אוף!!

A d i d a

New member
אוף!!

אני לא מבינה...! שאלתי פעם מתי העונה החדשה בערוץ 10 ואמרתם שביום שישי בחמישה ל4, או משהו בסביבות 4. אתמול הסתכלתי וזה לא היה! היה רק ב6 (או 7) את עונה הראשונה...!! אז מתי משודרת העונה החדשה?

בפעם האחרונה!

העונה שמשודרת בערוץ 10 היא השלישית! בהולמרק הראשונה ואחריה השנייה! אין שום עונה חדשה עדיין שלא שודרה בארץ.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מתו ממחלת עור קשה. ../images/Emo11.gif

gilmorefreak

New member
אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את באה אלינו בתלונות? גאד דאמט אנשים!
תסתכלי בפאקינג עמוד הזה...לא ידוע מתי תשודר העונה הרביעית בארץ! ואף אחד לא אמר לך בארבע כי זה היה משודר ב5 ועבר ל6 כששינו לשעון קיץ...
וזאת לא העונה הראשונה אם היית טורחת לקרוא את התקציר היית יודעת!
העונה הראשונה משודרת בהולמרק, השלישית בערוץ 10 ואל תאשימי אחרים סתם...! כמה פעמים אפשר להסביר את זה? זה רשום בעמוד הזה..
ואם לא אז עמוד אחרי..! אה, כן ומה קשור המשפט "איזה כי ב נחמד יש לי" ??!?!?! [זה בחתימה שלה אם פספסתם..
|לאקשורה|
]

Nerade

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"פאקיגנ עמוד"... "גאד דמט אנשים..."
שעשעת אותי.

gilmorefreak

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif כן אני *קצת* עצבנית..../images/Emo4.gif

מפגש! מבחן!מפגש! מבחן!מפגש! מבחן!מפגש! מבחן!מפגש! מבחן!מפגש! מבחן!

אורוש47

New member
^^ I agree..../images/Emo4.gif

כאילו, חלאס. זה כמו מה שהולך בפורום של זהות בדויה. "מתי תתחיל העונה השלישית
מה יהיה עם ההפסד של טלעד
מה יקרה לסדרה
" "תגלגל את העמוד... הודעה אחת מתחתיך זה רשום...
" "מתחתיך.... באמת...." 4 crying out loud, אנשים, לגלגל את העכבר ולבדוק מה כבו בהודעות שלפניכם. זה לא קשה
באמת
תנסו את זה פעם ותראו
כמה אפשרררררררררר
(וגמני בדרך כלל יותר נחמדה
. נראלי לפחות.....
)

gilmorebabe

New member
תשובהההה:)

קיצרררר..אני לא יודעת מה איתכם..אבל אני שמעתי שהעונה החדשה תתחיל בחודש יולי..בערוץ הולמרק מיד אחרי שישדרו את עונות 1-3 (אבל לא יודעת....אולי היא תגיע לערוץ 10 לפני) אל תבנו על זה
מקווה שעזרתי.........

A d i d a

New member
.......

אתם ממש יודעים לעשות קבלת פנים נחמדה, הא
זה לא שזה סוף העולם אנשים.. גילגלתי כבר פעם, הבנתי כנראה משהו לא נכון אז רציתי לברר. זה קורה, הכל בסדר.. לא צריך להתעצבן... והאיזה כיב נחמד יש לי זה בדיחה פרטית. ממש לא בא לי להסביר לך מה זה אומר.

אממממ ../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

איך אפשר להבין לא נכון עם כל השרשורים פה שהם על אותו נושא כל פעם? בכל מקרה, נגיד ובאמת לא הבנת מזה יותר מדי, אז אפשר פשוט להגיד: "היי, אני כן קראתי פה מה שכתוב, אבל לא הבנתי..." כי אם את רוצה שאנשים יהיו נחמדים אלייך ויקבלו אותך יפה, לא רצוי שתתחילי הודעה ב- "אוף!!", זה גם לא הכי מזמין בעולם ויוצר די רוח קרבית מההתחלה..:X

A d i d a

New member
.

ה"אוף" הוא יותר בא מכוונה של אוף של "אזיה בעאסה" ולא אוף של "למה אף אחד לא עונה לי". יכול להיות וההודעה שלי הייתה ניתנת לפרשנות אחרת ממה שהתכוונתי. כמו שמישהי כאן אמרה "זה תמיד קל לראות צד אחד של המטבע". אירוני שזה גם מתאים לכם, לא?

gilmorefreak

New member
בלהבלהבלה...

*איילת לפני מבחן במתמטיקה זה לא טוב*|לאקשורה| בכל מקרה, עכשיו את באה אלינו בפעם השנייה בתלונות, כן? [אני רק מנסה להבין..] וזה כי ענינו לך באופן תקיף על הודעה שהנושא של הוא "אוף!!" ובשתי השורות שרשומות בה יש 4 פעמים "!" [מראה על תקיפות..
] ואז מודגשת שאלה שהתשובה לה רשומה בעמוד הזה או שכבר עברה עמוד.. אחרי שעונים לך בחזרה בעצבים [כי את בנאדם מספר 1000 בערך ששואל את זה וגם כי הייתי עצבנית בלי קשר XD] את מתלוננת על קבלת הפנים..
עזבי את זה שבכלל לא ציינת שאת חדשה או משו..
ורק באת לשאול שאלה..את גם מתלוננת שהגבנו בכעס על הודעה שנכתבה בכעס..
כן, זה תמיד קל יותר לראות צד אחד של המטבע..
לא משנה, מצטערת שענינו לך בכעס, למרות שלדעתי זה מוצדק..
ננסה לעשות משו שיגביר את המודעות לגבי לוח השידורים של הפרקים של "בנות גילמור" *_* בלה. הכל טוב? אה, כן..ברוכה הבאה!
אני איילת..

A d i d a

New member
..

לא באתי בתלונות, שאלתי. הסימני קריאה שלי ממש לא מראים על תקיפות. זה הבעיה בפורומים וכאלה, את יכולה להבין משהו בצורה אחרת לגמרי ממה שהוא נכתב. וגם, זה לא קשור אם אני חדשה או רק באה לשאול שאלה.. לכל בנאדם בחיים, עדיף להתייחס אליו בנחמדות, לא רק שאת עושה לאותו בנאדם הרגשה טובה, אלא גם זה יתרום לך. גם את ההודעה הזאת אני לא כותבת בצורה של להתקיף (כדי שלא תחשבי משהו לא נכון). הכעס שלכם מובן לי, אני לא רואה רק צד אחד של המטבע, אני מניחה שגם אני הייתי מתעצבנת אם הייתי חברה פעילה בפורום הזה וכל פעם מישהו היה שואל את אותה שאלה- אני מסבירה לך פה את הצד השני וכמה זה לא נעים לקבל כאלה תגובות על שאלה אחת תמימה, כנראה שלא במקום. קורה. לא נורא.

למעלה