אוף..

FalseAngel

New member
אוף..

לקוחה הזמינה ממני סיכה לשיער ב 17 לחודש. הזמנות שהיו לי בתחילת דצמבר פשוט שלחתי וזהו. אבל הפעם, בעקבות הבעיות שיש עם המשלוחים העדפתי לפנות ללקוחה לפני השליחה, לוודא שהיא מודעת לזה שהמוצר לא יגיע לכריסמס ושזה בסדר מבחינתה.
מאז עברו 4 ימים, אין קול ואין עונה. לפני יומיים, שלחתי הודעה דומה למייל שלה וקיבלתי מייל חזרה שלא ניתן להעביר אליה את המייל.
בקיצור אני לא יודעת מה לעשות, לא בא לי לקבל פידבק שלילי על זה שהגדלתי ראש ולא שלחתי וזהו..
אני נוסעת לחופש ומתכננת להוציא את החנות לחופשה החל מיום שני ולא בא לי להמשיך לחשוב על זה כל החופשה. מה דעתכם?

RolyzCreations

New member
לדעתי היית צריכה כבר לשלוח את זה

אין סיבה להניח שכל קניה שנעשית מטרתה להגיע בזמן כמתנה לחג.

FalseAngel

New member
תכלס זה מה שבא לי לעשות..

אני מניחה שלקוחה לחוצה הייתה כבר יוצרת קשר, מצד שני במידה והיא כן תכננה על זה לחג, יכול להיות שהיא כבר לא תרצה ואני חוששת לשלוח את המוצר סתם..
מה לדעתך זה זמן סביר לחכות לתגובה מלקוח?

FalseAngel

New member
היא חזרה אלי הרגע

כשראיתי שהמייל לא מגיע אליה (ומן הסתם גם ההודעות של אטסי- כי זה המייל שרשום אצלם) חיפשתי דרך נוספת ליצור איתה קשר.
נזכרתי שהודעת התשלום של פייפאל מגיעה עם כתובת מייל, וכשבדקתי בהודעה, באמת הייתה שם כתובת אחרת.
אז שלחתי לה את המייל הקודם וכתבתי שאני שולחת אליה למייל הזה כי המייל באטסי עושה בעיות (כדי שלא תכעס או משהו... לכי תדעי)

היא חזרה אלי עכשיו:
"I'm sorry I missed your message! that's ok. I don't mind it being after Christmas. I understand :)

Happy holidays to you and your family! Thank you for offering such high quality products on your site :) I am so happy with my choice :)"

נדמה לי שהיא חושבת שכל אטסי זה חנות אחת..

בכל מקרה, אולי זה יעזור למישהו, אם הלקוח לא עונה, אולי שווה לבדוק גם את הכתובת מייל בפייפאל..

למעלה