותתתתתתתתתתתתתתת....

בלי צ'קאל'קה (בטוח כתבתי לא טוב חחחחחחחחחחחח) לא עולים לאוטו הזה.... חשוד!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעע

עצרו סיסמאאאאאאאאאאאאא .....לא מסכיםםםםםם פסיייייייייי לא מסכים אחתתתתתתתתתתת ..תיסתכלו על הדשא בכניסה לפורוםםםםםםם איזה גובההההההה מה קרההההההההההה ענניה בחופשההההההההההההההההההה????

אנדי...

דבר עם טאקי על ענניה... היא זאת ששלחה אותו הביתה עם ... "פתק מחלה" (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

רגע.. תיכף עונה...

הולכת להחליף מסטיק.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) נ.ב צריך להכין עצומה למען החזרת ענניה.. כל מי שיש לו קשרים עם המנהלת עם ה.... ביריות (אדומות חחחחחחחחח) זה הזמן להפעיל... חלאסססס...אני את שלי אמרתי...

חחחחחחחחח

הרסת אותי בתיאור על הביריות האדומות.... נפלתי מהכסא.... מחר עוד יום מחלה.... אולי עם ענניה

לא מדברת איתך ב...

פרנציפ.... אלק עוד יום מחלה....ושמש וכייף ואני מה.... במשרד עם הכדורי נייר ... וקליעה למטרה...(חחחחחחחחחח) נ.ב (2) הגב השתחרר.. ואל תשאלי אותי איך... כמו שנתפס ככה .. השתחרר...

איזה../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

אני אומרת לך.. רק הכביסה שלי רואה
אני רואה קיפולים ארונות כלים ומבול של טלפונים מהעבודה.. כאילו לא מסתדרים בלעדי.... נ.ב.(3) אחלה שהשתחרר.... בטח בגלל תרגילי המתיחה... חחחחחחחחחח הפסדת יום מחלה..........נהנהנהנהנהנה

את יודעת איך זה....(בעבודה)

כל תנועה שלי היום לוותה באיייי איייייי (כמו גיריאטריה חחחחחחחחח) איך כולם קופצים לעזור... סימפטיים כאלה.. יש קלטתי ש.. אם אבקש שיקטפו את הירח.. קלי קלות.. יעשו את זה .. והכל כדי ש... לא אלך הביתה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) בדוק אחותי...

למעלה