אוף.

faland

New member
שיפסיקו לצעוק... אז אוליי יהיה יבש

פעם כמעט העיפו אותי מהבצפר כי אמרתי למורה שאין צורך לצעוק אני שומע גם ככה...

ציקהלה

New member
איליה ידידי אני מקווה שאתה צוחק

לא בקשר לצעקות... אלא בקשר לזה שאי אפשר ללמוד בישראל. המערכת אכן לא מתאימה לכולם. הנה אני (מב"ר לשעבר) בבית ספר לרפואה. אבסורדי לגמרי. אבל להגיד שאתה לא יכול ללמוד ביגלל שמשתגעים לגמרי זה דפוק לגמרי

Emc2

New member
מי זה/זאת מורה?

מישהו שהחליט שיותר חשוב ללמד את הדור הבא בישראל מאשר לרדוף אחרי איזה יעד קפיטלסטי. רק שבמקום לברך את המורים, לעזור להם, ולתמוך בהם, כמו בכל מדינה מערבית נורמלית, מערכת החינוך בארץ נאלצת להאבק על תקציבים מול החונטה, או בקיצור צה"ל. תאר לעצמך שאת עומד מול 35 תלמידים, מתוכם אולי 5 באמת מקשיבים לך, 10 בוהים בך והשאר מדברים בטלפון תוך כדי שאתה מדבר. תיארת? יופי. למה אתה חושב שאתה תצליח לעשות עבודה יותר טובה מכל מורה, במיוחד בהתחשב בעובדה שמשרד החינוך לא משלם לך מספיק ואתה צריך לתת שיעורים פרטיים כדי שיהיה מספיק כסף בסוף החודש לאוכל?

ציקהלה

New member
יש לזה כמה פיתרונות

1 בקשר לשולחנות המיתנדנדים אם לזה את מוצאת כסיבה של אני לא יכולה ללמוד יש פה בעיה. והלגיע רחוק בחיים את לא. זאת סיבה מינורית ושולית. אישית למדתי בתוך חדר של שרותים ציבוריים של הבית חולים כי היה שיטפון ולא יכולתי לחזור הביתה. זה לא מעצבן? 2 בקשר ללוח, אם את לא רואה מה שבלוח תיקני מישקפיים. כי זה לא נורמאלי שאת לא רואה מסוף הכיתה ללוח

matron

New member
בקשר לפתרונות

1. אתה צודק לגמרי. אולי קצת הגזמתי.
אבל באמת לא נוח לי לשבת כל יום על כיסא שבור או מיתנדנד ולכתוב על שולחן שמלא בחורים שתלמידים אחרים עושים עם הסרגל שלהם. אני לא יכולה להתעלם מזה לגמרי. אבל בכללי- צדקת. זה לא סיבה טובה של אני לא יכולה ללמוד. 2. יש בכיתה שלי חלונות. והם מול הלוח. אז כשרשום משהו על הלוח הצבע של הטוש נהיה כמעט שקוף בגלל האור. ואז אני לא רואה מה רשום כי הצבע ממש לא בולט. אין לי בעיית ראייה כי כשמים וילונות על החלונות אני רואה מצויין.

faland

New member
מי אמר שאנחנו לא מסוגלים ללמוד?

אני רק הצבעתי על הבעיות. הצלחתי ללמוד אבל צהייתי מצליח עוד יותר טוב אילו הייתי חוזר יבש הבייתה כל יום.

matron

New member
פאק זה באמת סיבה טובה

אבל בכל אופן כרגע זה לא מפריע כי אין לימודים

kit k@t

New member
the second reason is true

i always had a problem with seeing the board too. and then you have to go sit on the floor and try to copy everything, but then the bell rings, and everybody gets in your face... israeli school sucks. Kat

matron

New member
thank god somebody understands me

גם אצלי אותו הדבר. לא היה לי בכלל מספיק זמן להעתיק את כל מה שלא ראיתי מהלוח. כי היה צלצול. והכל בגלל החלונות המפגרים בכיתות. (למה בכלל שמו אותם מול הלוח?!)

Emc2

New member
עצוב...

אבל את טועה. בכיסאות שאת יושבת אליהם הם לא מתקופת האבן. חוסר כבוד מתלמידים לרכוש ציבורי, או במילים פשוטות, השחתה, מה שכל שולחן בישראל עובר על ידי "דוד היה פה 2002" או "עודד ההומו", גורם לכיתות הארצישראליות ולרמת האיבדרים בכלל בבתי הספר להיראות מתחת לכל ביקורת. אם לא היינו חברה שדוגלת באלימות כערך מוסף, אולי גם השולחנות בבית הספר היו נראים כמו בכל מדינה מתוקנת.

lol lypop

New member
כי אז ישארו 5 ילדים בכיתה../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, כל פעם שנעשה מאמץ קלוש לטפל בילדים כאלה ההורים מתערבים ולא רק שהילדים לא נענשים, אלא גם המורים הם אלו שנכנסים לצרות.

matron

New member
אז כנראה שצריך להסתפק במה שיש

אם כבר דיברנו על זה, לדעתי צריך לעשות משהו בקשר לזה.

למעלה