:( :( אוף :(

• פותח הנושא CAN2
  • פורסם בתאריך

CAN2

New member
:( :( אוף :(

שלום אני בן 16 ואני רוצה לספר לך משהו עליי לפני כמה שנים גיליתי שאני הומו,ואז עם הזמן הגעתי למסקנה שאנו דו (לפני שבוע גליתי)... אני יותר נמשך לגברים :\ מאשר נשים... אתמול הייתי במן מסיבת סיום,והיה שמה את הילד שאני דלוק עליו שנתים משהו כזה... וכ"כ התבאסתי
כל פעם שאני רואה אותו אני מתבאס שדווקא אני צריך לאוהב גברים,להיות חריג מהחברה,לצאת דופן... כל הזמן הסתכלתי עליו לא יכולתי להוריד את העיניים אפילו לשניה. תמיד חפשתי אצלו תכונות של הומואים,לראות איך הוא מסתכל על גברים אבל כ-ל-ו-ם הוא סטרייט גמור. וזה גם לא משנה אם הוא הומו או סטרייט כי אין בנינו דיבור. (הוא ילד ממש סנוב + מגעיל+ ) חזרתי הביתה עם באסה שכבר שנים לא הייתי ככה לא רציתי לדבר לא רציתי כלום הרגשתי כיאלו משהו פגע מי ממש חזק אבל אף אחד לא פגע בי :\ הייתי רק עצוב שאני הומו (דו לא משנה מה) ושאני דלוק על גבר במקום על בחורה. :\

כשהייתי בגילך,

הרגשתי בדיוק כמוך.. עד כדי כך שאם הייתי מודע לדבר הזה שנקרא פורומים אז וכותב הודעה באחד כזה, היא הייתה נשמעת קופי כמו ההודעה שלך.. רק שאני עכשיו בן 21 ועברתי את מה שאתה מתאר כבר חמש פעמים.. נשמה שלי אל תהיה עצוב, בשביל שום דבר ובשביל אף אחד, כל דבר בחיים עובר ויבוא היום שתקבל את עצמך ובמקום להגיד- "אני חריג, אני שונה" אתה תגיד- "אני חריג ואני גאה בזה.." אל תדאג יהיה טוב
הבחור שאתה שם עליו את העיניים שלך עליו במשך שנתיים, כנראה שאתה צודק, ורוב הסיכויים שהוא באמת סטרייט, כי ככה זה, אבל אתה לא יכול לדעת מה יקרה הלאה!
אתה לא יכול לדעת על מי תיפול ולאן החיים שלך לוקחים אותך.. אתה עוד תמצא את האחד שלך ותשכח את זה שהוא: סנוב + מניאק
קבל
ואנחנו כאן בשביל

hatale

New member
../images/Emo24.gif

מה אני יכול להגיד לך? גם אני הייתי במצב הזה, ולא פעם... אני אהיה כן איתך, עד עכשיו אני במצבך, לומדים לחיות את זה, ככבעל נטיה שונה לא משנה באיזה מקום בחיים שלנו אנחנו נהיה תמיד יהיה את הסטרייט שנדלק עליו, ואין מה לעשות עם זה כי זה טבעי, אז פשוט צריך למצוא נקודת מבט שונה כזאת שיהיה לך יותר קל להסתדר עם זה... לדוגמא: נניח אתה סטרייט והכל טוב ויפה, ונדלקת על איזה בחורה, נקח לצורך הדוגמא ורק לצורך הדוגמא
את פמלה אנדרסון, וכל פעם שאתה רואה אותה הלב שלך צונח ואתה מתבאס שאתה לא יכול להיות איתה, אולי תיאורתית כן אבל מעשית אין שום הבדל בין סטרייט שמתאב בבחורה שהוא לא יכול להשיג, ווניח שזאת בחורה מהכיתה חחח [טיפה יותר סביר אהה] שפשוט לא שמה עליו או הומו\דו שמתאהב בסטרייט... אז בין כה לכה היית נתקל במקרה דומה, אז אל תתבאס, כי החיים באמת יפים
טוב יצא לי חתיכת חיבור חחח, סורי על האורך... אוהב המון
הטלה.

