אוף!!!!!!!!!!! יש לי דמעות! חברה שלי שלחה לי הודעהשהיא התנשקה ואני כ"כ מקנאה
מ מרים ודייויד לנצח New member 9/11/02 #1 אוף!!!!!!!!!!! יש לי דמעות! חברה שלי שלחה לי הודעהשהיא התנשקה ואני כ"כ מקנאה
Y yaldaofra New member 9/11/02 #3 לא הבנתי לא הבנתי מה את מקנאה... יכול להיות שפספסתי משהו..? את לא אמורה להיות שמחה בשביל חברה שלך?
מ מרים ודייויד לנצח New member 9/11/02 #4 כן אבל החיים שלה כאלה מושלמים!!! ההורים שלי עכשיו מתגרשים ושלה כמו זוג חדש לי אין כסף ולה יש אני שטוחה היא לא ותמיד יש לה יותר טוב ממני.. לא שאני לא שמחה בשבילה אבל אני מקנאה!!
כן אבל החיים שלה כאלה מושלמים!!! ההורים שלי עכשיו מתגרשים ושלה כמו זוג חדש לי אין כסף ולה יש אני שטוחה היא לא ותמיד יש לה יותר טוב ממני.. לא שאני לא שמחה בשבילה אבל אני מקנאה!!
B Benja GiRl New member 9/11/02 #5 קנאה זה דבר טבעי כל אחד מאיתנו אם הוא מודה או לא מקנא במישהו בגלל משהו.. ככה זה.... אני לדוגמא מקנאה בך כי את יכולה לשפוך ת´לב ככה ואני לא.. אלא החיים.. אפחד לא מושלם
קנאה זה דבר טבעי כל אחד מאיתנו אם הוא מודה או לא מקנא במישהו בגלל משהו.. ככה זה.... אני לדוגמא מקנאה בך כי את יכולה לשפוך ת´לב ככה ואני לא.. אלא החיים.. אפחד לא מושלם
N nobodys girl New member 10/11/02 #6 אל תסתכלי על זה ככה... גם אני לפעמים מקנאה ואז אני מנסה לחשוב מה הייתי נותנת תמורת דברים שאני רוצה.. ואין בי שומדבר שהייתי מוכנה לוותר עליו.. מה רע בך, ממש רע, שאת לא רוצה.. יש דבר אחד בכלל?
אל תסתכלי על זה ככה... גם אני לפעמים מקנאה ואז אני מנסה לחשוב מה הייתי נותנת תמורת דברים שאני רוצה.. ואין בי שומדבר שהייתי מוכנה לוותר עליו.. מה רע בך, ממש רע, שאת לא רוצה.. יש דבר אחד בכלל?