אוף...

flowr..

New member
אוף...

אוף, ידיד של אחותי נכנס לכלא (סמים). לשנתיים וחצי. זה ממש מבאס, הייתי פוגשת אותו לפעמים בדרך לבי``ס והיינו מדברים והייתי מספרת לו על הבי``ס שלי... ועכשיו כבר אין את התקווה לפגוש אותו באקראיות ברחוב. חבל. הוא ממש נחמד. חבר שלו התאבד שם, בכלא, ואני מקווה שהוא ישמור על עצמו ויחזיק מעמד ויהיה בסדר, ולא יעשה משהו נואש חס וחלילה. מצד אחד, זה יעזור לו להיגמל מהסמים, אבל מצד שני... שנתיים וחצי. במקום הזה. מסכן.. ממש חבל לי עליו. זה בטח מאוד ישנה אותו, העניין. חבל... אם הוא לא היה מתחיל עם כל העניין הזה, הכל היה בסדר עכשיו...

Black Star

New member
זה ממש נורא...

שנתיים וחצי בכלא? על סמים?! לא קצת הגזימו... הרי ממילא הסמים פוגעים בעיקר בו עצמו, אז מה הקטע לתת לו שנתיים וחצי בפנים? הוא מגיש ערעור או משהו כזה?

flowr..

New member
השנתיים וחצי...

זה גם בעיקר על סחר בסמים. 22 אנשים העידו נגדו..

תאמת ? הוא צריך לקבל יותר ...

העברות הכי חמרות לפי דעתי לפי הסדר זה ככה: 1.אונס 2.סחר בסמים 3.רצח שנתיים וחצי לא מספיק בכלל ...

Black Star

New member
טוב שלא טיפה נסחפת ;-)

אני מסכימה, שסחר בסמים זה חמור מאוד והעונש מגיע לו, ולא מספיק. אבל לשים אונס וסחר בסמים מעל רצח? לדעתי זה שטויות. אולי אני בנאלית, אבל נראה לי שרצח עדיין יותר חמור מאונס, וכמובן ששניהם יותר חמורים מסחר בסמים. אבל אני מסכימה שאלו הן שלושת העבירות, מבחינת מוסר, הכי נוראיות.

MOR@N

New member
אם כבר מדברים על אונס...

אז ככה אונס לפי דעתי זה יותר גרוע מרצח וכן אני יודעת שלשום בן אדם אין זכות לקחת את החיים של בן אדם אחר אבל אונס גרוע באותה מידה... ולמה אני חושבת את זה? יש לי חברה שנאנסה בגיל דיי צעיר אני לא יודעת על ידי מי היא נאנסה אני בכלל לא יודעת את כול הפרטים אבל האונס הזה בהחלט עשה אותה מתה... הטראומה הזאת שינתה לה את כול החיים היא קצת לא בסדר עכשיו זה דפק לה את השכל או קיי זה לא קורה לכול מי שנאנס אבל לה זה קרה יש לה התקפות שהיא מתעוררת באמצע הלילה ופתאום מחליטה ללכת לשתוף רגליים...או ידיים ולא לשתוף סתם ממש לשתוף היא ממש מסבנת אותם ...זה מוזר... נוסף לכך היא צוחקת סתם כך ומדברת לא לעניין אבל עדיין למזלה היא יודעת להבחין בין דברים בחיים קצת נדפק לה השכל ...(לצערי...) אם תשאלו אותי אני מעדיפה למות מאשר להאנס אבל אם כבר אני מתה שלפחות יאנסו אותי לפני כן...למה מה קרה שאני ימות בתולה...!!!!(סתם... אמאאא אני נוראית!) לא להתייחס... מורן.

kirk hammet

New member
אני לא בטוח

אני לא בטוח .... זה לא הכרחי שזה מה שיקרה אם אונסים אותך .... יש סיפורים על ילדים שנוצלו מינית במשך שנים , ואף אחד לא תיאר לעצמו שזה מה שקרה להם ...... אני חושב שרצח זה יותר חמור .... אין יותר חיים , ופוגעים גם בעוד אנשים , היה גם מקרים של אנשים שמתו משברון לב בגלל רצח (סבתו של אופיר רחום ז``ל נפטרה משברון לב שבוע אחריי שרצחו אותו) אז רצח זה יותר חמור

נימוק, פירוט והדגמה

אונס זה ``רצח נפש``. ילדה שנאנסת נשארת אמנם בחיים, אבל אלה לא חיים רגילים (אם אני לא טועה ...) יהיו לה צלקות לכל החיים וזה לא כיף בכלל ... רצח זה רצח .. זהו .. נגמר .. אין יותר כלום .. וסחר בסמים זה רצח המוני. (אולי כולנו רגילים לכך שיש כאלה בכל פינה ... אבל זה לא מונע מהם להיות רוצחים)

*may*

New member
גלעד..

אני מסכימה איתך שאונס זהו רצח נפש וזהו דבר חמור מאוד ואולי אפילו הוא יותר חמור אפילו מרצח (למרות שלפעמים הקורבן חוזר לחיים רגילים יחסית לעומת הנרצח שלא), אבל אני לא מסכימה איתך שסחר בסמים הוא יותר חמור מרצח... כשמישהו נרצח- זה לא כמו שאמרת- ``רצח זה רצח.. זהו... נגמר.. אין יותר כלום..`` , כי זה ממש לא ככה. אולי בשביל הבן אדם שנרצח נגמרים החיים אבל בשביל המשפחה שלו החיים הופכים לסיוט. ואת חיי הנרצח אי אפשר לשקם. וזה לא רק אדם אחד שנגמרים לו החיים, לפעמים בהשפעת הרצח גם אנשים שהיו קרובים לאותו אדם מפסיקים את חייהם - פיזית או נפשית. זה טראומה באותה מידה. וסחר בסמים.. אין מה להשוות בכלל...

*may*

New member
מקום שלישי ?

את הרצח שמת רק במקום השלישי..?? אוקיי אם אתה מתעקש.. :)

זה ידיד של אחותך אבל

תחשבי איך היית מרגישה אם החבר שלך היה נכנס לכלא, האחד שאת היית נותנת הכל בשבילו... וכלא ישנה אותו לטובה. תאמיני לי....

למעלה