אוף.....

Charlotte

New member
אוף.....

יבש ומשעמם פה..... אולי מישהו כבר יפתח דיון סוער על...משהו? (שקשור למוזיקה כמובן...)

Chot

New member
לא יודעת אם זה הולך להיות סוער, אבל

הניי רעיון- 3 דיסקים האחרונים שקניתם, עם ביקורת בונה, כנה, פלסטית עם מבנה מלקולרי משונה. כן. אם זכרוני אינו מטעני, הנה שלי- dog eat dog- games או דוגידוג זה חביב מאוד. כן זה נכון להקה די ילדותית אבל בסה"כ כיף חיים. אויח נו אני לא טובה בהגדרות. יש שם מן פאנקמטאל מסחרי שכזה, אבל בלי פיקי פיקי (נו, בלי דיג´יי) ויש שם טיפלה פאנק. alice in chains - sap זה יש שם 5 שירים או משו כזה. לא נראה לי שצריך להרחיב בנוגע לז´אנר הלהקה. הדיסק נהדר לדעתי. כנכון, השירים די ארוכים, אבל אני מניחה שזה פשוט חלק מהתופעה. sonic youth - goo לא שמעתי את הדיסק מספיק פעמים כדי להעביר עליו חוות דעת נורמאלית חוץ מזה שהוא באמת מהנה. ומיי פרנד גו זה נהדר. הם מטורפים. זהו. אני תרמתי את חלקי

אני ממליץ על...

REM...דיסק ממש ממש טוב
אין מה לעשות...להקה שהייתה ונשארה מצויינת! GORILLAZ - מוזרים לאללה! אתם נגנבים בפעם הראשונה שאתם שומעים אותם...אבל בפעם השנייה והלאה...חבל על הזמן!!! מה גם שבתוך הדיסק יש טאפטים לשולחן העבודה והכל...מגניב :) סוף סוף משהו קצת שונה
(Chot - כל הודעה חדשה שאת מוסיפה, דוחקת הודעה אחרונה לעמוד השני ומעלימה אותו...אז בבקשה אם אין צורך לפתוח נושא חדש, אל תעשי את זה. ניתן, כפי שאת יודעת, להקפיץ הודעות.)

Chot

New member
כן אבל לא הצלחתי להקפיץ את זה. הדיו

ן נשאר בואתו מקום כל הזמן. בכל מקרה, המטרה שלי לדיון הייתה שונה. לא המלצות. עזבו, לא משנה

voodoo

New member
הדיסק החדש של ......

Tool - The Grudge כל מילה נוספת רק תוריד כי האלבום מהווה את פסגת הג´אנר שאותו הוא המציא, פשוט מוסיקה מדהימה שנחשבת כיצירה. שירים מומלצים בהחלט בשביל להחליט אם זה בשבילכם 1. Parabola 2. Triad 3. Ticks and Leeches

rizla

New member
לגבי alice

האם יש לך את SAP בדיסק בודד או שזה הכפול שכולל גם את jar of flies ? אם אין לך את JAR , אז אני ממליץ לך ולכולם על הדיסק המדהים הזה, גם הוא מכיל "רק" 7 שירים אבל כל אחד מהם מצויין. ניתן למצוא אריזה כפולה של JAR ו SAP ביחד , שווה לאללה.

Chot

New member
יש לי רק את sap

אבל אני בהחלט מתכננת כבר הרבה זמן לבצע רכישה.

Curly

New member
שלושת הדיסקים האחרונים שלי הם

dr dre-גיסק מעולה!!! מאוד אהבתי אותו. אליהה אין לי מושג איך כותבים בעיברית - דיסק מאכזב האמת כי הדיסק הקודם היה יותר טוב. אביב גפן "יומן מסע"- דיסק מ-ע-ו-ל-ה!! אהבתי את הדיסק הזה יותר מהקודמים הוא יותר בוגר!! טל

Chot

New member
נו סעמק רציתם דיון לא? את תתחילו לה

דיין!! צ´וט צ´וט חת שתיים!!!

~*~gaL

New member
חחח.. טוב טוב! בסדר, הנה:

Radiohead - Amnesiac דיסק מדהים, אפשר להקשיב לו שוב ושוב, ללכת לישון איתו, לקום איתו, לנקות את הבית ולשמוע אותו, פשוט לעשות איתו הכל Coldplay - Parachutes בעצם כנ"ל כמו לרדיוהד. כל שיר פשוט משלים את השני, הסדר שלהם מושלם. מומלץ ביותר. ואני לא יודעת מה קניתי לפניהם.. נראה לי שאת Reveal של REM. הקול של מייקל סטייפ פשוט.. איך להגיד.. סוחף? כל אחד מהלהקה הזאת גאון בדרכו שלו.. בקיצור - שלושה דיסקים מומלצים!

moonkiss

New member
הלו, שלום....

זה בקשר למודעה...´דרושים אנשים לצורך דיון סוער´.... סתם בצחוק!!!!!! בכול אופן, אני די חדשה פה... אז תהיו עדינים! הדיסקים שאני ממליצה עליהם הם.... TRAVIS- THE INVISIBLE BAND אומנם לא כ"כ חדש, אבל בכול זאת אהבתי...יש לסולן (אין לי מושג מה שמו..) קול מדהים! כמובן החדש של R.E.M... וכל מילה מיותרת... שוב, לא דיסק חדש, אבל טוב... THE MISEDUCATION OF LAURYN HILL ועוד אחד... עוד לא קניתי את הדיסק אבל אני ממש קרובה למימוש המתרה... אולי שמעתם את אלישיה קיז בשיר שקוראים לו FALING(נופלת...מצטערת אים יש טעות...) אני שמעתי והשיר פשוט לא יוצא לי מהראש... ממש מדהימה! וכמובן הגדולים מכולם... הפינק פלויד... אה....וגם הRED HOT CHILLI PEPPERS... נשיקות מהירח... MOONKISS

moonkiss

New member
ויש לי שאלה קטנה אליכם אנשים...

אולי מישהו ממכם שמע על הלהקה מיבנה, לפי מה שהבנתי הם התפרקו ליפני ארבע שנים...קוראים להם ´המיפלגה´... אולי? מישהו? בכול אופן, אים לא שמעתם אז קבלו המלצה! 10 שירים יפים מרגשים וגם קיצביים ומצחיקים! אים מישהו שמע או מכיר...שיגיד!!!! MOONKISS

rizla

New member
לגבי אלישיה ../images/Emo35.gif

שמעתי את הדיסק הזה כמה פעמים ואין ספק שיש לה המון כישרון אבל ברוב הדיסק הוא לא ממש בא לידי ביטוי וחבל. אפשר למצוא בו 5 שירים טובים, לא יותר מזה. האם לדעתכם/ן שווה לקנות דיסק בשביל ארבעה או חמישה שירים? האם לא מרמים אותנו קצת?

moonkiss

New member
אני חושבת ש...

אים אלה חמישה שירים טובים של זמר\ת טוב אז כן, שווה. ואים כבר מרמים אותנו אז זה על המחיר!!!!!! זה נהיה חתיכת הוצאה ללכת לקנות דיסק... צריך לקחת משכנתא... ברצינות. המחירים ממש גבוהים ואני לא חושבת שזה צודק! ובקשר לאלישיה... אני מקווה שכבר השבוע אני אקנה את הדיסק ואני אוכל לומר מה דעתי עליו! MOONKISS

למעלה