אוף...

PopPy

New member
אוף...

לא מזמן חברה שלי התקשרה אלי וסיפרה לי שהמורה חלקה מבחנים בלשון (ונזכרה לעשות את זה אחרי שלושה שבועות) וקבלתי 50. זה הציון הכי נמוך שקבלתי השנה ואין לי מושג מה אני אגיד לאמא שלי, ואני עוד יותר מודאגת מאיך לשפר את זה שבוע לפני התעודות עם מורה ששונאת אותי ועם כל המבחנים והבחנים בלשון שכולם בערך 70. איך תלמיד שהוא טוב ויותר מזה בד"כ מודיע שהוא נכשל במבחן?
אין טעם להסתיר את זה, בכל מקרה התעודות שבוע הבא...

gabrielle

New member
דווקא בגלל שאת תלמידה טובה

זה יהיה לך יותר קל לספר לאמא... את יודעת " אמא זאת היתה נפילה חד פעמית, את יודעת שקשה לי בלשון " ובלה בלה בלה... זה יעבוד. כל עוד את נשארת תלמידה טובה ויותר מיזה (
) - אין לך מה לדאוג. הרי אף אחד לא מושלם נכון?

PopPy

New member
זהו שעל אמא שלי לא עובד "אף אחד

לא מושלם" וכל שאר התירוצים. אני יודעת טוב מאוד שזלזלתי בהרבה מקצועות בסמסטר הזה והמעטתי בערכם של המבחנים בתיכון וגם הגעתי למסקנה שאני חייבת לשנות את שיטת הלימוד לפני מבחנים שלי שעד עכשיו עבדה מצוין, אבל הבעיה היא שהיא יודעת את זה בדיוק כמוני כי בעיה ממש יש לי רק עם גאומטריה ופה ושם גם כימיה-פיזיקה. היא כל הזמן מציקה לי שאני אעזוב את המחשב ואלמד והבעיה היא שאני יודעת שהיא צודקת... לא תהיה לי ברירה אלא לסבול עוד פעם את ההטפות שלה... וזה לא כאילו הציונים שלי ממש חרא והכל מלא נכשלים, זה הנכשל הראשון שלי השנה ורוב הציונים שלי נעים בין 80 ל90 ורק במקצוע שניים אני עומדת על 75 בערך, רוב האנשים השפויים שאני מכירה מתגאים בציונים כאלה בתיכון.

תגידי לה את זה... ../images/Emo16.gif

כשאני קיבלתי 0, ועוד במתמטיקה, לא הייתה בעיה כלכך... עכשיו אני בסדר במתמטיקה. ובקשר ללשון- תעברי על החומר, תלמדי, תתאמני ותצליחי (אני מקווה).. בהצלחה,
ניר

gabrielle

New member
ניר, יש לי שאלה!

כל פעם שאתה כותב, זה מדכא אותי בגלל שאתה שם נרות של ז"ל ליד השם שלך וזה מפחיד!! אפשר לדעת למה אתה עושה את זה??

כמה אירועי מוות/כמעט מוות../images/Emo16.gif

שהיו בשנה שעברה (2002) של קרובי משפחה/מכרים. אני מעדיף לא לפרט יותר.
ניר

*neta*

New member
מסכימה עם ירדן

מעידה חד פעמית, ואם את מתקשה במקצוע, מומלץ ללכת לחברה או למורה עצמה ולשבת איתה קצת עד שתרגישי שאת יותר שולטת בחומר. מקסימום אפשר לשאול פה

למעלה