בואו ניקח אותי לדוגמא...
ואני לא אעלב אם תכתבו משהו...(מכל הבחינות) בעצם אני כן, אם זה יהיה מעליב... טוב אז ככה, אני לא חושב שמוניקה כותבים את השירים שלהם רק למי שמקשיב להם. כלומר, קשה לי להסביר את עצמי, אבל עוד לא ראיתי אף ביקורת רעה עליהם, וחיפשתי הרבה, כלומר לא חיפשתי ביקורת רעה, חיפשתי דברים עליהם, לפני שנפתח הפורום בתפוז ולפני שגיליתי אותו. אז חיפשתי ולא מצאתי, רק דברים טובים, אפילו על "יחסים פתוחים" שזה לא דיסק מי-יודע-מה משגע, לא קראתי אף מילה רעה. אני חושב שאם מוניקה היו כותבים את המוזיקה רק לילדים, נערים, אנשים בני 12 עד 18, נגיד, אז הם היו משקיעים כ"כ. אז נכון שמבוגרים לא נדלקים מהמוזיקה הזאת, אבל זה כבר לא כ"כ הסגנון שלהם. לכן, כשהמורה שלי לגיטרה אומר שאני אוהב על מוניקה כי זה באופנה עכשיו, אני נעלב. טוב לא בדיוק נעלב אבל אני ממש לא מקבל את זה כמחמאה, חוץ מזה שהוא לא אומר את זה במילים האלה. אני חושב שבגיל שלנו ויותר מבוגרים כבר נותנים ביקורת על מוזיקה, למה נגיד, "אנחנו"(פורום מוניקה סקס והפורום הזה ובטח גם צופים דרום למרות שאף פעם לא נכנסתי אליו) יכולים להגיד שסאבלימינל הוא ממוסחר? חוץ מזה, "כל הילדים הערסים-פריקים-מגניבים- במסווה" שומעים יותר סאבלימינל ופחות מוניקה. נגיד אצלינו בביצפר, ואני רוצה לשמוע את הדיעה של אייל בקשר לזה כשהוא יחזור, חוץ מכמה ילדים בכיתה שלו (ט'), שזה איזה 3, למרות שאם לא האינטרנט לא הייתי יודע שאייל מכיר את מוניקה. טוב, אני יודע בבירור שיש אחת שמכירה שירים שלהם ובטח יש עוד כמה, אז חוץ מהם, והכיתה שלי, ששיגעתי להם את השכל עם מוניקה סקס, אף אחד לא מכיר אותם ואצלנו במיסדרון (ככה הביצפר בנוי) תמיד שומעים מוזיקה בהפסקות ואני עוד אף פעם לא שמעתי את מוניקה שם. וכל ה"ילדים הערסים-פריקים-מגניבים- במסווה" מדליקים את המוזיקה. שומעים אצלנו שירים לועזיים, לפעמים מזרחית וסאבלימינל. יצא נורא נורא נורא ארוך ולכן אני רוצה לראות תגובות.