אוף

חשבת

פעם למה זה עובר לך כזה מהר? הנקודה היא, שכל דבר אצלך עובר בשבט הביקורת.. תחת ניתוח חד של השכל.. הדברים לא מופנמים אצלך.. הם לא נהיים חלק ממהותך...ולכן.. כדרכו של כל התפעלות ורגש.. שהם עוברים תוך זמן קצר... נקודה למחשבה...

אז

כנראה שיש בני אדם שמפנימים וזה עוזר לתקופה עד ש... ואני לא מאמינה לך שתגיב כאילו כלום כשיודעו לך על משהו עצוב/מפחיד/לא צפוי ואפילו קשה ולא מובן. יש גבול מסוים לשבירה. ואז מנסה לקום מהכל להמשיך כרגיל וללכת הכי רגוע שיש ...והכל בפנים שבור. סואו, אז פסדר, שישאר בפנים שבור ואני יגיד שהכל לטובה. אני מודעת לעניין של קושי הבנה אצלי ולא תמיד מצליחה להבין איך זה בדיוק לטובה.אבל כן,הכל לטובה, ברור שאני מאמינה. אבל עובדה שקשה להרגיש הכי טוב עם כל זה. כאילו ללכת עם מסכה שאתה הכי שמח בעולם... נבד מיינד. זה כאילו לא יעזור מה שחירטטתי עכשיו.

ההפנמה

אמורה להיות דרך... חוסן... התחשלות... וכשמגיע רגע של התמודדות.. היכולת מוכיחה את עצמה... ברור שאגיב, רק השאלה איך אני אגיב.. בבריחה, בעצב, או בכאב אך בחוסן, במלחמה! (כאב זה לא סתירה לאושר!) ואת לא אמורה להגיד הכל לטובה.. את אמורה להרגיש את זה! ונכון שלא תמיד אנחנו רואים את זה, אבל ביכולת שלנו למצוא את הטוב שבזה.. ולהאמין.. זה לא ססמאות.. זה לא מילים של שבת. להאמין מלשון נאמנות.. להיות נאמן להשם בכל מקרה.. ולהאמין בו בכל מצב.. מי שבאמת מאמין אז הוא מרגיש את זה גם בלב.. ולא חירטטת.. אא"כ את לא מתכוונת לקבל...

האם

זה באמת כי את צריכה להסביר את עצמך יותר.. או שאת יודעת את האמת אך קשה לך להודות בה... קשה לך לצאת מהמצב שלך כעת... פשוט יותר נוח לך להרגיש חלשה חסרת אונים מאשר להתמודד.. להלחם??!!

בוקר

טוב שוב ושוב ושוב אנחנו מתמודדים יום יום עם קשיים ולפעמים כמה שנראה שאנחנו מסכנים תאמיני לי שיש צרות גדולות יותר....

נכון...

אז מה את מציעה...? לקפוץ מעזריאלי..? להסתגר בחדר..? תנתבי את הכוחות שלך להתמודד עם האכזריות... או שתרפי...

ממ..

ארטיימר

New member
ויחד עם זה

העולם הזה מלא בדברים יפים.. מבינה אותך.. מאחלת שהתקופה תעבור מהר..

הופהה

הנה אתתת מה איתך? כמה שנים!!..התגעגעתי... ואכן...לפעמים קשה לראות את הטוב כשטבועים בתוך..... אבל ברוך ה' יותר טוב היום...

ארטיימר

New member
משלומך??

נכון.. מבינה אותך.. היו לי החיים הכי סבבה שיכול להיות כך שקל לי יותר לומר.. שמחה שגם אצלך הכל טוב!

למעלה