אוף. אני חייבת לדעת על הופעות קרובות בבקשה. אני כבר לא מעודכנת לעזאזל!
ע עדי דרורי10 New member 6/3/07 #1 אוף. אני חייבת לדעת על הופעות קרובות בבקשה. אני כבר לא מעודכנת לעזאזל!
ר רוויתוש New member 7/3/07 #3 מחכה למופע הזה בכליון עיניים ../images/Emo23.gif חושבת שהפעם עם רן אוריון ההופעה תהיה פחות אקוסטית ויותר רועשת כמו שאופייני לערן.... עוד חודש לחכות זה המון זמן....
מחכה למופע הזה בכליון עיניים ../images/Emo23.gif חושבת שהפעם עם רן אוריון ההופעה תהיה פחות אקוסטית ויותר רועשת כמו שאופייני לערן.... עוד חודש לחכות זה המון זמן....
ש שלמונזה New member 7/3/07 #4 ההודעה שלך לא מובנת משהו ../images/Emo168.gif מי זה רן אוריון?! רם אוריון!!! והופעות עם רם ושי הם לא אקוסטיות אף פעם מממילא, ההופעות האלה הם גיטרה חשמלית ורועשות. רק ההופעות עם יובל מסנר הם אקוסטיות ודאמטטט יותר מידי זמן לא הייתי בהופעה ואפריל זה ממש רחוק
ההודעה שלך לא מובנת משהו ../images/Emo168.gif מי זה רן אוריון?! רם אוריון!!! והופעות עם רם ושי הם לא אקוסטיות אף פעם מממילא, ההופעות האלה הם גיטרה חשמלית ורועשות. רק ההופעות עם יובל מסנר הם אקוסטיות ודאמטטט יותר מידי זמן לא הייתי בהופעה ואפריל זה ממש רחוק
ר רוויתוש New member 7/3/07 #5 זה מה שקורה שמקלידים הודעה מוקדם בבוקר ומתבלבלים בין ם ל - ן כשהן סמוכות זו לזו במקלדת.....
ש שלמונזה New member 7/3/07 #6 ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif ובוא בהמוניכם לקומונת רם אוריון שנפתחה!