אוף!!!!

yuli c

New member
אוף!!!!

בנות אני לא מאמינה... עשיתי טעות די פטאלית בעבודה!!! מישהי באה אלינו לחברה לתת צ'ק ואני הייתי צריכה לעשות קבלה על הצ'ק. הקיצר המספרים על הצ'ק ממש לא היו ברורים והאשה הזאת מאוד מיהרה. בקיצור הוצאתי קבלה עם פול טעויות במספר חשבון ובמספר סניף והיא כבר לקחה את הקבלה עם הבטעות שמתי לב לזה רק אחרי שהוצאתי עותק להנהלת חשבונות ועכשיו בגללי צריכים להוציא קבלה חדשה ולתקן את הטעות וזה כזה לא נעים לי. עשיתי יותר מ-100 קבלות וזה בחיים לא קרה לי!!! זה כזה לא נעים... אני ממש בבאסה. :(((

yoyo10

New member
../images/Emo24.gif

לכל אחד יש טעיות החוכמה היא ללמוד מהן

yuli c

New member
אז זהו...

שאני עשיתי יותר מ-100 קבלות וזה אף פעם לא קרה לי!!! זה כזה לא נעים לי... :(

yuli c

New member
חבר'ה נרגעתי...

הלכתי כהרגלי לאכול צהריים במסעדה ליד העבודה שלי ופגשתי שם חברה שעובדת במפעל סמוך אלי שהיא מנהלת חשבונות ראשית. סיפרתי לה את המקרה והיא אמרה לי שזה ממש לא נורא העיקר שלא טעיתי בתאריך ובסכום של הצ'ק. את כל השאר אפשר לתקן בקלות במחשב... :)

foofoo77

New member
בתור מישהי שגם עושה את זה ...

עוד לא הבנתי מה היתה הבעיה? התבלבלת? קורה , קבלה היא לא מסמך שמוכר למס או משהו כזה בדרך כלל היא רק כדי לציין שקיבלת כסף מבן אדם . למיטב ידיעתי אפילו לא חובה למלא את כל הפרטים ...( אבל אני סנילית ועובר עליי יום מגעיל ממש ) . אני לא רוצה לחזור להיות מזכירה אבל עכשיו אני נזכרת למה אני שונאת להיות המנהלת ....

למעלה