אוף..

Mister Pinto

New member
אוף..

עברה שנה וחצי או יותר מאז שאני והאקס נפרדנו ועכשיו ראיתי בפייסבוק שיש לו חברה (הוא דו)... האמת שמהבחינה הזו לא אכפת לי, אני התגברתי עליו (או שהמצב כרגע יעיד שלא) אבל לא נשבר לי הלב מלראות אותו עם מישהי. יותר נשבר לי הלב מלדעת שמאז אני עדיין עומד במקום, שהוא בארצות הברית נהנה והכיר מישהי ואני אותו אביעד .. שמאז יוצא לדייטים ולא הכיר אף אחד שעשה לו משהו בלב... ותמיד יש לי את התכונה בזו שאני רוצה להוכיח לכולם עד כמה גבוה אני יכול להגיע. מצד אחד זה מעולה וגורם לי לשאוף ומצד שני זו תכונה הרסנית מאוד שגורמת להרבה נפילות ותסכולים. אין לי מושג מה יהיה איתי.. כל הזמן אני מרגיש את תחושת ״הבקרוב יהיה טוב״ כי אני די בונה את עצמי, אבל מפחד להיכשל... ואין לי כח לחכות. טוב הראש שלי מסובך מידי במיוחד ב4 לפנות בוקר :) הייתי חייב לפרוק, רק פה אפשר ומרגיש לי כל כך נוח.

כמובן שיהיה טוב

אהבה לא פוגשים כל יום וגן לא כל יומיים וזה יכול לקרות לך מחר או מחרתיים. אני חושב שזה הרסני לראות מה האקס עושה ואולי כדאי לך לשקול לבטל את החברות שלכם (האם אתם באמת חברים או תהיו חברים?). דווקא הזמן שעבר פועל לטובתך. לוקח זמן ארוך עד שפנויים ריגשית שוב לאהבה.

אני באמת מאמין שכל עכבה - לטובה

יש סיבה למה אתה לא מוצא את הזיווג שלך עכשיו. וכשהוא יגיע, זה יהיה הזמן הכי נכון! אל תאבד תקווה :)

למעלה