אוף..

Adiya

New member
אוף..

הורים זה דבר מעצבן או יותר נכון אבא שתקוע בימי הביניים..אוף הבעייה שלי היא ככה: אני בת 16 ויש לי חבר כבר שנה ומשהו..בן 19 ההורים שלי מכירים אותו ראו שהוא בן אדם נחמד לא מזיק והכל בסדר עד פה , הבעיה היא שאני וחבר שלי רוצים שאני אשן אצלו בעיקר בגלל שהוא עכשיו בצבא למרות שהוא חוזר כל יום הביתה דיי מאוחר... ויום שישי שבת זה הימים היחידים שיש לו זמן לעשות סידורים ומכל מיני דברים..ואימא שלו גם עובדת בבית חולים בתור אחות ויש לה משמרות לילה..אז רצינו לעשות סידור נוח שאני אשן אצלו וככה יום שבת הוא יחזיר אותי וגם יהיה לנו יותר זמן לבלות ביחד .. וההורים שלי או יותר נכון אבא שלי לא מסכים אימא שלי הבינה אותי והסכימה לזה אבל הבעיה היא זה אבא..חושב שבגיל הזה מה פתאום לא צריך ללכת לישון אצל חבר..ואפשר לחשוב ...הרי אמרתי לו שמה שאנחנו יכולים לעשות אצלו אפשר גם אחרי הצהרים אצלי ובכל מקום..והוא מתעקש ולא מסכים..ובינתיים זה בעיה כי אימא שלו צריכה את האוטו בימי שישי לעבודה והיא בגלל שחברי צריך להחזיר אותי בערב הביתה צריכה לקחת מוניות וכדומה ואני לא מרגישה עם זה נוח במיוחד..אווף אני לא יודעת מה לעשות בשביל לשכנע את האבא הדפוק הזה.. :\

טאזמניה

New member
אני במקומך...

לא מדבר איתו,עושה שביתת רעב ונהייה נודניק והילד הכי חרא שבעולם.

טאזמניה

New member
צדקתי בסוף...נכון?

טוב נווו ברור שצדקתי...מדעןןןןן אני!! זה המדענות!

למעלה