אוף!

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
אוף!

כנראה שאני המשועממת היחידה עכשיו... השעה רבע לשלוש בבוקר, אני בכלל לא עייפה, אבל יש לי כאב ראש נוראי, ואני לא מצליחה לישון... אז אני כאן. ואני רואה שההודעה האחרונה שמישהו השאיר כאן הייתה לפני שעה וחצי (ההודעה של שרון). כנראה שהראש משפיע עלי, כי בד``כ אני לא כותבת הודעות כאלו... טוב, עזבו, אל תתייחסו אלי... אני רק מקווה שאני ארגיש יותר טוב מחר. הכאב ראש הזה כבר תקוע אצלי יום שלם. יש למישהו רעיון איך מעיפים אותו? אני ממש לא צריכה אותו עכשיו (ולא אף פעם. מצדי שילך ושלא יחזור :) ) טוב, כמו שאמרתי, כנראה שהראש משפיע עלי... אז, אני הולכת לנסות קצת לישון... לילה טוב! אסתי.

נעמתוש

New member
מיגרנה?

זה עמית, ואסתי אם את חולה במיגרנה כמו אמא שלי, צריך ללכת לרופא (למרות שהיא רופאה בעצמה :) ולבדוק את זה, ואם זה סתם כאב ראש מציק ומעצבן, אני מאחל שיעבור לך...... עמית בן 11 וחצי...

שלומצי

New member
אסתי את לא מאמינה!

בדיוק בשעה הזו, שכתבת על הסבל שלך מהמגרנה, אני שכבתי לי במיטה וקראתי סיפור קצר מתוך ספר שנקרא ``לילה מסוים אחד`` של סופר אמריקאי בשם טוביאס וולף. איך קוראים לסיפור? מיגרנה. לא נחמד?....

sharon91

New member
גם לי היה

כאב ראש נוראי ביום שישי, והייתי מצוננת, וכאבה לי הבטן ... אז הפתרון, שהיה מצוין, דרך אגב: נוסידקס לצינון, קומול פורטה לראש (אני חייבת פעם הבאה לזכור לחצות את זה לשנים, זה כמעט בלתי בליע...) ואדקס 2000 לבטן.. בסוף הכל עובר..

למעלה