אוף!!!

אוף!!!

מחר יש לי מבחן בספרות ובעוד 3 ימים במתמטיקה ואז במדעים וזהו!
עד שנה הבאה
אוף למה אני חייבת לבאס את עצמי? למה???
נמאס לי ללמוד וללמוד וללמוד כמו מטומטמת ולדעת שזה בחיים לא יגמר המבחנים האלה... איזה חרא זה!

adii1201

New member
אתן מוכנות להפסיק להתלונן?!

קודם כל אלה, המבחנים האלה כן נגמרים ותאמיני לי ששוה לך להשקיע- זה אח"כ משתלם
ודבר שני, אם אתן בוכות עכשיו על המבחנים שלכן מה תעשו כשתגיעו לתיכון?! יש לי מחר מתכונת במתמטיקה שזה מלא שאלות, ביום שני בגרות באנגלית ביום שני שאח"כ בגרות במתמטיקה, ביום רביעי באותו שבוע יש לי בגרות בערבית ומכאן אני כבר לא אמשיך...וחוץ מאנגלית שבאמת שאין מה ללמוד לכל השאר צריך לחרוש ואני מבטיחה לכן שזה יותר קשה בהרבה וגם עם הרבה יותר חומר
מסקנה: תתלוננו בשקט
חחחח סתם אבל באמת זה רק מבחן
בכל מקרה בהצלחה לכן

Ana Lyn Newkirk

New member
מסכים איתך ב-99%

מה שבעייתי במה שאמרת זה "ותאמיני לי ששוה לך להשקיע- זה אח"כ משתלם" לדעתי זה מה זה לא נכון. את מה שהן לומדות עכשיו: א. או שהן לא יצטרכו (דוגמא: מורשת) ב. גם אם יהיה להן פיגור בחומר הם ישלימו את זה בתוך שבוע בתיכון. קחי אותי ואת הענין עם גאומטריה, שלא היה מבחן אחד בכיתה ח' שקיבלתי מעל 30 והתחלתי ללמוד גאומטריה ברמה של בגרות רק בסוף כיתה י' ובסוף הגעתי מוכן לבגרות ורק בגלל פיקשוש קיבלתי 88 ולא 98.

adii1201

New member
כפרע לא התכוונתי שישקיעו עכשיו ../images/Emo3.gif

אני לא השקעתי בכלל ביסודי ולא למדתי בכלל! רק כשהגעתי לחטיבה התחלתי להשקיע וגם זה לא כזה שינה... הכי חשוב זה להשקיע בכיתה ט' כי זה גם משתלם וגם הן צריכות את הציונים

אבל ההצלחה בט'

בנויה על ההצלחה בח' וההצלחה בח' בנויה על ההצלחה בז'. היסודי לא חשוב כי חוזרים על הכל אח"כ כי באים לחטיבה ילדים מבתי ספר שונים ולא כולם למדו את הכל. אבל בחטיבה הכל משנה לא רק ט'..לפחות אצלי

Ana Lyn Newkirk

New member
יכול להיות

אבל עצה אישית: תעשו הכל בשביל לקבל 40 במולדת. תאמינו לי שעדיף לא ללמוד את המקצועות האלה מאשר ללמוד אותם ולטמטם ת'שכל
סתם כפרות, אל תשתמשו בעצות שלי

כבר אסור להתלונן כאן?

סתם שיתפתי אתכם בצרות שלי... וזה מאד מנחם מה שאמרת,שזה כלום לעומת התיכון... אני יודעת שכל דבר מגיע בעיתו אבל זה מלחיץ בכל זאת...
ולמה באנגלית אין מה ללמוד?זה מקצוע מאד חשוב! אם כבר לא צריך ללמוד ג"ג כי לא לומדים אותו יותר אבל מעבר לזה הכל חשוב.. ותודה על הבהצלחה..ושאר הדברים שחלקם לקחתי וחלקם לא

adii1201

New member
מותר ../images/Emo3.gif זה היה בצחוק ../images/Emo3.gif

ואממממ כן גמלי אמרו את זה ונלחצתי אבל הבגרויות לא כאלה מפחידות ברגע שאת כבר נמצאת בתוכן
ובאנגלית אין מה ללמוד כי פשוט אין לך איך להתכונן... זה או שאת יודעת או שאת לא... כל מה שיש לנו בבגרות זה קטע אנסין (קריאה) ועליו שאלות ואח"כ לכתוב חיבור... ככה שללמוד לזה אין לך ממש איך
ואממ תראי, כל הכיתות חשובות אבל כל אחד ומידת החשיבות שלו. על התעודות של היסודי או של החטיבה אפחד לא יסתכל. על התעודה של ט' גם לא אבל את צריכה אותה בשביל הלתקבל לביצפר תיכון כשבמקרה שלי זה לא ממש שינה כי המשכתי באותו ביצפר כי יש לנו גם חטיבה וגם תיכון אבל אם את מרגישה שזה חשוב ואת צריכה את זה אני לא אגיד לך לא ללמוד
ז"א זה תלוי בך ובאיך שאת רוצה את זה אבל אני כן אגיד לך שאת ההשקעה שתשקיעי בכיתה י' ומעלה את לא תתחרטי עליה ואני מדברת מניסיון כי אני לא למדתי פעם ואני שונאת ללמוד אבל כשאת לומדת את מוציאה ציונים טובים וזה שווה את זה

Ana Lyn Newkirk

New member
זה נותן הרגשה טובה

ובאמת כשאת תהיי בתוך הבגרויות אז את דווקא ממש תהני (אני בגילך אמרתי אותו דבר, שאין מצב שאני אעבור איסושהי בגרות)

Ana Lyn Newkirk

New member
"לא צריך ללמוד גאוגרפיה"?

מאיפה הבאת את זה בדיוק?
תשאלי את עוכרז שרה, ד"ר עם התמחות לתואר שלישי בגאוגרפיה שחרשה על זה כל התיכון

Ana Lyn Newkirk

New member
יש בגרות בגאוגרפיה!

תשאלי אפילו את שרה. היא עשתה בזה התמחות בתיכון ואח"כ המשיכה עם זה ועשתה על זה את הדוקטורט שלה. תשאלי אותה אפילו

תתפלאי אבל יש כאלה שצריכים את זה

כמו.. כמו.. כמו.. נו, ברח לי השם
קיצר, זו שדפקה לי 29 הברזות
(ד"א אתמול היא הוסיפה לאוסף עוד שתיים במכה
)

אני לא!../images/Emo3.gif זה משעמם אותי רצחחחח

אבל יש כאלה באמת שזה מעניין אותם והם אוהבים את זה ויש כאלה שלא... אוי יש לי דה ג'ה וו כשאמרתי על אנסטסיה שיש כאלה שאוהבים אותה ויש כאלה שלא
אגב קוראים לה שרית עם שכחת
תשתמש בשם הזה רק כשאתה מדבר לעצמך כי אני לפחות לא מבינה
אני כן אבל אני משתדלת שלא...טוב הסתבכתי חחח

Ana Lyn Newkirk

New member
ג"ג יש מעט מאוד שאוהבים

ואני בכלל הייתי נרדם בשיעורים בכיתה ז' אצל המורה שירי

למעלה