הנה תמונה יפה....
S Snitch New member 11/10/02 #84 המממ... נושא... ../images/Emo88.gif תוכניות טלוויזיה אהובות! שרשרו את התוכניות הכי אהובות עליכם
נ נערה בהפרעה 17 New member 11/10/02 #88 שלי......... חברים בברלי הילס רק בישראל דני שובבני פיטר פן סברינה המכפשה... באפי צידת הערפדים יצפאן גיא פינס
שלי......... חברים בברלי הילס רק בישראל דני שובבני פיטר פן סברינה המכפשה... באפי צידת הערפדים יצפאן גיא פינס
C Cherry On The Cream New member 11/10/02 #89 הנסיך המדליק מבל אייר ומואישה!!!!!! סדרות בהחלט שולטות,שחורים שולטים,מוזיקה שחורה שולטת כל מה ששחור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הנסיך המדליק מבל אייר ומואישה!!!!!! סדרות בהחלט שולטות,שחורים שולטים,מוזיקה שחורה שולטת כל מה ששחור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
C Cherry On The Cream New member 11/10/02 #92 ואהבתי פעם את ג´רי ספרינגר חבל שנגמר כל פעם שהיה מכות הייתי מרוכזת לאללה,ההורים שלי היו בשוק (אבל הכל מבויים*ממקור מובטח)
ואהבתי פעם את ג´רי ספרינגר חבל שנגמר כל פעם שהיה מכות הייתי מרוכזת לאללה,ההורים שלי היו בשוק (אבל הכל מבויים*ממקור מובטח)
C Cherry On The Cream New member 11/10/02 #93 ואהבתי פעם את ג´רי ספרינגר חבל שנגמר כל פעם שהיה מכות הייתי מרוכזת לאללה,ההורים שלי היו בשוק (אבל הכל מבויים*ממקור מובטח)
ואהבתי פעם את ג´רי ספרינגר חבל שנגמר כל פעם שהיה מכות הייתי מרוכזת לאללה,ההורים שלי היו בשוק (אבל הכל מבויים*ממקור מובטח)
ד דיאט יופלה New member 11/10/02 #94 יאאאאאאאו איך זה רק עכשיו גיליתי על השרשור הזה טוב לא נורא זה שרשור הבאלגניםםם יאללה כולם לפרסם פה כל שטות\דברי חוכמה שבא להם להגיד!
יאאאאאאאו איך זה רק עכשיו גיליתי על השרשור הזה טוב לא נורא זה שרשור הבאלגניםםם יאללה כולם לפרסם פה כל שטות\דברי חוכמה שבא להם להגיד!
ל ל א ק י New member 11/10/02 #96 יאאאאא יש כר 86 תגובות...../images/Emo13.gif בעצפ 87 עם ההודעה שלי....
מ מתן ב New member 11/10/02 #97 אני גם רוצה להשתתף בשרשור!!! אני רואה את: חברים מלך השכונה תהרוג אותי וזהו מואישה המורדים קטנטנות מכושפות אי.אר משמרת שלישית בנות גילמור ויש עוד מלא תוכניות, אלו מה שאני רואה בקביעות...
אני גם רוצה להשתתף בשרשור!!! אני רואה את: חברים מלך השכונה תהרוג אותי וזהו מואישה המורדים קטנטנות מכושפות אי.אר משמרת שלישית בנות גילמור ויש עוד מלא תוכניות, אלו מה שאני רואה בקביעות...
E EInatVera New member 11/10/02 #127 -----> התוכניות המועדפות עלי <----- אמממ חברים (כמובן) סיינפד (שעוד היה) פרפר נחמד (פעם הייתי דלוקה על שבי) הופה היי (שיר איתנו את ההופה הופה הי...) וזה נראה לי
-----> התוכניות המועדפות עלי <----- אמממ חברים (כמובן) סיינפד (שעוד היה) פרפר נחמד (פעם הייתי דלוקה על שבי) הופה היי (שיר איתנו את ההופה הופה הי...) וזה נראה לי
ע עדי18 New member 11/10/02 #172 אני.... לחיי האהבה מפגשים מהסוג האישי אי אר חברים בנות גילמור גיא פינס יצפאן מכושפות סברינה המכשפה הצעירה... ויש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת......
אני.... לחיי האהבה מפגשים מהסוג האישי אי אר חברים בנות גילמור גיא פינס יצפאן מכושפות סברינה המכשפה הצעירה... ויש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת......
N N i f r e d i L New member 11/10/02 #101 תראו משהו יפה באמת! ../images/Emo41.gif זאת תמונה שצילמנו בכרתים... אגם קוּרנָאס ליד העיר חאניה.