אוף!

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
אוף!

לפני כמה ימים הייתי אצל קוסמטיקאית לטיפול ראשון והיא הציעה לי כמה מוצרים.. ה' ישמור! המחירים של המוצרים האלה עולה על כל דימיון! 260 ש"ח למי פנים? 300 ש"ח לסבון אנטיבקטרי? וכו'... לא היה עדיף לקחת את שמות המוצרים ולקנות באופן עצמאי? היא הציעה לי עוד מוצר שעולה 360 ש"ח.. בינתיים זאת רק המלצה (עדיין לא החלטתי עם לרכוש)... מה לעשות?

אל תקני!

יש המון קוסמטיקאיות שמנסות סתם ככה למכור לאנשים ובמיוחד לכאלה שלא ממש מבינים בזה כל מיני מוצרים שהם כעקרון אותו דבר בדיוק כמו כל המוצרים שיש בסופר פארם בחצי מחיר רק חברה שונה. הן רק רוצות להרוויח כסף זה הכל... ואני מדברת מתוך ניסיון, כשהייתי בת 13 לא ממש הבנתי בכל המוצרים האלה ובכלל בעסקים לא הבנתי כלום. וכמו כל ילדה תמימה קניתי אותם, היא סיפרה לי עד כמה שזה טוב ומחולל ניסים על הפנים ואני כמו פתי האמנתי. אז עבדו עליי פעם, פעמיים.. אחרי שאמא שלי שהיא במקרה מנהלת רכש עם ניסיון של 17 שנה לשעבר ודיי מבינה בכל הביזניסים האלה הסבירה לי שאני עושה טעות שאני מבזבזת את דמי הכיס שלי על דברים שאני יכולה לקנות בחצי מחיר ואפילו פחות. למדתי המון מהניסיון שלה וההסברים שלה. אחרי כמה זמן פשוט הגעתי למסקנה ונוכחתי לדעת שאמא שלי פשוט צודקת! ואני מאוד שמחה להעביר את הניסיון הזה לבנות אחרות עכשיו. ואני אומרת לך פשוט אל תקני! אל תפלי בפח, ואל תאמיני לכל מה שמנסים למכור לך. אני מציעה לך לבדוק טסטרים בסופר פארם של כל מיני קרמים דומים למה שהיא נסתה למכור לך ותאמיני לי שאת תמצאי מוצרים שטובים בדיוק כמו המוצרים שהיא ניסתה למכור לך בשליש מחיר. בהצלחה!

למעלה