אוף

טולי 159

New member
אוף

קוקה איבדה את הגורים
אתמול שהלכנו לישון הם ישנו בשיח בחצר היום בבוקר הם לא היו בחצר ,
היא העבירה אותם שוב! חשבנו שהכל בסדר והיא יודעת איפה הם אבל לא !
היא כל היום מייללת מחפשת אותם אוף ביקשנו מהדיירים של החצרות הסמוכים חיפשנו בכל מקום אפילו בפח ואין :( והיא באטרףףףף כל היום מייללת ...כאב לב :(

טולי 159

New member
טוב אז יצאתי פארשית לגמרי המשך הסיפור

יום שישי , הכלבה החדשה של השכנים בחצר לידנו לא הפסיקה לנבוח הלכנו לשם וביקשו לסרוק את החצר שלה הסכימה , לא מצאנו ..נתתי טלפון ואמרתי אם תראי משו תתקשרי ,כשבעלה הגיע הוא אצמר לה למה היא נובחת מה קרה לה ? ואז הוא שם לב שכלבה נובחת לכיוון מסויים ומנסה להגיד משו! אז הם ישר התקשרו, בעלי הלך וביחד איתו הרימו כמה קרשים והנה הם ! הכלבה כמובן נכנסה הביתה ,היה חילוץ לא קל וגם קוקה עזרה היא ייללה להם והם יצאו וברחו יצאו וברחו( היא העבירה אותם למקום שמכוסה עצים של האח ! ) , באשר למה היא ייללה כל היום כי הכלבה בלילה בבית וכשהיא היא העבירה אותם לא תיארה לעצמה שבבוקר לא יהיה לה גישה אליהם ולא ידעה שהיא שמה את הגורים שלה בלוע הארי חח וכל פעם שהכלבה נבחה היא יללה לא אכלה כל היום ורק הסתכלה לכיוון החצר איפה שהגורים , טוב בינתיים זהו היא רגועה הם פה גדלו מאוד אוכלים אוכל של גורים ושותים מים . זהו נראה מתי יגמר התיקון הזה חח שבוע טוב ( :

Yukita

Well-known member
מנהל
אכן מזל שסוף טוב הכל טוב!

זו דוגמא אחת, למזלנו עם סוף טוב, למה חיי חצר וחיי חוץ לא תמיד ורודים, בלשון המעטה. כאן מדובר במקרה שיש מי שדואג ומשתדל מאוד (מאוד!!! כל הכבוד!!!) להשגיח ולעזור ולהציל, אבל במקרה רגיל כזה הגורים היו פשוט אבודים וסביר להניח שכולם היו מתים.

טולי 159

New member
תודה ! ברוך השם , בנוסף לכך שאני אוהבת חיות ובטבע שלי

לעזור להם, אני מאמינה שהקדוש ברוך הוא נתן לי אותם וחובתי לדאוג להם ( : !!

טולי 159

New member
היום בבוקר חשבתי שהיום זה היום נתתי לקוקה נקניק

והגור בא לאכול והיא התרגזה עליו עשתה קול מפחיד והוא ברח אז חשבתי ישששש היא דוחה אותם מעליה ו התבדתי כעבור זמן ליקקה אותם ועשתה להם רר רר ,למי שעוקב אני מחכה שהיא תדחה אותם כדי למצוא להם בתים ,ולעשות לה עיקור ,מה שכן הם הופכים להיות יפים מיום ליום :- P

למעלה