אוף

• פותח הנושא gcnet
  • פורסם בתאריך

gcnet

New member
אוף

בזמן האחרון המצבי רוח שלי מתשנים בקצב מהיר מידי אולי זה סתם כי היום בבצפר ארוך יותר והכל חדש שמה. אם היו שואלים אותי בבוקר איך בבצפר החדש הייתי אומרת שחרא לי ואני רוצה לחזור, אם היו שואלים אותי לקראת הצוהריים הייתי אומרת שהכי כיף שם בעולם! זה כ"כ מעצבן כבר עדיף או מצברוח רע או טוב, לא משהו שמתחלף כל 5 דק' =\ בעעעע וזה היה סתם פריקת מטענים, אין לזה באמת מטרה כלשהי =] יום נהדר לכן בנות

ymz

New member
קורה לכולנו

הסיבות יכולות להיות רבות: שינויים הורמונלים,לחץ, דיכאון, שינויי מזג האוויר, סופות סולאריות וכו'

לונה..

New member
אוי, כל כך מוכר

לפי דעתי, זה באמת בגלל שהכל שם חדש ולא ברור. עם הזמן תלמדי את המקום ואת האנשים. וגם את החומר של משרד החינוך.
ואז יהיה בסדר
תני לזה זמן. שיהיה בהצלחה, אחלה סופ"ש.

לולי80

New member
ילדונת

אני מסכימה עם מה שכתבו פה, שזה בגלל שהבית ספר חדש והכל, אבל לדעתי הסיבה הגדולה יותר (ומקווה שאני לא חצופה מדי) את ממש בפתחו של גיל ההתבגרות... זה גיל שבו מצבי הרוח שלך משתנים במהירות שיא.... ואת אמת אין מה לעשות כ"כ עם זה. רק לחגור חגורות ולחכות שתעבור הסערה, תהני לך ממה שאפשר ממנו, זה באמת עובר בסוף... שיהיה לך המון בהצלחה בבית ספר החדש... יהיה בסדר!!! תהני תחזיקי מעמד... סוף שבוע נפלא לול

מסכימה עם לולי ...

קודם כל זה נוח, כי היא כבר הסכימה עם כל אלה שלפניה ... וחוצמזה, היא מאוד צודקת בענין גיל ההתבגרות. בגיל ההתבגרות הגוף עובר כל מיני שינויים, גם הורמונליים, וזה יכול להשפיע על מצבי הרוח. חשוב לדעת את זה כדי להבין שזה נורמאלי, לא להילחץ, ולהגיב בהתאם. זה כמו שאנחנו יודעות אם לפני מחזור מצב הרוח שלנו מתחרבש לגמרי. אז אנחנו מבינות שזה כתוצאה מההורמונים, וידעות להוריד את הטורים [או מחנכות את הסביבה להיות עדינים איתנו] בתקופה הזו.

למעלה