אוף!

אוף!

קמתי עם כזה מצב רוח מחורבש והוא לא נוטש אותי. הכל עגום וריקני כזה. הבית הזה שאנחנו עוד מעט עוברים אליו ויגרום לי להיות רחוקה מההורים (לא שאני תלותית אבל תמיד כיף לקפוץ כשאת במרחק של 5 דקות) והעבודה הזו שאני ממש לא סובלת ומרוויחה בה סכום מגוחך אבל אין לי אומץ לעזוב וגם כל ההוצאות הנילוות למעבר שאני לחוצה מאיך נסתדר איתם .. קצת עידוד ,חברות. ואגב, אל תכעסו עלי שלא שמתי תמונה בשרשור הנחמד שלכם מהחתונות, יש לי כמה מכרות וקרובות משפחה שמסתובבות בפורומים הללו ואין לי חשק שיזהו אותי.

עננה חמודה ../images/Emo24.gif

Dלמה להיות כל הזמן בדיכאון תאמיני לי החיים יפים וחבל לבזבז אותם בלהיות עצובים. אז קדימה לחייך :- מחר מתחילה לה שנה חדשה ואני מאוד מקווה שהשנה שתבוא עלינו תהיה שנת אושר והצלחה לכולנו

גלי ב

New member
אם תחשבי חיובי- הכל יהיה חיובי../images/Emo39.gif

החיים רחוקים מלהיות קלים..אבל מה.. הם מה שעושים מהם. אם תחשבי עליהם כעל משהו עגום וריקני - לא תתעודדי. נכון שכיף לגור קרוב להורים - אבל תמיד יש
ותמיד אפשר לקחת את ה
ולקפוץ לביקור. מעבר לזה - עבודה
המצב בשוק כל כך על הפנים שחייבים להסתדר עם מה שיש...אחרת..גם את זה לא יהיה... ונכון..יש הוצאות נילוות - כמו לכולנו ובדיוק בשביל זה אנחנו עובדים. בשביל שנוכל להרשות לעצמינו להוציא את ההוצאות האלה. כולל - אחזקת בית
כולל - הוצאות על
או
וכולל החיים בכלל.. אבל..שום דבר לא ריקני כי..יש לך בעל ...הוא חי איתך, אוהב אותך,ויתמוך בך...אני בטוחה שביחד תוכלו לעשות הכל.... אז תתחזקי...יהיה בסדר...

רק בשבילך סיפור עם מוסר השכל

> חמור האיכר נפל לבאר הישנה והיבשה. החמור החל לנעור לקרא לעזרה. האיכר לא ידע > מה לעשות. מאחר והחמור ממילא היה כבר די זקן והבאר יבשה ומטה ליפול, החליט > האיכר לקבור החמור בתוך הבאר ובאותה הזדמנות גם לסתום אותו. > קרא האיכר לכל שכניו. כולם באו עם אתים החלו לעדור זבל לתוך הבאר. תחילה > החמור נער, אך אחרי מספר רגעים הוא השתתק. האיכרים המשיכו לעדור זבל לתוך > הבאר והחמור שותק. הלך האיכר והציץ לתוך הבאר ולהפתעתו הרבה ראה כי החמור > עומד בבאר על ארבע רגליו. כל פעם שכף זבל הושלכה עליו, הוא ניער אותו מגבו > ודרך עליו. כך הזבל הלך והצטבר בקרקעית הבאר ועם כל כף נוספת החמור עלה עוד > מספר סנטימטרים למעלה. כך, עד שהבור מלא והחמור צעד החוצה מן הבאר הנטושה. > מוסר השכל הסיפור שהוא ישים במיוחד לשנה החדשה ולמלחמה בקרבה הוא: > גם אם זורקים עליך זבל, לא הבכי והיבבות יוציאוך ממנו. יש לנער החרא המושלך > עליך, לדרוך עליו והלתקדם הלאה. > > ובאווירה אופטימית זו... >

אל תתבאסי

כשמבואסים תמיד רועים שחור שמעודדים כל לראות את הדברים, קשה לי לעודד אותך מכאן אבל מקווה שזה יקרה מהר כדי שגם את השחור תוכלי לראות בהיר יותר. תחשבי על הדירה החדשה שהיא בטח יותר גדולה. על הכיף שיהיה לכם יחד ותנסי פחות לחשוב על החסרונות. מקווה שהמצב רוח ישתפר ומהר. אורלי

limor 2

New member
אוליתנסי לעשות משהו קטן שעושה

לך טוב. כמו, שינוי בקטן. זה יעשה לך טוב ואולח ייתן לך מוטיבציה להמשך. כמו למשל, לסדר איזה מגירה שזקוקה דחוף לסדר, לצעוד בחוץ, ללכת לחברה- דברים קטנים שמושכים קדימה. בהצלחה

למעלה