CAN2

New member
זה לא תמיד נכון

כי יכול להיות שאני נגיד ידלק על משהי והיא עליי ואם אני ידלק על סטרייט והוא לא עליי אין כ"כ מה להשוות :\

hatale

New member
זהו שפה באה הנקודת מבט שונה...

שאתה כן, אבל היא, מה לעשות, לא נדלקת עליך... אתה יכול לנסות למצוא עוד איזה נקודת מבט שונה שבעזרתה תקח את הכל יותר קל... הטלה.

mercedesClsamg

New member
אייכס שונא סנובים

חח פעם הייתי דלוק על אחד התקרבתי אליו והוא כזה סנוב וככה מגעיל וכול הזמן עושה עליי רושם וככה התחלתי לעשות גם עליו רושם ועשיתי את עשמי סנוב כזה חחחחח ואחר כל שנאתי אותו והוא שונא אותי והוא סטרייט גמור ואני דו הומו לא יודיע מה בדיוק חחח

mercedesClsamg

New member
חחח דווקא ממש ממש לא

חחח לא לא ... הוא עשה לי ככה חור כזה בשכל שלי שהוא היה מדבר כול הזמן על המכוניות שלהם ועל ההורים שלו ועל הבית שלהם בעע באאאאע הוא כזה סנובי ומניאק שכחתי להגיד להם שהוא מניאק ולאחר שידעתי שהוא סנוב ומניאק ( הוא סטרייט לא היה לנו איזה שהוא קשר בסקס ) והתחלתי גם אני להיות סנובי ומניאק ( חח דווקא אני ממש ממש ממש לא מיאק וסנוב ) רבנו ואני היום לא יכול להסתכל על צורת הפנים שלו איכס מכוער כזה חחח

or la hotra

New member
הייו'ש

חח אוי'ש יצא לי גם פעם להדלק על בנות שהן סטרייטות וזה ממש פאדיחההה ולפעמים הייתי יושבת לי לבד ואורמת לעצמי אויי אני חריגה... כולן סטריייטות הולכות עם בנים.... ואני פה מפנטזת לי על כמה סטרייטות מהממות.. שבכלל יצחקו עליי עם אני יגיד להן.. אפילו פחדתי להחמיאה להגיד לה את יאפה או משו כזה.. שלא יגלו שאני דו או משו כזה... אבל לאט לאט למדתי שלאנשים כאלה שלא צריך להמשך..... טוף ראייתי אמרתי בלב ואו איזה כוסיתתת איזה מהמהת ושווה הלוואי שהיא הייתה בקטע שלי... אבל עמוק כתובכי נאי יודעת שישי עוד בנות כמותי... שישי עוד אנשים כמותי.. ונאי יוכלה למצוא מישי שהיא בקטע שלי והרבה יותר יאפה.. מאותו אחת ששמתי עלייה עיין והיא לא בקטע שלי.. ותקח הכל באיזי.. יאחטי ...... החייים קצת מבלבלים יש אנשים מגעילים מסביב... ומה לעשות כל אחד נמשך למשהו אחר.. פשוט תמיד תדע שיש אנשים שהם כמוך והם בקטע שלך...... ויוכלים להיות הרבה יותר חמודים נחמדים ויאפים מבחור הה אתה נדלקת עליו... על הידלקות אפשר.. להתגבר...! (-: ולמשל הינה תמונה של אחת דו מינית עם העדפה לבנות.. בגילי שהכרתי אותה... והיא ייפיה ראיתיי אותה במצלמה הויא הרבה יותר יאפה אליו במצמה מאשר בתמנות.. וכן מאוד רצינו להפגש והכל וכמעט נפגשנו וזה נהרס למה.. כי אנחנו ממש רחוקות היא מחיפה ואני מב"ש.. הזוועה .. מבאס אבל יהו עוד הזדמניו.. כי נדלקת על זאתי חח הורסתתתתת

למעלה