אוף!!!

hilatw

New member
אוף!!!

כבר המון זמן לא יצא לי לעצב עוגות בגלל המצב הבטחוני בדרום (אני תושבת נתיבות) מכיוון שלרוב אני מעצבת בלילה שיש לי את הזמן הפנוי שלי אחרי שהקטנות הולכות לישון ומכיוון שהיו אזעקות וטילים כאן אז פחדתי להיות בסלון לבד בלילה. והיום החלטתי שאני מעצבת עוגה והנה שוב 4 טילים ואזעקות אחת אחרי השניה, ושוב הפחד, ושוב מחר לא לשלוח את הבנות לגן. אוף איזה תסכול!!! עם ההפסקות האלה אני לא אלמד בחיים

סימי3

New member
יקירתי, קודם כל שיהיה שקט ורגוע- זה הכי חשוב

מה שמדהים אותי זה הלהט שלך ליצור וללמוד. אפילו הטילים לא מעניינים אותך

חייתי תקופה ארוכה בין טיל לטיל, אבל לא זכור לי שחשבתי על עיצוב עוגות

מצד שני, אם נחכה לשלום על מנת להירגע ולהתפנות לעיצוב עוגות או לתחביבים, אז הרי שלא נלמד ולא נעשה הרבה. מדהימה אותי הקוטביות הזאת : מצד אחד המצב המתוח ומצד שני הצורך והרצון להמשיך בשגרה.
מחבקת אותך מכל הלב ושולחת נשיקות. תשמרו על עצמכם

בקשר לללמוד (כמה למדים ....) לעצב- בכיף אעזור לך במה שאוכל. יש משהו שאת רוצה ללמוד להכין, לפסל, ... משהו?

hilatw

New member
אוי ריגשת אותי

אני מאוד אוהבת ליצור, אני ביום עובדת כיועצת נדל״ן של רימקס ואני עובדת מאוד קשה כל היום אני בריצות, פגישות וכו׳ ואז חוזרת הביתה ואז חלק ב׳ מתחיל עם הטיפול בבנות, הסדר והנקיונות. היצירה היא הבייבי שלי, זה המרגוע שלי הזמן איכות שלי עם עצמי בשקט ובשלווה. ועם המלחמה הזו אין את הזמן איכות שלך עם עצמך, במקום זה נכנס הפחד הגדול והציפייה לאזעקה הבאה והפחד לצאת מהחדר ״להתרחק״ מהבנות והבעל (גם שזה לא רחוק זה רק הסלון) אבל הפחד הזה שלא תפסיקי לשלוף את הבנות מהמיטה ולהיכנס לממ״ד ואז יש סבב של לחץ כל היום וכל הלילה וזה קשה לי מאוד. אין את המרגוע הזה שאני כל כך צריכה. תודה על העידוד. כאשר אתחיל שוב ליצור אני אשמח לעזרה כאשר תראו את עבודותיי ותתנו לי טיפים לייעול. החלום שלי זה ליצור כמוכן,נכאשר אני נאה את העבודות שלכן אני בהלם איזה דברים מהממים ניתן לעשות אני כל הזמן שומרת את התמונות שאתן מצרפות במטרה לנסות לעשות משהו דומה. אני מקווה שבסוף זה יצליח לי ואהיה גם אני מקצועית ברמה כזו. תודה רבה מחבקת ומנשקת חזרה :)

net the jet

New member
אין לי מילים... כאילו עולם אחר.

תחזיקי מעמד!!
הבת הקטנה שלי משרתת באזור הנפילות. לאור המצב אי אפשר היה לבקר אותה בשבת, מבאס...

הבעיה עם עבודה עם בצק סוכר שזה לא משהו שאני אישית אוהבת לעבוד , להפסיק , ואז להמשיך, ז״א להשאיר דברים על השיש , לעשות משהו אחרי ולחזור. כי זה בלאגן, ליכלוך....

באמת אוף!
מאחל. לך ולכל הדרומיי שיגמר כבר!

hilatw

New member
תודה מותק גם אני מאוד מקווה אני ממש זקוקה

לזמן איכות שלי חזרה :)

hilatw

New member
תודה נטע

שהבת שלך תשמור על עצמה, אני רק שלשום החזרתי את הבנות לגנים והיום הן שוב איתי בבית. למרות שיש לנו את כיפת ברזל אתמול בלילה הייתה אזעקה שלפתי את הגדולה מהמיטה (בעלי לא היה בבית) איך שהיא ישנה מסכנה, שמתי אותה בממ״ד ורצתי לשלוף את השניה מהמיטה איך שהגיתי חזרה לממ״ד הגדולה הספיקה לצאת ואז משכתי אותה ביד חזרה לממ״ד ועוד לא הספקתי לסגור את דלת הממ״ ד נשמע פיצוץ ומה שהיה מפחיד זה שהייתה אזעקה אחרי אזעקה 3 פעמים זו פעם ראשונה שלא היה ניתן לצאת מהממ״ד במשך רבע שעה בערך הייתי בממ״ד עם הצרחות של הבנות שהיו עייפות. בקיצור לא נעים ומתסכל. יש לי עוגה שיושבת במקרר מיום חמישי שאמרו שיעשו הפסקת אש ועד היום :/

net the jet

New member
אוי... נשמע נורא. אי אפשר לשים מזרון

בממ"ד וישנו שם ? נראה לי די נורא להעיר ילדים, להעביר...

hilatw

New member
אני לא יכולה

הממדיכולה מצד שלי הוא חצי חדר בתוך חדר קיים ובממד אין חלונות בכלל זה בלתי אפשרי לישון שם לילה שלם

מדרומית לדרומית

אנחנו מחוץ לטווח... מחזקת אותך, אני בנסיעות כמעט כל יום באזור שלך , והי.. יש לכם את החנות שקל הכי שווה בארץ!! אני בשופינג שם לפחות פעם בשבוע

hilatw

New member
באמת ???? מהיכן את בארץ?

ל גבי החנות בשקל אני לא נכנסת לשם בכלל. איזה דברים יש להם כל כך מעניינים שמתאימים לבצק סוכר?

מערד

יש לו חותכני פלסטיק טובים מדי פעם, תבניות סיליקון ועוד המון דברים שווים שלא קשורים לב"ס

למעלה