אוף!

אוף!

כן,כן.....לא ציפיתי באמת לעבור היום...אבל בכל זאת--תמיד מקווים. הטסט התחיל ממש טוב, הטסטר נראה נחמד למדיי--ואזזזזזז עשיתי טעות מטומטמת-הלכתי לצד השמאלי של אי תנועה...מי עושה כזה דבר?! בשיעורים אף פעם לא עשיתי כזאת שטות
בררר, זה ממש מבאס....כי הרגשתי שחוץ מזה אני נוסעת טוב והוא אמר למורה שלי שחוץ מהשטות הזאת נהגתי יפה...פשוט חבל על הכסף של כל טסט!! נקווה שהמורה שלי יקבע לי טסט בקרוב....ושאני לא אעשה יותר שטויות!:) זהו, סתם רציתי להוציא... יום נעים לכולם!

Krishi

New member
לא נורא....

יהיה בסדר.. טסט הבא ילך יותר טוב... איזה טסט זה דרך אגב?

eyallz

New member
מה הכונה?

מה זאת אומרת הלכת לצד השמאלי של אי תנועה? אני לא מבין מזה אומר אני בשיעורים פשוט מנסה לנהוג לאן שצריך,בלי לחשוב יותר מידי.

Krishi

New member
אולי...

כשיש פניה ימינה ואתה עובר אותה בין המדרכה לבין אי תנועה אז במקום להיצמד לצד של המדרכה היא נצמדה לצד של האי תנועה... אם לא זה אז גם אני לא יודע..

היה..

אי תנועה...כיוון אחד להמשיך ישר...ומהכיוון השני באו מכוניות מהצד השני...הואאמר לי לפנות שמאלה...ואני כמו מטומטת פניתי לפני האי תנועה במקום אחריו.........טעות שלא (!!) עושים... אבל לא נורא... וזה היה טסט ראשון....

בלגאנים

New member
אני הבנתי!!

זה קורה!! היו לי בשיעורי נהיגה בלי סוף פעמים כאלה יהיה טוב את תראי

yoo

New member
זתומרת שפנית בניגוד לכוון התנועה?

לא נורא, טסט אחד זה לא נורא...

yoo

New member
שמעי...

תבואי בהרגשה שתעברי, תגידי לתת מודע שלך (זה עובד בלילה ממש לפני שאת נרדמת) שתעברי, ותראי שזה יעבוד, אם את באמת יודעת, זה הכל פסיכולוגי!

FreakStyler

New member
אויש ../images/Emo31.gif

בעסה......... להיכשל בטסט זה ממש פאק!! אבל....... לא לאבד תקווה.... לפי מה שהבנתי זה טסט ראשון... לא נורא! הרוב לא עוברים בראשון, וכמעט כולם בראשון עוברים בגלל איזה טעות מטומטמת..... (כמוני.....
) בטסט השני את עוברת- תקשיבי לי אני מגדת עתידות. הנה אני מעבירה בך אלקטרודות חיוביות................................................ זהו. טסט שני את עוברת...
תראי איך שהזמן יעבור מהר ואת אפילו לא תרגישי....

חחח../images/Emo39.gif

מקבלת את הויברציות החיוביות:)) האמת היא שציפיתי שאני לא אעבור....אבל בכל זאת...שני אני חייבת!!!! הממ...ומזל טוב לכל מי שכן עבר *ירוקה מקנאה*

למעלה