אוף

Satyricon

New member
אוף

אחרי הרבה זמן שזה לא קרה לי .. שוב חלמתי שאני בהופעה ואני מנסה להתקרב לבמה ואז נפלתי לתוך חור ופתאום הייתי במיטה כשמישהו נוגח לי בחזה +שיתוק שינה ממש נלחצתי כי זה לא קרה לי הרבה זמן... אבל אז שמעתי קולות מהחלום והתרכזתי בהם כדי לחזור לישון אבל לא הצלחתי לאבד את המודעות ולהרדם אז קצת השתעשעתי בחלום בסופו של דבר הרגשתי להרגיש לאט לאט את הגוף שלי על המיטה והתעוררתי זה כבר מעצבן... ואני פוחד לספר את זה לאנשים! אני כל הזמן חושב שהם בטוחים שאני פסיכוטי! +שמעתם על האמונות הקשורות ל "אפקט המכשפה"? מאמינים במשהו?

silverhawk

New member
לא הבנתי במאה אחוז...

הצלחת להרדם או לא (רשמת שחלמת)? ובכל מקרה, הדבר החשוב בשיתוקי שינה הוא לזכור שהכל בראש שלך וכי דבר אינו אמיתי. מעבר לכך, ישנן מספר שיטות להתעורר משיתוק שינה. אתה מוזמן לראות חלק מן השיטות הללו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=38286665

MetalSinagouge

New member
אתה יודע מה זה?

זה יורונימוס, בורזום וDead באים לקחת אותך
אני ראיתי בתוכנית על אפקט המכשפה התופעה יוחסה למכשפות, סוסי פרא, חיזרים, שדים (אינקובוס, סוקובוס) ועוד. אם תשאל אותי (וזה מה שעשית), לדעתי מה שהאנשים רואים באמת קיים. ז"א אין לי מושג קלוש לגבי מה המניעים, או מה בכלל מסתתר מאחוריי הצורות (אם בכלל מסתתר משהו לא פיזי מאחורי היצורים האלה). לא יודע האם זה יעזור, תנסה להרגע לפני השינה, תחשוב מה לא עשית היום, ותסיק את המסקנה שאם תדחה את זה ליום אחרי לא יקרה כלום. Clean out your inner demons שכזה.

למעלה