אוף...

CommandeRiker

New member
אוף...

איירה גיינס פירסם הודעה עם ספויילר ענק וקילקל לי את הסוף, וכעונש רק מחקו לו את ההודעה. זה מעצבן שהורסים לך, במיוחד לקראת סוף העונה!!!! אני בעד לנקוט שיטת גירוש מהפורום למשתמשים שמפרסמים ספויילר! מי איתי?

מאור 87

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה רציני, הוא עשה את זה
מתי בדיוק
אני עושה refresh כל איזה חצי דקה (כן כן אני משועמם).. טוב, באמת מרגיז.. גם אני גיליתי את הסוף לפני איזה חודש.. לא נורא.. תתנחם בזה שאתה לא היחיד שזה קרה לו..

CommandeRiker

New member
עשה, עשה...

איזה אידיוט. אני שונא ספויילרים! מתי בדיוק? ב6 בערך, לדעתי...

Siriusnip

New member
כן, מחקתי אותה../images/Emo15.gif

לא נראה לי שזה היה בכוונה.... אין מה להעיף אלא להזהיר, עכשיו. אם זה יקרה שוב אני אצטרך לדבר איתו אישית. אם שוב פעם אז ננקוט באמצעים.

Siriusnip

New member
זה היה משהו כמו:../images/Emo15.gif

*מישהו* עשה
*משהו* כן זה באמת היה נוראי, ואני ממש כעסתי כשראיתי את זה... אבל עכשיו נזהיר את כולם, וזה לא יקרה... ואם כן אז נתחיל לנקוט באמצעים קשים יותר

Nino Schibetta

New member
אל תכעס עליו

הבן אדם לא הכי מרוכז היום וכועס גם עליי וגם על כל העולם כי נמני קיבל בעיטה ממכבי ת"א אוייש...רשמתי משהו שלא קשור לפורום.... טוב נו.... ג'ק באואר המלך ! עכשיו זה יכול להישאר

נצל"ש: ../images/Emo58.gif

יש אנשים שעוד לא ראו את הפרק של היום ומקליטים אז עכשיו זה משהו של הפרק של היום אז אני פשוט זהיר" חחבבלל! חבל לי על המקסיקני ואיזה נאום הביא פה קים אההה?

את מספרת לי?!

אני קראתי בפורום של כתיבת סיפורים ספוילר לחפרפרת ב24!!!!!!!! וזה היה עוד בנושא!!!! דייי אני כל כך עצבני!!!!!!!! הוא לא כתב את זה בטעות או מתוך טמטום (למרות שהוא בטח בן אדם מטומטם) אלא סתם מתוך רוע לב!!! זה כל כך מרגיז!!! והכי משגע אותי ספוילרים בתגובות בYnet! נגיד הייתה כתבה על הארי פוטר אז על הנושא של התגובות כתבו לי מת בספר השישי!!! כנ"ל לגבי 24!!!!!!!!!!! זה כזה מרגגגגגייייז!!!! טוף... לפחות איירה לא עשה את זה בכוונה...

למעלה