אוף

Levinzone

New member
אוף

למה אמא שלי חייבת להיות כל כך מעצבנת? היא חייבת דוקא עכשיו לבוא לשים לי מצעים? ואמרתי לה שאני עצבנית ושתעזוב אותי ואני כבר אשים מצעים והיא עוד מתעצבנת עלי ופשוט לא הולכת!! זה כל כך מעצבן אותי שהיא עוש הלי את זה ובסוף אני יוצאת לא בסדר.. זה היום שישי הכי חרא שהיה לי בחיים. תודה.

Black Star

New member
וואו...

מה קרה? נראה לי את במצברוח מבואס...רוצה קצת עידוד? רוצה שוקולד? קחי שוקולד, זה תמיד טוב. הלוואי עליי שאמא שלי הייתה מחליפה לי מצעים. היא לא מתקרבת לחדר שלי, רק צועקת עליי לסדר אותו... אני צריכה להחליף לעצמי מצעים, ומאז שיש לי מיטה וחצי זה די קשה!!! בכל מקרה... לא נראה לי שהיית צריכה לצעוק עליה. רק שתדעי שאמא שלי הרבה יותר גרועה מזה. חייכי, זה מכניס חמצן :)

luka

New member
תחרות?

אף אחת מהאימאהות פה לא מגיע לשאננות של אימי... ברצינות! יערה.

Black Star

New member
אמא שלי פשוט מעצבנננננתתתת!!!

היא מגעילולה כזאתי. היא לא מדברת איתי מאז שקיבלתי את התעודה הגרועה שלי. רק היום היא התחילה לדבר איתי שוב...

Levinzone

New member
מתי קיבלת תעודה..?

אוף אמא שלי יותר מדי מדברת איתי......... ובכלל מאז שאחותי התגיסה המצב על הפרצוף לגמרי..... ואני לא אוכלת שוקולד כי אני פשוט לא אכלתי גמבה:)

Black Star

New member
יום רביעי

וזה לא שהיא לא דיברה איתי. אלוהים יודע שהיא דיברה מספיק. כמה שאני עצלנית ולא משקיעה ומה זה אמור להביע 70 בתנ``ך ו- 60 בהסטוריה אתגר, שאני אוהבת, ואם אני אוהבת למה יש לי בזה 60, וכו`.. זה ממש מעצבן, היא כל כך לא מבינה שאני מרגישה כאילו אני מתמוטטת, כאילו אני לא מסוגלת להחזיק מעמד יותר עם כל העומס. המחנכת שלי אמרה לי שיש לי הכי הרבה יחידות בשכבה- היא אגב מבינה מצוין מה עובר עליי ולא חושבת שאני מתעצלת וככה... זה לא קצת מוזר, שהמחנכת מבינה יותר טוב מהאמא מה קורה איתי?!? אפילו מחנכת כמו שלנו- שהיא ממש אחלה, באמת.. בכל מקרה, היא כל כך מעצבנת אותי. אין דבר יותר מעצבן מהאמא שלי.

Levinzone

New member
באסה

כמה יחידות את עושה..? וזה דיי מתאים להורים לא להבין באיזה לחץ אנחנו וזה ממש מעצבן?!!!!!! הכי מעצבן זה שדווקא כשאני עצבנית ולחוצה היא נזכרת לבוא ולזיין לי את המוח!! לפני כמה שבועות למדתי בחדר למבחן בהיסטוריה ואמא שלי דיברה בטלפון בפינת אוכל והיא דיברה ממש חזק אז ביקשתי ממנה לדבר במקום אחר והיא פשוט באה לחדר שלי אח``כ והתעצבנה עלי שאני חושבת רק על עצמי!!!!! ואח``כ הם מתפלאים למה יש לנו ציונים כאלה. אני לא מאשימה את ההורים שלי בהכל, אבל אני חושבת שהם יכולים להיות הרבה יותר לא מציקים. אבא לא אבל אמא כן.

Black Star

New member
כמה יחידות אני עושה...

כרגע 43 יח``ל כולל הכל. אם אני אעשה עבודת גמר- אני מאוד מקווה שזה ייצא לפועל- זה יהיה 47 יח``ל. אבל מצד שני- אני כנראה יורדת ל- 4 יח``ל במתמטיקה, כי זה פשוט לא אנושי מה שהולך ב- 5, אז...42, או 46 יח``ל :)

Black Star

New member
למה?

זה לא כזה נורא, הרבה עושים בגרות בכזה סדר גודל.. רק היחידות חובה בבי``ס הן 28, פלוס עוד 6 יח``ל של מקצועות בחירה שכל אחד חייב לקחת. אם מישהו עושה 5 יח``ל מתמטיקה, 2 נחשב לו ליחידת בחירה, ויחד עם עוד שני מקצועות מורחבים, נגיד... ביולוגיה ואמנות.. שנותנים לו עוד 10 יח``ל, 40 יח``ל זה בכלל לא בשמים.

