אוף!

ocean boy 22

New member
אוף!

יודעים איך זה כשאתם עצבניים, ופשוט מוציאים את העצבים על הלקוחות (במקום להיפך)? היום התקשר איזה קשיש, שהתחיל להגיד "לא מבין אתכם, למה מחייבים אותי על מנוי שאמור היה להסתיים אחרי 3 חודשים" וישר התנפלתי עליו.. "סליחה, אתה קראת על מה חתמת? זה נמצא מולך עכשיו? באישור עסקה כתוב במפורש שאם אתה מעוניין לבטל - אז צריך ליצור איתנו קשר ולהודיע על ביטול" והוא נבהל קצת ואמר שהוא כנראה שכח וזה.. אחר-כך היו לי קצת ייסורי מצפון כי בכ"ז, לא נעים.. אבל מעצבן קצת שהלקוחות ישר מתקשרים ומתחילים להתלונן, ואחרי זה מבינים שטעו.. אבל לא יגידו סליחה.

קורה

לכל אחד זה קורה בשלב זה או אחר, אל תקח את זה קשה מדי

מותר לי

New member
גם לי היה יום כזה ../images/Emo199.gif

בדרך כלל אני מאד נחמדה לאנשים... היום קמתי עייפה, ומשום מה החלטתי להפוך לקיפוד מעצבן
אז בתור התחלה לא חייכתי לאנשים אחר כך החלטתי שזה לא מספיק, אז גם לא הגבתי ל"בוקר טוב" שאמרו לי אבל מה זה "בוקר טוב"? צריך משהו יותר... משהו כמו- לדבר בלי מילים ולא להסתכל על הבנאדם (דוגמא? להצביע על איזה תא או דלת שאמורים לפתוח אותה, ואם לא הבינו את הרמז- אז להקיש עליה קלות עם האצבע) יותר מאוחר החלטתי שצריך להתחיל עם צעקות, שתקתי מספיק... אז כשהיו המון אנשים צעקתי שישבו על הכיסאות ויחכו (ואת זה בלי קשר חייבים לצעוק, אם רוצים שמישהו ישמע...) רציתי לפרק משהו לחתיכות, אז לקחתי את התיקים הכי גדולים שיש ולא השארתי בהם דבר אחד במקום, הכל הוצאתי! חייל אחד תפס אותי בצוואר, נהמתי לעברו "אתה לא נוגע בי! שמעת?" מישהו קצת עיצבן אותי, עצמתי עין אחת וצימצמתי את השניה: "כדאי לך להזהר!" וכו וכו וכו, לא היום שלי

מבינה אותך-

לפעמים גם לי יוצא לפנות בטון קצת תקיף ללקוחות שמתלוננים, ואז הם עונים לי בצורה יפה, ואני מרגישה ממש לא נעים שיצאתי עליהם בטון לא יפה כשהם עצמם היו מאוד סבלניים ואדיבים. זה מרגיש לי ממש לא נעים, לכן אני ממשיכה את השיחה ומשתדלת לדבר אליהם בטון הכי סובלני ונעים שאני יכולה

למעלה