אני שמעתי על הצעה דומה (בעיתון)... מלווה לשנה ושלושה חודשים, הוצאת רישיון מגיל 16.
ר רן88 New member 27/11/05 #20 אני שמעתי על הצעה דומה (בעיתון)... מלווה לשנה ושלושה חודשים, הוצאת רישיון מגיל 16.
M Mooa-Numi New member 27/11/05 #21 ואם כן, זה לילידי 88? אני ילידת סוף דצמבר 88 ורק עכשיו התחלתי ללמוד. החוק הזה יחול גם עלי? ואם אנחנו כבר באיזור, אז עוד שמועות: מלווה חצי שנה ו60 שאלות בתיאוריה- אמת?
ואם כן, זה לילידי 88? אני ילידת סוף דצמבר 88 ורק עכשיו התחלתי ללמוד. החוק הזה יחול גם עלי? ואם אנחנו כבר באיזור, אז עוד שמועות: מלווה חצי שנה ו60 שאלות בתיאוריה- אמת?
ר רן88 New member 27/11/05 #22 חוקים לא חלים לפי שנת לידה חלים לפי תאריך הוצאת רישיון. נניח והחוק יכנס (הוא לא נכנס! גם לא התיאוריה והמלווה הארוך) ובחור בן 30 (יליד 1975) יעשה רישיון אז עליו לא יחול? יחול כמו על כל אלה שהוציאו בתאריך שלו.
חוקים לא חלים לפי שנת לידה חלים לפי תאריך הוצאת רישיון. נניח והחוק יכנס (הוא לא נכנס! גם לא התיאוריה והמלווה הארוך) ובחור בן 30 (יליד 1975) יעשה רישיון אז עליו לא יחול? יחול כמו על כל אלה שהוציאו בתאריך שלו.