אוף...

אוף...

חבר שלי התקשר אתמול...ודיברנו ושאלתי אותו: "מה קורה?" "הכל בסדר..." "אני מתכוונת בינינו..." "אהה...אני חושב שעדיף שניהיה ידידים..." "................" "פשוט לא יוצא לנו להיפגש..." "מה זה יעזור בכלל אם ניהיה ידידים?" "נוכל לדבר בטלפון..." "אהה...אממ" "אל תכעסי עלי..." "אני לא כועסת, אני עצובה." "אל תבכי" "אני לא בוכה." אז פרצתי בבכי אבל לא נראה לי שהוא שמע... "טוב אני חייבת ללכת..." "גם אני." "ביי." "ביי." בכל מקרה, הוא צודק ואני מעריכה את זה שהוא עשה את זה ולא שיקר לי...בכל מקרה, אם הוא לא היה עושה את זה אני הייתי. אזזז...ידעתי שצריך להמשיך הלאה...אני ראיתי את 2 החמודים מהחטיבה (הם ב ח´...אני ז´) וגיליתי שהם באותה השכבה...ח´...ואז יש עוד איזה בחור ממש חמוד וביישן מהכיתה שלי שקוראים לו רוברט ואיכשהו יצא שפירלטטתי איתו אבל לא נראה לי שהוא רוצה אותי...אבל היה לנו PE..שזה ספורט ושחינו בבריכה...המורה הייתה נחמדה והיא אמרה שאפשר לבוא עם ביקיני אז קניתי אחד ממש יפה לא מזמן ושמתי לב שהוא הסתכל עלי...זה היה די נחמד כי אחרי הכל אני מחבבת אותו...רק החברות שלי לא מעודדות אותי או אפילו לא תומכות בי...זה די מעצבן כי אני תומכת בהם וזה לא פייר אבל לא אכפת לי..אני לבד בעולם הזה...בדיוק התחלתי לחיות את החיים שלי איך שאני רוצה ואני לא יתן לאף אחד להרוס לי את זה. PO

BoR|S

New member
תגובה...

זה מצב לא נעים, אבל מה לעשות, כל קשר, במיוחד בגיל הזה, הוא איננו יציב, ובעל סבירות נמוכה להימשך לנצח. השאלה שלי היא למה "פשוט לא יוצא לנו להפגש..."? למה הוא אומר את זה? במערכת יחסים, צריך להקדיש צומת לב לבן זוג, יותר מאשר למישהו שהוא איננו הבן זוג (טוב אסור להגזים כמובן). בכל אופן, בקשר לזה שחברות שלך לא תומכות בך, נראה תמוה בעיני... תשאלי אותן אם יש לחוסר תמיכה שלהם ביסוס, אם אין, תפעלי לבד, את לא חייבת תמיכה שלהם בשביל זה, את מסוגלת לעשות את הצעד הזה לבד.

תראה...

אני ניסיתי...חלק ששכחתי מהשיחה...: "אבל אני ממש מנסה...אני מרגישה שהקשר הזה לא אומר לך כלום." "אני כן מנסה..." "למה שלא תשאל את ההורים שלך אם הם יכולים לזרוק אותך באיזה קניון או משהו..." "שאלתי ואבא שלי אמר שזה רחוק מידי." *אהההם...הקניון שדיברנו עליו הוא 10 דקות מהבית שלו ושעה מהבית שלי.* "אז מה לעשות...כי אני דיברתי עם ההורים שלי וזה לא היה קל לשכנע אותם אבל הם הסכימו. למה שלא תשאל את אנדרו (ידיד שלו וחבר של ידידה שלי) אם אתה יכול לבוא אליו ואז ניפגש שם?" "אני מנסה אבל הוא גם לא יכול..." הוא ממש עולה לי על העצבים לפעמים...המשך של השיחה... "תגיד, אם ידעת שלא נוכל להיפגש הרבה, למה נישקת אותי?" "לא ידעתי..." "אתה ניצלת אותי...זה מה שקרה..." "לא נכון." "אז למה אתה עושה לי את זה!? אני אוהבת אותך וזה שינה את החיים שלי ופתאום אתה אומר שזה לא שווה כלום." אוף איתו...

BoR|S

New member
תגובה...

לפי החלק האחרון של ההודעה שלך, ואם זה באמת ככה, אז אני לא מבין למה את אומרת "אוף איתו..." אם את אומרת שהוא ניצל אותך, אז מה אכפת לך, תשכחי ממנו, תשכחי מהמקרה המסויים ותלמדי מהניסיון, יש כאלה ויש כאלה, אז מנסים, כל החיים שלנו הם בנויים מלנסות, ולפעמים נופלים, אבל מתחשלים עם כל נפילה ולומדים ממנה.

אני יודעת

זה מה שאמרתי...אני ממשיכה הלאה...אבל עכשיו אני לא יודעת מה לעשות על האלו מהחטיבה ורוברט...

BoR|S

New member
אמממ...

תעשי מה שהלב שלך אומר לך שנכון לעשות... (סורי שאני נשמע כמו פסיכולוג בשקל)

F R E A K O U T

New member
אמממ...

תני להם רמזים ותדבי עם כולם עוד עד שתחליטי מי באמת את הכי רוצה ואז תשקיעי בקשר שלך איתו...

סתם שאני אדע...

מה המרחק בינכם שזה *כזה* מפריע? (ומשום מה לבנים יש נטייה לנשק סתם - הייתי חייבת להגיד את זה, המבין יבין)

BoR|S

New member
נכון, בנים הם חסרי בגרות

|ציניות| בכלל, מי צריך את הבנים האלה בכלל? צריך להרוג את כולם וזהו! |סוףציניות|

בעע בנים בעע

לזאת שהגיבה לי (איך שלא יקראו לה), לא אמרתי שבנים חסרי בגרות ויש מספיק בנות שמתנשקות סתם (*אהמ אהמ*), סתם זה הזכיר לי משהו...

תשמעי...

אני לא ממש מכירה אותך אבל בכל זאת נעים מאוד אני נטלי. אממ בקשר למה שרשמת, זה כואב נכון אבל אני חושבת שאת צריכה פשוט להמשיך ולא לשים לב אליו. כי אם זה היה חשוב לו הוא היה נלחם בעדך. אבל כמו שאנחנו (הבנות) יודעות, בנים לא נלחמים הם פשוט זן דפוק שכזה. וסליחה שאני מדברת ככה על בנים אבל אני לא מתכוונת על כולם. יש כמובן יוצאי מין הכלל. פשוט קחי את הזמן..תאמיני לי יהיו לך עוד מליון חברים.
מקווה שעזרתי...

sivani

New member
אוי...

אני מקווה שתרגישי יותר טוב! עכשיו תעודדי את אותי
העפתי את החברה הביץ´ סוף סוף, והיום ידיד שלי היה אמור לספר לחמוד והוא אמור לדעת,אבל אין לי מושג אם בסוף הוא החליט לספר לו או לא..

sivani

New member
ומצטערת שאני לא נותנת לך עצות היום

אני פשוט לא יכולה לתת עצות שאני בעצמי לא מסוגלת להגשים כרגע..

sivani

New member
חחחח נורא מצחיק..

בסדר, קודם כל שהוא ידע ואח"כ נראה אם תהיה לי ההזדמנות או לא..

תודה כולם

רוברט רוצה אותי כידידה וזה מהקולג´ הסתכל עלי היום...אבל תקראו את ההודעה שלי מלמטה:

למעלה