וואוו, זה היה גדול!
ממש התרשמתי והתרגשתי לקרוא איך ממש תוך כדי כתיבה, המצברוח שלך, או לפחות ההרגשה השתנו והשתפרו. זה מחזיר אותי לנושא המשקפיים, שהוזכר כאן בשרשור. ולגבי הגיל, טוב, כל גיל והצרות שלו. כשאנחנו ילדים קטנים אז הכי כיף כי אז אנחנו משוחררים כמעט לחלוטין מהמחשבות: מה יגידו עלינו ואנחנו עושים מה שאנחנו רוצים ומה שאוהבים. אבל מצד שני אנחנו תלויים בהורים ובמבוגרים הסובבים אותנו וזה מאוד מגביל. כשאנחנו בני נוער, זה הכי כיף. אנחנו מלאי אנרגיה לבלות, לרקוד, להתאהב (טוב, את זה אני לא יכולה להגיד על עצמי באופן אישי אבל אני מתכוונת כמובן למצב הנורמאלי) ולפרוח. אבל מצד שני יש מצבי רוח משתנים (כמו במקרה שאת מתארת), לחץ בלימודים, ריבים עם ההורים ועם האחים הקטנים וכו´. כשאנחנו מבוגרים זה הכי כיף. כי אז אנחנו יכולים לצאת לעצמאות. לעזוב את בית ההורים. למצוא עבודה שאנחנו אוהבים. לבנות את החיים שלנו כפי שאנחנו בוחרים ורוצים. אבל מצד שני יש בעיות של: שכר דירה/משכנתא. פרנסה. לחצים בעבודה. קונפליקטים עם בני הבית (שותפים לדירה למשל, במקרה שלי). כשאנחנו כבר זקנים זה הכי כיף. למעשה אנחנו שוב כמו ילדים. אנחנו כבר לא עובדים. יש מי שדואג לנו. יש לנו זמן לעצמנו. ואנחנו יכולים לשחק במשחקים שאנחנו אוהבים, או סתם ללכת לטייל. והנכדים באים ומרעיפים עלינו אהבה וחום. אבל מצד שני אנחנו כבר חלשים ומוגבלים. ושוב, כמו אז, כשהיינו ילדים קטנים, אנחנו שוב תלותיים. כך שלכל גיל יש תרגיל...