אוף

spoon3

New member
אוף

החבר יוצא כמעט כל סופ'ש...לפעמים יש הקפצות.. שבוע הבא הוא חוזר לבסיס של 11\3 (11 יום בבסיס 3 בבית)וזה ממש חרא אנחנו ביחד עוד מעט 10 חודשים והוא התגייס לפני 8 חודש.. אני אוהבת אותו ממש הוא אוהב אותי, אבל אני מרגישה מבפנים שאני לא יכולה ככה............ :( אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא יכולה ככה, ולא יכולה בלעדיו ולא יודעת מה לעשות :(

McBlack

New member
אל תיעלבי או משהו

אבל את לפני/בזמן מחזור? כי במצבים האלה (לי בכל אופן) יותר קשה להתמודד עם דברים, עד כמה שסף הייאוש שלי גבוה. אם כן (וגם אם לא, האמת), אז פשוט תנסי להירגע... לחשוב בהיגיון על למה נשארת איתו את 8 החודשים הראשונים (שהם, בעיניי - החלק הקשה ביותר של ההסתגלות של שניכם, גם לחוד וגם ביחד), ואם היה בך את זה לפני - אז לחשוב גם על מה שצפוי להיות ביניכם אחרי הצבא, כי צבא זה לא הכל וסביר להניח שהוא לא יעשה מזה קריירה. עוד הכרת אותו לפני הגיוס אז את יודעת איך הוא מחוץ למסגרת הזאת. מקווה שתצליחי לסדר לך את העניינים בראש בקרוב

spoon3

New member
אממממ

האמת אני 6 ימים לפני מחזור.. (נחשב?) חחח תמיד חשבתי על זה.. אבל עכשיו זה התגבר .. ולחשוב שיש לו עוד שנתיים פלוס לשרת ולהיות במצב הזה ואני חושבת שאני לא יוכל ככה..זה יותר מדיי... כל מה שאני עושה זה מחכה שיחזור כבררררררר וזה מבעסאני ממש לא רוצה לזרוק את כל הקשר הזה לזבל, אני אוהבת אותו מאווד ורוצה להמשיך את הקשר אבל הצבא הזה.....

למעלה