Levinzone

New member
אצלנו

משום מה המינימום הוא 21 ולי יש נראה לי 37 י``ל וזה יותר מרוב הכיתה שלי המממ

Black Star

New member
זה המינימום ברוב בתיה``ס

זה גם המינימום הרשמי, במשרד החינוך. רק בבי``ס החולני שלי יש יותר יח``ל חובה. פיחסה.

shanikoo

New member
שתיכן חולות....

לפני שאני אגיד משהו,אז אני שני-היי :). דבר שני-איך אתן יכולות??????ולמה להעמיס על עצמכן כל כך הרבה? לי יש 27 יחידות,ואם אני ארד לשלוש במתמטיקה,זה יהיה 26.לא עדיף לעשות פחות יחידות,אבל להוציא ציונים טובים?וגם לחיות בין שיעור לשיעור? כמו שאני רואה את זה,זאת התקופה שבה אננחנו צריכים להנות.כמובן שצריך להשקיע בלימודים,ואני משקיעה,וחוץ ממתמטיקה אין לי שום ציון מתחת לשמונים בתעודה.אז לא עדיף להוריד טיפה מהעומס,והשאר כבר יהיה יותר טוב? חוצ` מזה,גם אני בבית,אתן יכולות להפסיק להתלונן... לילה טוב שיהיה לכם:) שני

luka

New member
``כיף לך``

מבחינת המחכנת. אני קיבלתי מחנכת השנה, האישה הכי דפקה בראץ!, ממש! כל הכיתה, כולל כולם שונאים אותה, והכל התחיל מהטיול השנתי, שמה כבר נודע לנו מיהיא שירי האמיתית, אישה שכל מה שמעניין אותה זה לעשות לנו רע!, ברצינות, היא עוד אחת מהאלה שעושות את המערכת לדםוקה יותר ממה שהיא צריכה להיות! עכשיו אנחנו כמו ילדים אבודים, כל מורה שאנחנו רואים אנחנו שואלים אותה עם היא רוצה להיות המחנכת שלנוף זה נשמע ממש אידיוטי, אבל תבינו אנחנו נואשים, תגידו לי איזו מחנכנת תראה שלכיתה שלה יש שעתיים חופשיות ותלחם עם כל מערכת בית הספר להכניס לנו משהו בשעתיים האלה? מה יש לי להגיד עליה?: זוו-נה! אתם יודעים יכול להיות שזו גם בעיה שלנו, של הכיתה, כי יצא שאנחנו כיצה כזו שלא יודעת לשתוק נלחמים על כל דבר שאפשר, והביאו לנו מחנכת קשוחה שהחלום שלה זה לעמיד אותנו במקום, ואנחנו לא נותנים לה את התענוג. ``כיתת מדיה הכי גורעה שהיתה לי``, ככה המנהל טוען, שיהיה. אנחנו עוד נילחם ונעיף אותה מהכיתה שלנו, לפני שבועיים כמעט הצלחנו לעשות את זה, אבל בסוף היא חזרה בה.

רוצה תחרות? בסדר.

אמא שלי לא מרשה לי: לשכב עם בחור להפגש עם בחורים סתם ככה לצאת למועדונים (חוץ מהקומה השניה) לצאת לבארבי (מה שמונע ממני ללכת להופעות של אינפקציה) לחזור הביתה אחרי 2 וחצי בשישי בלילה (לא שאני מקשיבה ממש, תמיד אני חוזרת בין 4-5) ללכת לסנטר אחרי הביצפר (וזו *ההנאה* של החיים שלי!) לנסוע למקומות מחוץ לגוש דן ללכת ל``הפוך על הפוך`` שזה מקום מדהים, בסנטר, אבל אמא שלי חושבת שכל מי שבא לשם מסומם עם איידס (רונה?) וגם עד לפני 3 חודשים היא הטילה עלי עוצר שאסור לי לצאת מהבית אחרי שאני חוזרת מביצפר עד גיל 18. עכשיו, זו אמא דפוקה אנשים.

luka

New member
את מגדלת את אחיך הקטן?

כי אני כן, הוא כמו הבן שלי..., ככה אני מגדלת אותו, אני במקום אמא בשבילו, ברצינות, תשאלו את ויקי (enigma) ובשביל להבהיר הכל ראי הודעה למטה... ואגב אמא שלך נורמלית לחלוטין, היא פשוט דואגת לך... איזו אמא כן רשה לבת שלה לשכב עם בחור, חוץ מאמא של חברה שלי, ועוד חברה שלי...:)

luka

New member
טעות

היא לא למטה, היא למעלה איפשהו חפשי אותה איפה שדיברנו עלך נרגילה.. אבל באמת תחפשי אותה...

Levinzone

New member
:( תודה חמודה

:))) באמת אני לא אוכלת שוקולד אז זה לא יעזור במיוחד ואוף לא צעקתי עליה. טוב רק בסוף קצת כי היא פשוט לא הלכה!!! היא התחילה לחרבש ולבלבל ליח את השכל ואני בד``כ בכלל לא מתעצבנת אני פשוט שומרת הכל בפנים וזהו עכשיו התפרצתי....

Black Star

New member
אולי לא שמעתי טוב...

יותר נכון- קראתי לא אוכלת שוקולד?!?! מה פה קורה פה?! מרצון? איך אפשר לא לאכול שוקולד?...

למעלה