אוף.

PopPy

New member
אוף.

היום בשיעור ספורט היו לי כאבים בצד, אז רציתי לזוז הצידה אבל נכנסתי מאחורה בחברה שלי, נפלתי ועיקמתי את הרגל. לא היה לי כח למורה לספורט המעצבנת שלי אז אמרתי שהכל בסדר וצלעתי בחזרה לכיתה, אבל בערב התחילו לי כאבים חזקים והקרסול התחיל להתנפח אז הלכתי למר"ם (חירום בקופת חולים) ומשם למיון, ואז חיכיתי שעות כל פעם בתורים מעצבנים כי חשבו שיש לי שבר, ועוד בכסא גלגלים >.> בסוף רק חבשו לי את הרגל אבל כואב לי, וזה מעצבן. In the bright side, בבי"ח לא היה משעמם והמקום נראה כמו שטח צילומים של ER, כששוטרים הסתובבו בכל מקום. היה אחד שפקחים ירו בו ברגל (!) אחרי שהוא התגרה בהם, תאונת דרכים של פגע וברח שעשו בה חקירה גדולה, עוד מישהו שהיה מעורב במשהו פלילי ונפצע, ואמור בכלל היה להיות במעצר בית וערבים מהשטחים שהגיעו בלי תעודות (כי אין להם תעודות כחולות) והתחילו להמציא סיפורים על איך התעודת זהות נגנבה מהאוטו ומהמכה הם לא זוכרים את המס', והרופא שטיפל בי נראה כמו ד"ר גרין מהסדרה
היה מצחיק, היה כואב, אבל אני סוף סוף בבית (ובלי כיסא גלגלים מעצבן) ועכשיו יהיה לי קצת זמן להשלים מלא סדרות שפספסתי ולהשתעמם לי קצת בבית מבלי שזה יחשב להברזה.

ketty the sheep

New member
תרגישי טוב! ../images/Emo13.gif

זה נחמד לשמוע שהצלחת להוציא את המיטב מכל הסיטואציה, ככה צריך!

Thestral

New member
|תרוה|הרגישי טוב../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

לי כואב הגרון ויש לי רעשים באוזן ואני צריך לצאת היום לכ"ס; ;

HuGo Hell

New member
ואוו... ../images/Emo1.gif

נשמע מאוד מעניין
מי היה מאמין שיש כזה אקשן בארצינו הקטנה?
תרגישי טוב
ותהני!

למעלה