אוף!!!!

debi4554

New member
אוף!!!!

למה זה כ"כ קשה להיות רווקה המתקרבת לגיל 30???!!!

למה זה לא קורה?

אני לא יודעת. כוח זה דבר שבא והולך. הוא מתרוקן ובדרך ניסית, שאת לא יכולה לתאר, מהמקום שאת נמצאת בו עכשיו, הוא יתמלא מחדש. אין לי דרך לתמוך, בעיקר כי אני לא יכולה לחשוב על משהו שהיה מנחם {אולי חוץ מחתן... } אולי התמיכה היחידה היא הלגיטימציה לתחושה שלך והעובדה שאת מתארת משהו שחווים רבים. ואם את ממש מרגישה מסכנה, כנסי לדוסידייט, שניים שהם אחד ושאר אתרי השידוכים למיניהם וראי כמה אנשים רשומים שם {בערך 15,000 איש אם לא יותר} ותסכימי איתי שאחרי נתונים כאלה את לא כזו חריגה. נכון?! יופי. עכשיו, לכי לעשות כל מה שנשואים או נשואים עם ילדים לא יכולים לעשות בגלל מחויבות/משכנתא/אי שביעות נחת מההורים של הצד השני. יש לך פנאי שבעוד כמה שנים לא יהיה לך. סעי לחו"ל, הרשמי ללימודים שמעניינים אותך, החליפי מקצוע אם בא לך, קני לעצמך משהו מפנק ויקר, את יכולה ללכת להצגה שנייה ואז לשבת לשתות שוקו חם עד אחת בבוקר או לנסוע לצפון לטיול של יומיים סתם כך {ועל הדרך לבקר אותי
}. להתחיל עם מלאן בחורים שווים, ללמוד קורס שתמיד רצית, לפתוח בפניך אפשרויות חדשות. כל יום משהו חדש אחר. את אדון לעצמך ולזמן שלך ואל תתני לאף אחד להרוס את זה. אז ממני יש לך מלא תמיכה וחיבוק גדול גדול. מ. אושרת שלפעמים מקווה שריבון העולמים יודיע לה, איכשהו {אולי טקסט בנייד או פתק ברוח או שאיש זקן ילחש לה באוזן} מדוע היא עדיין לא נשואה ומה הסיבה לעיכוב. אבל זה לא עובד ככה מסתבר.

ח גמאני חושבת כמוך!

אך בכ"ז בסתר יש את הקנאה הזו שחברה קטנה ממני סגרה שידוך... ויש את הקטע שמרגישים לבד קצת..וזה מבאס כי בתכלס אין כמו להיות רווקה ומצד שני יש משו כייפי בלהיות נשואה לבחור אם הוא שווה..

את יודעת,

לא מעט, הצד ההשוואתי הזה קצת מפריע לי. כי זו לא חכמה להשוות את עצמך לזו שהגשימה את משאלותיה ולשאול "למה היא כן ואני לא?" ומה לגבי זו שסל הבעיות שלה קצת יותר כבד מזה של ההיא? גם מול זה את עסוקה בהשוואות? ומה לגבי ההיא שהגשימה את חלומה ובגיל 24 כבר הייתה אימא לשלושה ילדים, אבל לאחרונה נאלצה לקבור אחד מהם לאחר שנלחם במשך שנים במחלה קשה. וחברה שבגיל 34 {אמאל'ה, בת גילי} עם 4 ילדים של"ע בעלה נלקח ממנה, ככה ממש ללא התרעה, פשוט לא קם. גם כלפיהן תישאל השאלה "למה היא כן ואני לא?" אז זהו, שלעניות הדעת, שאלת ה"למה" ההשוואתי לא תורמת במאום לחיינו. כי מרוב התעסקות בשאלת ה'למה' בחיינו, לפעמים אנחנו שוכחים להביט קדימה.

אממ

עוד לא שמעתי צרות כאלו...... אך את צודקת השוואות תמיד לא טובות...... אבל זה קשה

קליט

New member
השאלה מה קשה לך

זה יכול להיות הרגשה של לבד/קנאה/דיכאון/נחיתות ורגשות קשות אחרות, במשך הזמן אנחנו מתרגלים לזה איכשהו - >>בתנאי שיש לך חבירה . הצעתי פעם למישהיא מבוגרת יחסית (כאן במסרים) שתלך לעיסוי מקצועי, היא חזרה וכתבה לי אח"כ ש היא מאוד מודה לי ושזה ממש חיזק אותה . סוף ציטוט . ומעצמי אני יודע שעיסוי מקצועי מחזק את הגוף ואת הנפש . ישנם הרבה מעסים שהם לא יודעים לעבוד - אז כדאי שתחפשי מישהיא עם לב שלמדה לפחות שנה שנתיים, או בקיצור ; אחת שמעסה "רקמות עמוקות" שזה עיסוי מתקדם יותר . זו השקעה של איזה 200 שקל שנותן לך כוח וחיוניות רבה למשך כחודש . וזה שוה בהחלט . בהצלחה !

debi4554

New member
תודה

תודה לכולכם על התמיכה. אני מקווה שבקרוב אפגוש ימים יפים יותר

jjr1

New member
גברים הם כמו אבוקדו:

לא בשל..לא בשל...לא בשל... רקוב!

גברים הם כמו

מכשיר סלולארי. קטנים. לא קולטים. מתנתקים ללא התראה. ודווקא כשצריך אותם, הם לא זמינים. וחוצמזה... גם האנטנה שלהם לא תמיד משהו...

למעלה