אוף

אוף

אני מרגשה כל כך רע לא נשאר לי מקום פנוי והכל בגלל אפשרות ללימודים שבסוף נדחתה אוף מה אני יעשה עכשיו שנה שלמה?????

לא נשאר ? אל תדאגי ,

ימצאו לך מקומות .. אם לא החודש אז חודש הבא , תמיד יש איזשהוא סיכוי קטן שיש מקום .. לא כולן מתחילות בספטמבר מקומות יתפנו, נסי למצוא בינתיים עבודה או משו קחי את הבאסה בסבבה .. ובאמת, יש מקומות שמתפנים אחרי ספטמבר . אני למשל מתחילה רק באוקטובר .. בהצלחה

היי

איפה מצאת דרך איזה עמותה ואיזה תפקיד??? יש סיכוי קטן שאני ימצא מחר אני הולכת לראיון אני מקווה שהם יאהבו אותי

נ ו ל י 1

New member
אל תידאגי חמודההההה

אם זה מקומך את תהיי שם!!! ותדעי שלא כולן מתחילות בספטמבר, תמיד יש את אלה שמגיעות אחרי תחילת השנה... שיהיה לך המון בהצלחה!!!!

shiranis

New member
התפנה תקן אצלנו

יש אצלנו תקן פנוי במתנ"ס... אם זה מעניין אותך... איפה עשית שנה שעברה?

TwelveEyes

New member
חפיף, חומד.

גם אני הייתי תקועה בבית הרבה זמן, אבל בסופו של דבר זה השתלם.
בהצלחה בראיון

lady18

New member
שמעתי שבנובמבר...

יהיה אולי מקום משהו בתחום החרש-עיוור אם זה מעניין אותך... בשלומית אמרו שמסיימים את השרות שם בנובמבר ככה שאולייתפנה לך מקום.. ואל תתבאסי גם אני באתי מאוחר..היה לי ראיון רק לפני שבוע ומצאתי משהו למרות שהעדפתי משהו אחר אבל גם זה נראה דווקא סבבה.. קחי הכל באיזי.. בהצלחה!:)

זאת אני

טוב אחרי שראיתי את התגובות שרשמתן לי באמת התעודדתי והחלטתי שגם אם אין לי שירות לאומי לשנה הזו אז זה לא סוף העולם ואני פשוט ימשיך לעבוד וכנראה יסע לארהב לתקופה קצרה, למרות שאמא שלי אומרת לי שאחר כך לא יהיה לי חשק בכלל אני חושבת שהיא טועה. תודה רבה לכולם רוני

למעלה