אוף .........

Pink Punk Girl

New member
אוף .........

עברתי תקופה ממש ממש גרועה !! כתבתי פה פעם, על הקטע שבנים ירדו עלי סתם וזה .. אז אני לא יודעת .. אני לא מצליחה לצאת מהרגשה של הבלע .. כל מה שקרה עם הבנים האלו, זה שינה אותי לגמריי !! אני מרגישה שאיבדתי את שמחת החיים שלי .. כאילו ברור שאני שמחה וצוחקת ומאושרת אבל .. זה לא כמו פעם .. אני יודעת שזה נשמע מטומטם לקחת את זה כל כך ברצינות אבל .. אני מרגישה ככה .. אני פשוט לא סובלת איך שאני נראית !! אני מגעילה את עצמי !! רע לי עם עצמי, הלחץ אוכל אותי .. אני לא באה לבית ספר המון אבל לא בגלל כאב אלא בגלל לחץ מצטבר כאילו הכאב ראש הוא תוצאה של לחץ מצטבר .. אני נורא מבולבלת ופרנואידית. אני כל הזמן חושבת מה זה יגיד ומה ההוא יגיד. אני מקשרת מלמולים אליי .. קשה לי להסביר .. אבל רע לי נורא !! אני יודעת שאני נראית שמחה בדרך כלל אבל מבפנים, במקום שאף אחד לא רואה .. רע לי .. ואני לא יודעת איך להוציא את זה, לפתור את זה, אני בורחת מהרגשות שלי .. מעצמי .. אפילו עם רגשות אהבה קשה לי להתמודד !! אני לא מצליחה להתנתק מהעבר, מהרע .. זה רודף אותי .. אולי בצורה מסוימת אני מתחילה לחשוב על עצמי מה שהם, הבנים החארות האלו, חושבים עלי .. אולי קשה לי לקבל את זה שאני מדרדרת .. יותר נכון- לא כמו פעם. אני פחות מצליחה בלימודים, אני בריב עם הרבה אנשים, יורדים עלי מדי פעם, יותר רע לי, פחות הולך לי, אני נראית פחות טוב .. אני לא יודעת .. פעם הייתי מין ילדה מושלמת מוצלחת ומדהימה כזאת .. אבל אני לא .. כבר לא .. ראיתי קלטת של טיול שלי ושל המשפחה שלי באיטליה, פשוט ראו את השמחה שלי מקרינה החוצה !! ראו !! ואין לי את זה כבר .. אין לי את האושר הזה כבר .. את הכיף הזה .. ושוב אני אומרת, אני כן שמחה וכן מאושרת אבל פשוט .. לא כמו פעם .. אני חושבת יותר מדי על פעם .. על מה שהיה .. ואם לא אני חושבת על מה שיהיה ושואלת את עצמי שאלות של "אם" "אולי" ו-"למה" .. קשה לי עם זה כבר וכל מה שאני עושה- אני לא מצליחה לצאת מזה !! אני ל-א מצליחה !! ואם אני יוצאת .. אפילו קצת משתחררת מההרגשה .. זה חוזר אלי בצורה זו או אחרת אחרי כמה ימים, שעות, שניות ? .. שיר

ליליוש

New member
סליחה עם אני פוגעת......

אבל חשבת ללכת לדבר עם מישהו מומחה כמו פסיכולוג או משהו דומה לזה כי יש לך הרבה דברים על הלב שאת צריכה מישהו פשוט ישב ויקשיב לך ואני לא חושבת שפה זה המקום תנסי תמיכה של מבוגר כי מה שאת צריכה זה אוזן תשקשיב לך ויד שטלתף ותחבק אותך שאת צריכה. מקווה שעזרתי לך ובאמת לא ניסיתי לפגוע עם פגעתי

nobodys girl

New member
שיר,

קראתי את זה פעם, פעמיים וזה ממש כמו להסתכל במראה הסיפור שלי הוא די דומה- שנתיים אומללות... כיתה ז במשך כמה חודשים טובים אף אחת מהחברות שלי לא דיברה איתי כי מישהו סכסך בנינו כיתה ח אנשים סתם התחילו לרכל... וממש לרכל, כל דבר שעשיתי, כל מילה שאמרתי- תמיד הייתי תחת זכוכית מגדלת של מישהו. העדפתי להצטמק ולהעלם מאשר להתמודד עם רכילות ועם ביקורת... וזה הכי קל לעשות.. אולי זה אפילו לא דבר שכל כך רע לעשות כמו שאומרים. אבל... עכשיו אני בכיתה י- עברו שנתיים, חשבתי שכל הדברים שאמרו עלי בכיתה ח יעלמו, שאף אחד בתיכון החדש לא ידע מה אנשים חשבו עלי בחטיבה, אבל זה לא ככה. החבר שלי קיבל אזהרה ידידותית לא לאהוב אותי מדי כי אני אאכזב אותו אני במקביל קיבלתי הודעות על זה שאני מכוערת מפגרת וניראית כמו שלד עלוב אז ושאף אחד לא יודע מה הוא מחפש איתי בכלל זה פגע ישר בלב שלי. שוב, אחרי שחזרתי לעצמי, אחרי ששנתיים בניתי את עצמי מחדש, נהרסתי ושוב בניתי את עצמי מחדש ההודעה ההיא באיסיקיו מוטטה אותי. שבוע לא יצאתי מהחדר. רק לבצפר וחזרה למיטה... כי כשאני במיטה מתחת לשמיכה אף אחד לא יכול לפגוע בי. זאת הייתה הטעות שלי, וזאת העצה שלי בשבילך אל תהיי תמימה לחשוב שזה יעבור בשלב מסוים. תקומי ותבהירי לכולם מי את באמת וכמה את שווה- אף אחד לא יודע את זה יותר טוב ממך אם את לא תעלימי רכילויות ושמועות והתלחששויות זה סתם יגדל ויתפח... יעלם לכמה זמן ואז יחזור כמו בומרנג זה חשוב שתראי לפני הבנים האלה חזקה כדי שהם יחשבו שמה שהם אומרים לך לא מפריע לך, אבל יותר חשוב שתדעי להגיד "אני עצובה, רע לי" לאנשים שקרובים אליך כדי לאפשר להם לעזור זה קשה, אני יודעת... אבל אין אף אחד ש-מ-מ-ש יכול לעזור לך חוץ מעצמך וזה- מפחיד, מפחיד עד לרמה ששוב בא לך להעלם מאשר לחשוב על פיתרון.. תאחזי ברגעים האלה שטוב לך עם עצמך, תגרמי להם להיות גדולים ארוכים ומשמעותיים ותשאבי מזה את הכוח אחנו פה כדי לשמוע ולעזור :) שלך- אדוה

Pink Punk Girl

New member
וואי תודה לשתיכן ..

אני מש צריכה לחשוב על זה. ואת צודקת, ממש תיארת את מה שאני מרגישה. אולי אני באמת ילך לפסיכולוג .. זה לא פוגע בי בכלל !! להפך !! אוף ............................... שיר

למעלה