אוף...

2_be

New member
אבל..

אם היית מקפיץ אותה אולי הייתי רואה ופותרת אותה..
אבל כיוון שחיפשתי ולא מצאתי אני הולכת לישון..
לילה טוב

pallidfool

New member
אני מניח שלחידה הזו הוא התכוון

אני רואה שיש שם כמה נסיונות נוספים לפתור... אם הם לא נכונים, אולי תתן עוד רמז או תפתור?

Fingertip

New member
אוקיי... ../images/Emo101.gif

אז הנה שוב החידה: "אם אחת כמוני תרצה ליצור, תאלץ לחצות שמונה שדות. מצורפת אחותי "אף הציפור", אם תרצה לצטט את אחת החברות. הסוחב שלי מתקשט בעזרת שני עמודים, שעוזרים להביע רגשות שונים. לאחר שאותי סיימת ליצור, על אותה פעולה שנית אל תחזור." רמז מספר I (כבר הופיע): "אם לחרוז הזה הגעתם, סימן שאותי לא הכרתם. וכמו שאומרים הליצים: מרוב יער לא רואים עצים."
רמז מספר II: "אם את אחת מאחיותי לא הספקת לפגוש, או אם תרצה להזכר בזמנים הטובים, תוכל לשוטט ולחפש בלי לחשוש בין ששת תומכי התקרה הקרובים." יש למישהו כיוון? אהד. (מה אתם חושבים על החרוזים? דבילים, או שיש לי סיכוי בתור חמשירן?)

Fingertip

New member
../images/Emo62.gif יפה מאוד!

התשובה היא אכן "הודעה בפורום של תפוז"! אהד.

Fingertip

New member
אופס! תחליפו את ../images/Emo62.gif ב-../images/Emo127.gif

התבלבלתי... דרך אגב, מה הפיל את האסימון? אהד.

../images/Emo26.gif

כל הדברים יחד. ברגע שאמרת שצריך לעבור 8 שדות כדי להגיע זה כבר הדליק לי נורה אדומה בגלל זה התשובה הראשונה שלי היתה סיסמה
אבל הרמזים עכשיו פשוט היו יותר מידי בשבילי
גם ככה היה לי כיוון...

nute kram

New member
יפה יפה ../images/Emo13.gif

אבל תהיתי... האמ תוכל להסביר את הבית הראשונ? בבקשה...

Fingertip

New member
בבקשה... ../images/Emo62.gif הנה תשובה מלאה...

"אם אחת כמוני תרצה ליצור, תאלץ לחצות שמונה שדות." בדף הפורום, השדה שבו מופיע הקישר "הוסף הודעה" הוא שדה מספר 8 מלמעלה. "מצורפת אחותי "אף הציפור", אם תרצה לצטט את אחת החברות." כשכותבים תגובה, מצורפת "הודעת מקור". "הסוחב שלי מתקשט בעזרת שני עמודים, שעוזרים להביע רגשות שונים." אם רוצים להוסיף אמוטיקונים לנושא (סוחב), שמים אותם בין שני ´|´. "לאחר שאותי סיימת ליצור, על אותה פעולה שנית אל תחזור." בסוף הדף של כתיבת הודעה כתוב: "לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז." רמז מספר I (כבר הופיע): "אם לחרוז הזה הגעתם, סימן שאותי לא הכרתם. וכמו שאומרים הליצים: מרוב יער לא רואים עצים." כשנכתב הרמז, אף אחד עוד לא שם לב שהתשובה היא הודעה בפורום. רמז מספר II: "אם את אחת מאחיותי לא הספקת לפגוש, או אם תרצה להזכר בזמנים הטובים, תוכל לשוטט ולחפש בלי לחשוש בין ששת תומכי התקרה הקרובים." כאן מדובר על הארכיון...

למעלה