אוף

אוף

הרגע התקשרה מישהי מ"לוק" ושאלה אם אני פנוייה לצילומים :< וזו פעם שנייה שאני מוותרת בגלל הצבא, פאק יכלתי להיות כלכך עשירה כבר :< יכלו להיות לי כמעט 4 אלף דולר רק מהסרט שויתרתי עליו.. ועוד הצילומים שהיום התקשרו אלי ואני לא יכולה בגלל הצבא.. ועוד הצילומים האחרים שויתרתי עליהם כי התנגשו לי עם מבחנים :< מה יהיה מה יהיה יואו באלי לצאת מהצבא כלכך :< כסעמק שבוע הבא אני קובעת פגישה עם הקבן... יש מצב שיאשרו לי לצאת לכל מני דברים כאלו? אני לא רוצה להגיע למצב שאני אלך להוציא 21..
פשוט אני לא יכולה לבוא בטענה שזה פוגע לי בקריירה וכאלה?
...בעע.. כאילו..למה לאגם רודברג ואחרים מותר להמשיך עם הדברים שהם עושים ולי לא?
אפשר לפנות לאנשהו? יוהלן משהו?

silverwomen

New member
אוף

אני מוותר על שלושה ימים של עבודה ונופש באילת על חשבון הברון בשביל גיבוש מסריח שבכל מקרה אני לא רוצה לעשות אותו

אוף

אני כבר לא מדברת על החופשה בת שבועיים באירופה שהיתי אמורה לנסוע אליה, וביקשתי לפני חצי [!!!] שנה דחש ולא דחו לי, והיום כל המשפחה שלי נסעה ואני אוכלת זין [סתם אני לא...
...]

indigo wing

New member
את תהיי פאקינג חיילת

את תצטרכי לוותר על הרבה דברים, ככה זה.. תחשבי שאת באה לשרת את המדינה, פעם אחת לתת לה משהו, לאזרחים, לחיילים ולא לעצמך. אל תהיי אגואיסטית.

אמ

בואי נגיד ככה, בלי להרחיב יותר מדיי כי זה לא עניינם של אנשים.. אין לי מה לשרת את המדינה, אין לי סיבה ורצון לתת לה משהו.. ואני אגואיסטית מטבעי-אין מה לעשות, זה עובדתי..
וזה לא קשור אם אני חיילת או לא, אני באתי לשאול אם ישמצב שישחררו אותי לדברים כאלו.. כי עובדה שיש אנשים שמשחררים אותם..

MeRmAiDe

New member
אז../images/Emo26.gif

אוקיי..סבבי...אז אל תלכי לצבא..ונראה לך שישחררו אותך על דבר כזה? מי את, יעל בר זוהר? בעצם אפילו אותה לא שחררו ככה,היא יצאה על 21. אז לא נראה לי שמהסיבה הזו..אפילו ספורטאי שהכרתי לא שחררו אותו והוא הוציא 21 כדי לצאת משירות. את כנראה תצטרכי לנצל את כישורי המשחק שלך....

the magic

New member
אותו סיפור!

אני בן אז זה קצת שונה, אבל היו לי כבר כ"כ,והרבה מאוד אני מתכוון, הצעות לדגמן בכל מיני סיטואציות (בין אם זה פנים, או גוף או שניהם או כל מיני) שפשוט לא לקחתי בגלל הצבא.. הציעו לי לא להיכנס לתחום לפני הצבא, אבל אני רואה כל מיני בנות (ובגלל זה המצב שונה) שמצליחות בגיל צעיר וזה מחרפן אותי.. אני מת להצליח ולהיכנס לעולם הזה, אבל אין מה לעשות את הצבא אני גם צריך לעבור. בכל מקרה, תדעי שאת לא לבד, גם אני השתגעתי ובעצם עדיין משתגע שאני לא יכול לעשות עם זה כלום עד גיל 21 כשאני אסיים את הצבא...

gadik6

New member
אותו סיפור...

