אוף...

eynav888

New member
אוף...

רק בצהריים חשבתי לעצמי שכיף לי פה, ועכשיו הכל השתנה... הגיע הלילה ומחר צריך ללכת לבי"ס אחרי איזה שבוע שלא הייתי למרות שגם ככה אני הולכת רק פעמים בשבוע. אז ניסיתי, ניסיתי עד שהצלחתילא ללכת אבל עכשיו אבא שלי כועס עלי... כי גם ככה אני הולכת רק פעמיים.. אח שלי פה בביקור אבל זה לא תירוץ בשבילו, חזרתי היום מטיול ואני באמת עייפה זה גם לא עוזר וגם סתם אולי לא מרגישה משהו אבל ניראה לי שזה יותר מעייפות והכל... בעע...אוף פרקתי שונאת ללכת לבי"ס... הרגשתי כאילו אני מתחילה לדבר יותר בחופשיות והכל אבל, אבל בטח שיגיע לבי"ס הכל התהפך...

../images/Emo24.gif

זה הכל תלוי רק בך,באמת. את חייבת ללכת לבית ספר יותר.. רק ככה תוכלי להתחבר יותר לאנשים,ואולי גם ככה פחות ופחות תשנאי את בית הספר.

eynav16

New member
אני הולכת פשוט

אתמול לא היה לי כוח.. לא הרגשתי כל כך טוב.. אני בד"כ הולכת תמיד... ודווקא בגלל שאני הולכת פעמים בשבוע אני מחייבת את עצמי ללכת כי אחרת באמת שיהיה ויכוחים וריבים.. התחברתי לאנשים כבר אבל שוב פעם השפה...

שפה זה דבר שלומדים.

אם תתחילי לדבר והם יתקנו אותך לפעמים כשצריך,אז תקלטי את השפה במהירות.

eynav16

New member
חוגים איפה?בבי"ס?

או בכללי? אני יומיים לומדת עם מורה פרטית את השפה יומיים בבי"ס ושלושה ימים מתאמנת בחדר כושר עם אנשים דיי קבועים כאילו זה ספינינג אז זה קבוצה כזאת... אין ל י עוד מה לעשות פה

ציקהלה

New member
ספניניג? אני שונא את זה

אבל חוג ציור, טיסנאות, משהו. לא יודע מה. אני בטוח שיש שם חוגים כל שהם. העיקר שתתקשרי

eynav16

New member
אמ...

אני דווקא אוהבת ספינינג.. אין פה חוגים שאני מכירה...גם אין משהו שמעניין אותי...

ציקהלה

New member
אז תיתעניני, זה לא שיש לך משהו יותר

טוב לעשות... אני טועה? אפילו אם זה איזה חוג תפירה, או חוג טיפוס מצוקים. קורס צלילה. משהו בסיגנון, פה זה עיניין של מוטיבציה, לא ניראה לי שיש לך הרבה מזה. סליחה על דעתי הכנה, אבל אני באמת מנסה לעזור

eynav16

New member
חח תודה..

ולא אין פה את זה...טוב לא בדקתי אבל זה לא ממש מעניין אותי

../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה להגיד לך. רק מקוה שיהיה בסדר ושזה ישתנה עם הזמן.. אני בכלל בחרדות שאני עוברת ביולי לגרמניה.

eynav16

New member
יהיה בסדר אל תדאגי!!!אל תכנסי ללחץ

תאמיני לי שאני נהנת פה.. אבל כמו לכל אחד יש רגעים שאמ.... מה לעשות?

shirta14

New member
הכל יהיה בסדר../images/Emo13.gif

ולדעתי זה תלוי בגישה. אם תבואי בגישה של " למה הביאו אותי לפה? אני רוצה הביתה! אני בחיים לא אשתלב ולא יהיו לי חברות ואני לא אבין את השפה", אז זה מה שיהיה, את תהיי כ"כ עסוקה ברחמים עצמיים, במחשבות על הארץ, שזה יפריע לך לחיות שם. אבל אם תבואי בגישה של "אלו החיים שלי כרגע, זה לא תלוי בי,אני פה ואני אסתדר" זה מה שיהיה, תהיי נחמדה, תחייכי לאנשים בבית ספר אפילו אם בפנים את מתגעגעת ובא לך לבכות, הכל יהיה בסדר
! לאיזה עיר את עוברת?

eynav16

New member
הייתי עכשיו בביקור בבי"ס ו...

כולם חשבו שאני עזבתי את בי"ס...
באתי עם אח שלי להראות לו, שיכיר את חברות שלי וגם הם רצו לראות אותו...וסתם כי בא לי וכולם חשבו שאני עזבתי את בי"ס ושאלו למה אני לא באה יותר או מתי אני באה שוב... סה"כ לא הייתי שבועיים שמתוך שבוע אני הולכת רק יומיים... מחר אני חייבת ללכת כי יום שישי יש חופש בברזיל.. ויום שני ואחר"כ מתחילה לחזור לשיגרה שלי שזה יום שני ושישי בי"ס ושלישי וחמישי עם מורה פרטית...הם כל הזמן אורמות לי עצלנית ושאני יבוא כל יום לבי"ס ובלה בלה... אוף אבל אין לי מה לעשות שם!

shirta14

New member
יש לי שאלה../images/Emo13.gif

את כתבת פעם בהודעה שלך שאת לא דוברת אנגלית אם אני לא טועה, וכתבת שגם בפורטוגזית את לא שולטת. אז איך את מסתדרת בבית ספר, ואיך את מתקשרת עם החברות? סתם מעניין אותי לדעת...בהצלחה בבית ספר ד"א, הלוואי ואני הייתי הולכת רק יומיים

eynav16

New member
אמ...כן

אני לא מדברת אנגלית וגם פורטוגזית לא.. אני מוכנה ללכת לבי"ס כל השבוע או יותר ולהבין/לדבר את השפה...מאשר ככה כמו עכשיו.... אני מבינה אותן ואם לא הן מסבירות לי שוב...יש לי מילון עברי פורטוגזי... אני לא מדברת בכלל...הם יכולות לדבר אלי ואני יענה כן ולא וזהו.. לא יודעת דיי קשה..

למעלה