אוף.

אוף.

אני נזכרת עכשיו בימים הטובים (או שאולי זה היה רק יום אחד) שפתאום היו מלא הודעות בפורום.. לאן הם הלכו? הוא.. הוא לאן הוא הלך היום הזה?

the king 25983

New member
אני לא מבין את זה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

איך שללהקה לא רעה בכלל יש פורום כזה יבש. מוניקה סקס לא בהרבה יותר טובים מהם, או אולי לדעת אחרים אולי טובים יותר מהם ולמוניקה סקס יש פורום מלא חיים (כן בטח...) אולי זה בגלל שהקהל יעד של מוניקה סקס הם אנשים יותר צעירים ושל חברים של נטאשה הם אנשים יותר מבוגרים... אני לא מבין, הרי היה זמן שהפורום היה חיי. מה קקרה פתאום
מוזר...
חבל...

אנחנו עוד אופטימים ../images/Emo9.gif

אולי גם כשהאתר יפתח חודש הבא יבואו עוד אנשים מאגניבים...

ההבדל בין מוניקה סקס לחברים של

נטאשה הוא שאין מה לעשות, מוניקה סקס הם להקה הרבה יותר "מאגניבה" ומסחרית כזאתי, שכל ילד שרוצה להיות פריק מגניב מתחיל לשמוע. לצערי, זה מוריד נורא מהערך של הלהקה, ואפילו לא באשמתם. החברים של נטאשה זה קצת יותר איכותי, ורק האיכותיים באמת שומעים אותם, וגם באים לפורום. כן, אנחנו אנשים איכותיים מאוד.
חח..

מה לעזאזל הפאקינג קשר?!?!?

בין מוניקה לפריקים?!?!?!??!?!! הקהל של מוניקה הם לא "פריקים מגניבים", איזה שטויות........ מוניקה, בהופעות אפילו לא מראים איזה סימן בלבוש שלהם לפריקיות.... איזה שטויות.... מוניקה להקה ענקית ובגלל זה אוהבים אותם!

מה לעזאזל הפאקינג קשר?!?!?

בין מוניקה לפריקים?!?!?!??!?!! הקהל של מוניקה הם לא "פריקים מגניבים", איזה שטויות........ מוניקה, בהופעות אפילו לא מראים איזה סימן בלבוש שלהם לפריקיות.... איזה שטויות.... מוניקה להקה ענקית ובגלל זה אוהבים אותם!

עזוב פריקים...

טליה צודקת... כל מי שרוצה להיות מאגניב מתחיל לשמוע מוניקה אבל זה לא מוריד מהערך שלה לדעתי...

לא נראה לי.... ../images/Emo168.gif

אצלנו לפחות בדימונה.., כל מי ששומע היהודים ולובש x-boy הוא פריק....

תראה..

מוניקה לדעתי להקה מעולה. אבל ברגע שלהקה סוחפת אחריה חבורה של ילדים שרוצים לשמוע רוק ישראלי כי זה מגניב, וזה מה שהולך עכשיו, ואין מה לעשות, הם חייבים להתחיל להתמסחר, אז עושים מוסיקה קצת יותר בשביל כסף וקצת פחות בשביל רגש. וזה קורה בלי ששמים לב בכלל. קורה לטובים ביותר. (אפילו לפינקפלויד). החברים של נטאשה, אין מה להגיד, הם פונים לקהל יעד אחר לגמריי, והם עושים את המוסיקה הכי גאונית והכי עמוקה והכי אמיתית שאפשר. מוניקה זה יותר פופ-רוק..קליט כזה. וכמובן שאם תשאל את כל הילדים הערסים-פריקים-מגניבים- במסווה, הם יאהבו נורא את השירים הידועים והמסחריים, ויגידו שגשם חזק זה השיר הכי טוב בעולם, ורקוויאם לבלונדינית זה שיר מפחיד, או משהו כזה. צר לי הוכמן, אך זהו המצב..

the king 25983

New member
בואו ניקח אותי לדוגמא...

ואני לא אעלב אם תכתבו משהו...(מכל הבחינות) בעצם אני כן, אם זה יהיה מעליב... טוב אז ככה, אני לא חושב שמוניקה כותבים את השירים שלהם רק למי שמקשיב להם. כלומר, קשה לי להסביר את עצמי, אבל עוד לא ראיתי אף ביקורת רעה עליהם, וחיפשתי הרבה, כלומר לא חיפשתי ביקורת רעה, חיפשתי דברים עליהם, לפני שנפתח הפורום בתפוז ולפני שגיליתי אותו. אז חיפשתי ולא מצאתי, רק דברים טובים, אפילו על "יחסים פתוחים" שזה לא דיסק מי-יודע-מה משגע, לא קראתי אף מילה רעה. אני חושב שאם מוניקה היו כותבים את המוזיקה רק לילדים, נערים, אנשים בני 12 עד 18, נגיד, אז הם היו משקיעים כ"כ. אז נכון שמבוגרים לא נדלקים מהמוזיקה הזאת, אבל זה כבר לא כ"כ הסגנון שלהם. לכן, כשהמורה שלי לגיטרה אומר שאני אוהב על מוניקה כי זה באופנה עכשיו, אני נעלב. טוב לא בדיוק נעלב אבל אני ממש לא מקבל את זה כמחמאה, חוץ מזה שהוא לא אומר את זה במילים האלה. אני חושב שבגיל שלנו ויותר מבוגרים כבר נותנים ביקורת על מוזיקה, למה נגיד, "אנחנו"(פורום מוניקה סקס והפורום הזה ובטח גם צופים דרום למרות שאף פעם לא נכנסתי אליו) יכולים להגיד שסאבלימינל הוא ממוסחר? חוץ מזה, "כל הילדים הערסים-פריקים-מגניבים- במסווה" שומעים יותר סאבלימינל ופחות מוניקה. נגיד אצלינו בביצפר, ואני רוצה לשמוע את הדיעה של אייל בקשר לזה כשהוא יחזור, חוץ מכמה ילדים בכיתה שלו (ט'), שזה איזה 3, למרות שאם לא האינטרנט לא הייתי יודע שאייל מכיר את מוניקה. טוב, אני יודע בבירור שיש אחת שמכירה שירים שלהם ובטח יש עוד כמה, אז חוץ מהם, והכיתה שלי, ששיגעתי להם את השכל עם מוניקה סקס, אף אחד לא מכיר אותם ואצלנו במיסדרון (ככה הביצפר בנוי) תמיד שומעים מוזיקה בהפסקות ואני עוד אף פעם לא שמעתי את מוניקה שם. וכל ה"ילדים הערסים-פריקים-מגניבים- במסווה" מדליקים את המוזיקה. שומעים אצלנו שירים לועזיים, לפעמים מזרחית וסאבלימינל. יצא נורא נורא נורא ארוך ולכן אני רוצה לראות תגובות.

the king 25983

New member
וכן...

כתבתי בכותרת "בואו ניקח אותי לדוגמא" וניסחפתי בכתיבה ששכחתי מזה. אז אני לא חושב שאני ילד ערס-פריק-מגניב-במסווה, טוב אולי קצת מגניב במסווה, אבל אני שומע מוניקה והחברים של נטאשה פחות דיברו אליי, אז אולי טליה תגיד שאני בן-אדם פוחת איכותי אבל ככה זה. כמובן שיש שרים כמו טמבל, יש זמן ועוד כמה שאהבתי אבל ככה אני לא משהו מת עליהם.

למעלה