אוף!!!

lolly1

New member
הכנת

משהו להראות לנו.....??

adiko

New member
דרך אגב זה לא ימשיך לעבוד לך בגלל..

שברגע שאת מתקינה שוב את הפייט שופ נכנס למחשב קובץ מערכת שברגע שזה מותקן אז זה מודיע לו שהתוכנה עברה את ה30 יום אם את רוצה ויש לך ADSL אני יוכל לשלוח לך את הפייטשופ המקורי המלא זה סה"כ 170 מגה

SivanQAFUSfan

New member
אוף!!!

אי אפשר לשמור בגרסת הנסיון של פוטושופ!!! ועשיתי משהו ממש יפה ואני לא מצליחה לשמור!!!(אתם חושבים שזה בגלל שזה של בריאן ומייקל?)...:) לא משנה, אני נואשת, זה ממש מעצבן. יש משהו לעשות??? סיון

dr15

New member
עזרה בדרך!

תעשי פרינט סקרין (תלחצי על הכפתור במקלדת שכתוב עליו פרינט סקרין- ליד האף 12) תלכי לצייר ותעשי הדבק, ותשמרי ^^ במיקרה ומה שאת רוצה גדול יותר מהמסך, תעשי כמה פרינט סקרינים ותחברי בהדבקות (כמו פאזל) מקווה שהבנת

lolly1

New member
אז הוא לא שונא אותי!!

לפני כמה זמן הורדתי את זה גם..וזה לא הסכים לשמור לי!!!
אז הורדתי את פיינטשופ!! תנסי סיוון-לדעתי היא יותר טובה..

Angel Girl1

New member
אממ=/

הניסיון לא יכול לשמור... אממ... ואם יש לך איסיקיו... צרי איתי קשר, ואני אשלח לך.

Lolly pop3

New member
שני דברים....

1. מה ההבדל בין פיינט שופ, לפוטו-שופ....? 2. משהו יכול לשלוח לי פיינט שופ באייסיק???

jolp

New member
אלו תוכנות שונות של חברות שונות

פוטושופ של אדובי (Adobe) ופאיינט-שופ פרו של Jasc Software. בשנים האחרונות, פוטושופ תפץ תאוצה והפך פופולרי יותר. ניתן להוריד את פאיינט שופ פרו גירסא 7.04 כאן. (זוהי גירסת נסיון ל- 30 יום בלבד)

adiko

New member
זה שני תוכנות של עיבוד גרפי

שפוטושופ היא היותר מקצועית מבינהן לעיבוד תמונה שלרוב גרפיקאים משתמשים בה

adiko

New member
יש לי את שתי התוכנות המלאות........

ואני יודע מניסיון שזה יקח מלא זמן אם אין לך ADSL אם יש לך אז סבבה נשלח לך את הגירסה המלאה שהיא משהו כמו 170 MB לעומת פוטושופ 700MB

Lolly pop3

New member
תודה על העזרה../images/Emo6.gif

אני עכשיו מורידה את התוכנה...=) ויש לי- ADSL...

למעלה