אוף

אושר מ

New member
אוף

הנה עוד קיטור: # נמאס ליש אני אף פעם לא פה לענות על דברים, ואז כשאני כבר עונה הם לא קופצים ואף אחד לא רואה. איכסה צבא.

העצב אין לו סוף האושר יש ויש

אנחנו נותנים לך עכשיו הזדמנות פז לכתוב את כל התגובות שלך בשרשור אחד ואנחנו כבר ננסה לקשר כל תגובה לשרשור הנכון. בכל מקרה אני מבטיח להתפעל מכל תגובה כולל צרחות שמחה וקולולולולולו. יאללה...

מיטללל

New member
אז

איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס בנוגע לאוכל בצבא..
התפריט שלי בערך מורכב מ... לחם. דני. מיץ פטל.

_alon_

New member
אבל

אבל איזה דני איכותי, אהה. מה עם שניצלים ביום ג'? בורקסים בשקם? שווארמות בעיר? קולה קרה מגזלן באמצע שום מקום במדבר
זה יותר טוב מסטייק? המבורגר טוב? סושי? סושימי? רולים? פיצה מטר? גלידה? שוקו עם חלב וניל ומשמלו ו-m&m בתוכו?

אושר מ

New member
אלון

עם כמה שאני מעריכה ומכבדת אותך ואת דעותיך, אל תכנס ביני לבין הצבא
. ולגשרים קצת מאוחר כי צריך לקום מחר בבוקר... אבל בואו תשמעו סיפור על הקציצה שלי (מה שבאזרחות לכולכם היא הבוסה המטומטמת). חיילת חדשה מגיעה לבסיס (בסיס סגור כמובן). חיילת חדשה צריכה לעבור חפיפה. חיילת חדשה יושבת ולומדת במבצעים. מקום רועש ורוחש פעילות. חיילת ותיקה מעט (אני) מעירה לקציצה כי המבצעים אינו מקום אידיאלי ללימודים. ומה עונה הקציצה? "אני יודעת, אבל החיילת החדשה עקשנית". עכשיו מישהו רוצה להסביר לחיילת הותיקה מעט, מדוע יש לקציצה ארונות על הכתפיים? במיוחד בהתחשב שביום בו לא היתה הקציצה, והחיילת הותיקה מעט הייתה אחראית על החיילת החדשה, החיילת החדשה יפה מאוד הלכה ללמוד בספריה...

_alon_

New member
הכל ברוח טובה

מי אני שאכנס בינך לבין הצבא. לא אמרתי שהצבא תמיד חכם, צודק, נכון. קצינים רחוקים מלהיות אלהים ומושלמים... הרבה מהם שהם צעירים הם חסרי הבנה וראיה רחבה. הרבה מהם שהם בוגרים הם שכחו למה הם הלכו לקורס קצינים ורואים בצבא מקום עבודה שעדיף לעבוד בו כמה שפחות. לכי תסבירי לקצינת קישור שאת רוצה לעשות מילואים בתקופת החגים שכולם לא רוצים. שלא אכפת לך להיות בצבא בראש השנה, יום כיפור- להיפך בכיף שמישהו בעל משפחה יהנה עם הילדים, אבל את לא רוצה לעשות מילואים שכולם נח ולך לא כי יש מבחנים (נניח סתם בינואר-פברואר). ואותה קצינה לא מסכימה. למה? ככה. ולמרות כל האמור מעלה, יש לי עדין סימפטיה לגוף הזה, לערכים שהוא מיצג ומישם ולעבודה הרבה של רבים מתוכו. יש לי הרגשה של פספוס ושמישהו שם טועה בגדול אם גורמים לך לדבר ככה. אז אני לא נכנס בינך לבין הצבא, אבל יש לי צביטה בלב שאת מדברת ככה. :)

למעלה