אוף.

deja vu 23

New member
אוף.

הכרתי מישהו. חמוד. שנתיים מעליי. התחיל כסטוץ, ונהיה יזיזות כזה, והיו שיחות, והתכרבלות, והלכנו לסרט, וראיתי ת'הורים שלו.. הוא ממש חמוד, יש לי פרפרים בלב כשאני איתו, אני חושב שאני מתחיל להתאהב בו.. פעם ראשונה פאקינג שיט. ואני לא בטוח שהוא מעוניין בקשר. ואני לא רוצה ללחוץ עליו, אז לא העליתי בכלל ת'נושא. היום הוא סיפר לי שהוא נפגש עם מישהו שאוהב קינקי. נצבט לי הלב. קינאה. לא הסגרתי את זה, שוב, לא רציתי להלחיץ אותו. זה מבאס.

i v g y

New member
אממ

את ההתחלות אנחנו כבר יודעים אתה יכול לחסוך זה בהחלט עושה לכולנו דהז'הוו

MadEquation

New member
אני לא מבין מה הבעיה,

לכל אחד יש דפוסי התנהגות כאלה או אחרים, במקום לתעל את המחשבות על דפוסי ההתנהגות האלה לפתרונות להימנע מהמצבים האלה, רק מעירים לו בצורה שלא משאירה הרבה חשק לכתוב כאן. אני די מופתע שהוא ממשיך למען האמת.

GrimBoy

New member
בדיוק היום...

הייתה לי איזשהי שיחה על הנושא הזה בהקשר של פורום אחר. מישהי שמכנים אותה "טרולית" בפורום אחר מכיוון ויש לה דעה מסויימת קיצונית והיא חוזרת איתה בכל פעם מחדש ודובקת בה בצורה קיצונית. התגובות כלפיה נראות רע אפילו מצד המנהלות הכושלות של הפורום הזה. יש כאן שני צדדים. מצד אחד צריך לתת, לדעתי, לדה ג'ה וו את הבמה לדבר פה על הבעיות שלו ועל הפגישות שלו. מצד שני גם צריך להיות מבינים כלפי התגובות ה-"שליליות" שמצטברות כלפיו. בסה"כ אם הוא חוזר על עצמו אולי עדיף במקום לזרום איתו כל הזמן, לתת לו איזה סטירה שתיים כדי להעיר אותו לדפוס התנהגות הזה שיום אחד הוא יראה בו כביזבוז זמן. הגישה של איבגי די מעליבה אבל בסה"כ הוא לא היה "רע" במיוחד. הוא דווקא ניהיה שנון מיום ליום הילד.

i v g y

New member
אני מופתע ממשהו אחר

שהוא אומר כל פעם מחדש שלצערו זה החל מסטוץ אם זה מפריע לו אז למה הוא חוזר על זה כל פעם מחדש
אם תשים לב התייחסתי רק לחלק הזה של ההודעה שלו כי האם באמת יש צורך להגיב לו ולהציע לו דברים אחרי שכבר כמה פעמים הגיבו לו בקשר לסטוצים וכל זה והוא לא ממש שמע.

GrimBoy

New member
that been said...

הפורום הזה הוא לא בלוג, הוא גם לא "יומני היקר".. ומי שבוחר לבוא לפה ולשתף את כולם במערכות יחסים שלו ובסטוצים שלו מין הראוי שיבין שתבניות מהסוג הזה יביאו איתן גם תגובות שליליות כמו של איבגה הבדואי המצוי...

אין ברירה

הגיע השלב שצריך לדבר איתו ולהסביר לו איך אתה מרגיש כלפיו. פשוט להסביר הכל ולראות לאן זה יתקדם. הסימנים מראים כיוון טוב/אפשרי. אין ברירה תעשה את הצעד.... בהצלחה... ספר איך הלך...

GrimBoy

New member
אני לא מקנא בך.

עם זאת הצעד המתבקש הוא להיות גבר וללכת להגיד מה שעל הלב. תחשוף הכל מולו, אם זה לא יטעים, תצטרך לשבת שיבעה על הקשר שלכם בידיעה שיש התאמות בעולם, שזה דווקא חיובי... הם לא סתם אומרים שיש הרבה דגים בים, כמו שהוא מתאים לך מיש'ו אחר יתאים לך ופעם הבאה גם הוא ירצה. שב איתו לשיחה, אל תיהיה CC...

שעטנז

New member
בסוף אתה תמות מרוב מועקה... ../images/Emo122.gif

תעשה לעצמך טובה - או שתגיד לו או שתתרחק! לך תדע, אולי הוא ירדוף אחריך. מי יודע. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה
לילה טוב

resputin

New member
מצב לא נעים.

שמע, הכל עניין של איך הוא תופס ממך. יש מצב (חזק אפילו) שהוא רואה אותך סתם בתור זיון, אבל אדם עם שכל שאפשר לנהל איתו שיחה ולהעביר איתו קצת זמן, סוג של ידיד, רק שמזדיינים איתו גם. אני לא יודע אם הוא מעוניין בקשר וגם אם כן, אם אתה מתאים לו מבחינת הקריטריונים שלו כבן זוג, לזה הפתרון הוא רק לשאול. עם זאת, מבלי לבאס, מניסיוני האישי וגם מניסיונות של אחרים - ברגע שקשר בין שני אנשים הופך להיות אינטימי, אם מתאים לשני הצדדים, זה מקבל סוג של גושפאנקה זוגית כזו או אחרת, או לפחות אחת בהתהוות. אם תוכדי שהוא מזדיין איתך, הוא גם מזדיין עם אנשים אחרים (יזיזים זה מושג מאוד רחב, אפשר להיפגש רק בשלושת הרגלים ועדיין להחשב כ"יזיזים") לא נשמע לי שהוא מחפש הרבה מעבר (אבל היי, אני לא מכיר את הנפשות הפועלות). בקיצור, דבר איתו, אבל דע לך שאין מכאן דרך חזרה - It's either your way or the highway. אם הוא יהיה מודע לזה שאתה רוצה מעבר אבל הוא לא מעוניין, יכול להיות שזה יאיב או/ו יהרוג את כל המערכת יחסים. בהצלחה.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifיורם ארבל היה אומר על זה:

אמרה......... וצדקה!

UHUstick

New member
כשאני אצליח לסגור את הרגליים!

אני מקווה שביום העצמאות... יכול להיות שביום חמישי אני מגיע לבה"ד אז אני אקפוץ לבקר.

למעלה