אוף.

aero-pooh

New member
אוף.

למה אנחנו תמיד חייבות להתקע באמצע? הורים גרושים זה מכה. אני לא יודעת אם לכולם זה ככה אבל לי זה כן. כל הזמן רבים ועל מי אם לא...עלינו. על הבנות שלהם כל אחד דואג לתחת שלו, לכסף שלו אולי גם לנו אבל תמיד כשיש ויכוח איכשהו אני צריכה להתקע באמצע כי הם לא יגיעו להסכמה לבד אמא תמיד תרגיש שאבא מתמרן אותה אבא ירגיש אותו דבר עליה אני אבין את אבא וסתם יתהלך ממורמרת מויכוחים בשני הבתים עם שניהם אחותי ואני נדפק מכל העסק. בכלל נראה לי שאני כבר כבר דפוקות דפקו לנו את החיים אני מכירה אנשים שמתים שההורים שלהם יפרדו כי ככה יהיה יותר טוב ובאמת לא מפריע לי שהם חיים בנפרד מפריע לי המריבות על הכסף אי אפשר לעשות היום כלום בלי ואנחנו נתקענו להם באמצע כי כדי לגדל אותנו צריך כסף ולא מדובר כאן על החזקה של הורה אחד מדובר על הסכם שלהם לגדל ביחד אוף. אוף אוף.

tairon

New member
היי פו...

כן לפעמים אנחנו כילדים סובלים הכי הרבה בגירושים אנחנו לפתע נקלעים באמצע.. זו הרגשה כלל לא נעימה........ במיוחד כשיש בין שני ההורים חילוקי דעות כסף-צורת חינוך- ולפעמים הם המבוגרים שוכחים שבסה``כ אנחנו כילדים פשוט נקרעים והופכים לאומללים מסכים עם האוף הזה שלך ומקווה שאולי אולי בסופו של דבר יגיעו לעמק השווה

למעלה