אוף

א1ט1

New member
אוף

שאלה, אתם חושבים שכדאי לי להתחיל ללמוד נהיגה בגשם או לחכות שהוא יעבור? כי הייתי אמור להתקשר למורה שלי לקבוע שיעור ראשון ולא התקשרתי כי יש פול גשם!

nyaron

New member
זה בקטנה רצח גשם

זות לא סיבה לא להתחיל ללמוד לפחות לא לטעמי

gilgula

New member
ההפך

אני לדוגמא התחלתי ללמוד בקיץ,ולא התנסיתי בנהיגת גשם. בדיוק ביום שקבעו לי טסט ירד גשם מבול. באותו היום זו הייתה פעם ראשונה שנסעתי בגשם. לדעתי שיעורים בגשם זה הרבה יותר טוב את מתנסה בנהיגה על כביש חלק וזה יכול לעזור לך בהמשך כשתקבלי את הרשיון. בהצלחה

100vardit

New member
זה לא קשור...

כדאי לך להתחיל ללמוד,חבל לבזבז זמן-וחוצמזה אצלנו בארץ אין כמעט גשם.

רן88

New member
אז חכה חודש עד שתתחיל ללמוד

בלי קשר לגשם, פשוט בגלל הגיל.

ALiCiA SpInNeT

New member
ממ

ברור שאלה לא תנאים אופטימליים, שלוליות, אדים והכל, אבל אלה כן דברים שתצטרך להתמודד איתם -מתישהו-, כשתנהג מחוץ לשיעורים. בטח תוך כדי גם (תצטרך)תפתח כישורי זהירות ומתן תשומת לב חזקים יותר מבמצב רגיל, ובכלל, עדיף שלא תדחה את זה. אז כן תתחיל ללמוד עכשיו. זה לא שהגשם פה בלתי נדלה ואני מניחה שעוד חודש כבר נרגיש בשינוי בכל הנוגע למזג האוויר:|

R e A

New member
אני האמת לא מבין מה הפחד הזה מהגשם.

מתוך 9 שיעורים שעשיתי עד היום, 7 מהם היו בגשם ובחושך. הראשון שלי היה בגשם. זה אפילו די נחמד לנהוג בגשם. זה גם מוסיף המון. המורה שלי קיבל טלפון בזמן השיעור שלי מתלמיד שעבר אצלו טסט ראשון הכל ראשון וביקש ממנו חודש אחרי שעבר לעשות 2-3 שיעורים בגשם כי זה מפחיד אותו שהוא אף פעם לא נסע בגשם לפני כן. בקיצר, תקבע שיעור
ואפילו תנסה ביום שיש גשם

למעלה