אופוריה

פפו

New member
אופוריה

לא כל יום חותם אדם מן הישוב על המחאה בסך 40000 שקלים. באשר לי ב 5000 שקלים היד החותמת אינה נשמעת להוראות. הבטתי בה, עיניה בוהקות וחיוך של אושר אינו מש מפניה. לרגע חלפו להן השנים לנגד עיניי חדר לידה,יום ראשון בגן ולאחר מכן בית הספר,צבא,קורס קצינים וסיום לימודי טכניון. אולי זה נשמע שגרתי ומשעמם ללא חריגות מרתקות,אך לי זו תקופת חיים תאורטית 50% מחיי והינה אני פה מביט סביבי וחש במבטי הסובבים. אבא אתה בסדר? היא שואלת. כן בוודאי אני משיב היד חותמת והרגשת חמימות עוטפת אותי. חתונה שעד כה הייתה עניין רחוק ווירטאלי מתחילה להתממש. היום סגרנו על אולם ותאריך ואני מתחיל להמריא.........

maxima

New member
מזל טוב פפו.........../images/Emo140.gif

לזוג הצעיר שיהיו חייהם סוגים בשושנים ללא קוצים שפע אושר ואהבה

tidhar

New member
|כתר../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif pepo

mazal-tov lots of nachat. that the reson u awake???????? it´s normal wallcome to the family.

אני ME

New member
פפינו.....איך לא שלחת הודעות

בווליום יותר גבוה, איך? מה זה כאן? נעשית שקט? מזל טוב אבא גאה ותעביר גם לזוג הצעיר

דניאלה1311

Active member
מנהל
פפו!!!! איזה כיף המון מזל טוב ורק בשמחות, וגם אני (ובטח רבות ורבים אחרים בפורום) עברנו את החוויה הזו, וכולנו מקווים שהנשואים שלהם יהיו מוצלחים יותר משלנו, וכל אלו שנשואיהם מוצלחים עמם הסליחה מראש, ובדיעבד יום כיפור היה אז אני מבקשת מחילה, האחרים - חייכו יחד איתי.

../images/Emo65.gifבשעה טובה ובמזל טוב..

אוחח למה אנחנו מצפים מילדינו? לקצת נחת, וזו שעת נחת ע-נ-ק-ית... תתיל לספור ימים פפו, אתה כבר סבא בפוטנציה (

פפו

New member
תודות לכולם

תודה על הברכות תודה על הפירגון תודה על ההתייחסות אני עדיין לא מעכל הכל נראה שמיימי ומרחף מקווה שהנחיתה תהייה רכה בתקווה שנשמע רק על שמחות ואנא אל תשימו לב לחתימה היא פשוט לא במקום

למעלה