עכשיו קיץ וזה, כל לילה יוצאים עם חברים וידידות יושבים דופקים ראש חוזרים ב6 בבוקר לבית יושנים עד הערב ואז שוב אותו סיפור.. כל היום מסתלבטים לא עושים כלום, רק סיבובים עם הרכב, פאבים וזהו... גם סידרו לי עבודה עכשיו שאני יושב כל היום נח ומקבל איזה 4000 אלף בחודש בלי לעשות כלום... ועכשיו הצבא הזה נדחף לי באמצע החיים הורס לי את כל התוכניות לשבת בסתלבט כל היום... עכשיו ברצינות תגידו זה נראה לכם קייטנה או גנון? יכולתי זה ויכולתי זה... לא רק אתם נאלצים לוותר על דברים, הרבה אחרים מוותרים על הרבה דברים ועל תחביבים וקורעים את התחת בצבא (ואני מדבר על כאלו שהולכים לצנחנים וחי"ר ולא סתם יושבים במשרד) אם פעם אחת תתרמו לא יקרה כלום... זה שמוותרים לאגם רודברג או לאחרים זה לא סיבה לקנא בהם אלא לרחם או לצחוק עליהם שבלי השטיח האדום ובלי המרצדס של אמא הם לא יכולים לשרוד יום... זה צבא זה לא קייטנה, הרבה אחרים מוותרים על הרבה דברים אחרים... די לבכות ולהתלונן...

כל אחד עושה דברים

מבחירה ורצון [הכוונה לאן להתגייס] ואני שמה בצד את הבילויים של כל החברה ואת זה שכולם נסעו עכשיו לכנרת.. את זה באמת איא פשר לשנות, אבל זה דבר שונה לדעתי.. ובגלל זה שאלתי אם יש אפשרות כלשהי לדבר עם מישהו שבמהלך השירות כשתהיינה לי הזדמנויות כאלו..פשוט לצאת ליום צילומים
ואני כולה רכזת מתגייסים שאחזור יומיות...אז זה יוצא גם "הפסד" של חצי יום
אוף לאדעת מה לעשות...נמאס לי לפספס כלכך הרבה הזדמנויות.. וזו לא סתם התבכיינות, כי זה משהו שרציתי באמת המון זמן ועבדתי קשה והתרוצצתי המון כדי להשיג אתזה ועד שיש כלכך הרבה הזדמנויות הן חומקות לי סתם ככה בין הידיים וזה מבאס תחת

ק ד ו ש

New member
נו יו את קרציה

מקסימום תחתמי יום חופש מה נסגר איתך. וסתם שתדעי.. אתמול, ושלשום, ולפני שלשום, ולפני לפני שלשום וכו'.. שכבו להם חיילים ב-4 בבוקר באיזה מארב, בזמן שאת סביר להניח ישנת, גם הם ויתרו אני מניח על כמה דברים. ולא, אני לא מהפטריוטים בשקל האלה שמזיינים ת'מוח, וגם בהחלט לא מזיז לי אם אנשים משתמטים, אבל סתם שתדעי, שאמנם פה ושם יש לך הצעות, אבל יש לא מעט אנשים שקורעים את התחת בשביל שאת תקבלי אותן.

../images/Emo2.gif יש כזה דבר יום חופש?!

טוב לדעת.. [היתי מגיבה על מה שכתבת, אבל מהזה אינלי כוח שיתפתח פה ויכוח ללא סוף..כי את דעתי אני לא אשנה..ובטח גם אפאחד אחר לא ישנה את שלו]

ק ד ו ש

New member
כן. יש דבר כזה

זה יורד לך מהימים של הרגילה. ואני גם בהחלט לא מעוניין שתגיבי, ומצדי תהיי אגואיסטית, אני רק רשמתי שכשאת לוקחת הכל כמובן מאליו את צריכה תמיד לדעת שיש כאלה שויתרו על הרבה מאוד בשביל שאת בכלל תוכלי לשאול את עצמך את השאלה הזאת. בקיצור, היה הרבה יותר חכם מצדך פשוט לא לרשום את זה, הרי לא רשמת שום דבר חכם אלא סתם באת להתבכיין על זה כמו איזה סמרטוטה כאילו את היחידה שמוותרת על משהו בשביל הצבא.

indigo wing

New member
חצי יום????

וואי שאני לא אתרגז עלייך.. את ממש חוצפנית! יש חיילים וחיילות שיוצאים פעם ב21 או 28 כולה לסופ"ש! את תצאי יומיות!! ואת עוש מתלוננת????

למעלה