אוף:/

maayanimi

New member
אוף:/

הוא שוב התחיל קורס- הפעם קורס מ"כים... והכל חזר להיות אותו הדבר בדיוק- לא מדברים כמעט והוא כל הזמן סוגר. ובנוסף להכל היום גם התבשרתי שהוא חתם שנה קבע! (ואין לו אפילו עדיין שנתיים בצבא). השבוע הוא אמור לצאת שו"ש ואח"כ לסגור 21, ובא לי כבר לבכות. זה לא נגמר! כל פעם שאני מאמינה שיש שיפור ואיכשהו הקשר שלנו מתחיל להיות יותר רציף ואני רואה אותו יותר.. הכל חוזר שוב מהתחלה. כמה אפשר???? אני ממש מתגעגעת אליו ומתוסכלת מהמצב... ולמי אני יכולה לפרוק את הכל אם לא לכן?

disarray

New member
been there..done that..

ככה זה צבא, וככה זה אצלהם, ופשוט צריך לשרוד ולזכור שאנחנו בחרנו להיות בקשר הזה ושאנחנו מאושרות איתו- עם כל מה שכרוך בדבר. גם אח"כ תהיה לו יותר אחריות..וגם חמשושים זה טוב ויפה אבל לא שווה כשלא מדברים כל השבוע.. הקורס יעבור מ-ה-ר בלי שתרגישי אני מבטיחה לך! אחרי הכל הייתי בדיוק איפה שאת עומדת. סעי לבקר כמה שיותר,תשתדלו לדבר כמה שיכולים וככה הכל יעבור בקלות. ולגבי הקבע- כבר רשמתי לך שזה דפוק לדעתי ולא מבינה מה קורה שם אבל זה הכל חלק מהשינויים שהולכים שם. אין לי עוד מה להגיד..תהיי חזקה,אנחנו תמיד פה בשבילך,וזה באמת שעובר מהר! לדעתי זה החלק הקל אפילו..אח"כ מגיעות השנה ומשהו כמפקד..שזה לדעתי השגרה-והשגרה תמיד יותר קשה אבל באמת שדברים ישתנו אחרי שהוא יהיה מפקד! כל מה שתרצי אני פה=]

maayanimi

New member
כן אני יודעת

והקבע- הבנתי שה יהיה חובה מעתה והלאה על כל מי שיעבור קורס מפקדים. מה עם חבר שלך? הוא גם חותם? הקורס אולי יעבור מהר... אבל מה אח"כ? לא בטוח שהוא ייפקד על צוות... יכול להיות שהוא גם יהיה מ"כ בטירונות או במסלול.. ומזה אני הכי חוששת. כי אז הוא ימשיך לטחון, יסגור מלא, ויחזור הבייתה כשהוא ממש מותש:/ ותודה בובה!:)

disarray

New member
זה דפוק לגמרי!

אממ כן זה אכן יהיה חובה..אב שמעי התנאים טובים..ואני יודעת שהחברה ששם בקבע בכלל עם ת"ש מעולה..הרבה יותר טוב מהסדיר זה בטוח והחבר כרגע לא חותם,הוא מהקורס שלא חייבו לחתום אבל נראה..יש לי הרגשה שבסוף הוא ישאר שם קצת.. ואחרי הקורס- תלוי ,מה החייל שלך רוצה? ובגדול חבר שלי היה ממש שפיץ בקורס, התאמץ ממש וביקש כל הזמן מבצעית (שזה מה שהוא רצה) אז הוא גם קיבל. אני מאמינה שכל עוד חבר שלך יהיה טוב בקורס הוא יקבל את מה שהוא רוצה.

maayanimi

New member
זו בדיוק הבעיה...

הוא לא רוצה מבצעית!! הוא טוען שבגלל שהוא יפקד על צוות שעשה איתו את המסלול- זה יהיה צוות "מרדן":/

disarray

New member
יש משהו בדבריו- זה אכן קשה

לפקד על החברים שלו..אבל אם הוא מפקד טוב הוא יצליח וגם..בטוח שזה מה שיהיה? בטוח שהוא לא יפקד על חיילים חדשים? תכלס עם כל העבודה שיש להם עכשיו במבצעית..אני כבר לא יודעת כמה זה שונה מטירונות אם לומר את האמת.. אבל חכי הוא עוד יכול לשנות את דעתו במהלך הקורס

מזדהה איתך

אמנם אני לא ראיתי את חבר שלי כבר חודש ואין לי מושג מתי הוא יצא, אבל מהצד שלי אל תנסי לחשוב על זה כל היום, תאמיני לי שגם לו לא קל. הוא צריך את התמיכה שלך וכמה שיותר... שיהיה לכם רק בהצלחה

מבינה אותך לגמרי!

כל אחת פה באותה סירה.. אין מה לעשות זה הצבא! צריך לדעת איך להתמודד עם המרחק והגעגועים! אני מזדהה איתך כי גם לי מאוד קשה שהוא סוגר הרבה אבל בתכלס מה שנשאר לנו לעשות (החברות) זה רק לעודד אותם ולהתגאות בהם על מה שהם עושים. נכון שהמצב מאוד קשה אבל אל תחשבי אפילו על המחשבה של לסיים את הקשר בגלל זה כי תאמיני לי יותר טוב להיפגש ככה מאשר בכלל לא.

maayanimi

New member
אני יודעת אני יודעת

אני מתמודדת עם המרחק והגעגועים כבר כמעט שנתיים! ובכל זאת זה קשה.. וזה מתסכל............. כי אני לא רואה בינתיים קו של סיום לכל הדבר הזה:/ וכמובן שפרידה לא באה בחשבון.... חחח אמנם קשה לי אבל קשה לי כי אני אוהבת אותו ומתגעגעת.... אני מעודדת אותו בלי סוף (מה גם שכשהוא מתקשר השיחה פחות או יותר כולה עסוקה בקיטורים שלו..). אבל בא לי, כ"כ בא לי שהוא יהיה איתי יותר. מה רע בלהיות ג'ובניק???;) סתם נו ברור שאין יותר סקסי מחבר קרבי..:)

אה חח אז את כבר ותיקה אם כך :)

כן אין ספק שזה קשה אבל מה אפשר לעשות.. חח לגבי השיחות אני מסכימה איתך, השיחה עוסקת רק בקיטורים שלו חח בדיוק המצב שלי גם. אתם גרים באותה עיר? אם כן אז יש לכם מזל.. אני וחבר שלי יש בינינו מרחק של שעתיים נסיעה.. אני גרה באשדוד והוא מעלה אדומים. אז בכלל קשה.. ג'ובניק? חח לוחמים הכי סקסים!!

maayanimi

New member
חחחח כן אני מכירה את זה טוב...

כן צריך להתמודד עם זה. ובאמת כל הכבוד לך שאת מצליחה להחזיק את הקשר כשתם גרים במרחק של שעתיים נסיעה זה מזו. אנחנו גרים באותה עיר (האמת שהוא גר במושב ליד ירושלים ואני בירושלים.. אבל זה באמת בקושי רבע שעה נסיעה מהבית שלי אז זה לא סיפור). ואין על לוחמים! אני משרתת עם ג'ובניקים ואני פשוט מתחלחלת...חחח

כן..

מנסה עד כמה שאני יכולה!! תגידי, סתם שאלה.. את מכירה מישהו בשם יוני ממעלה אדומים? חבר שלי סיפר לי פעם שהייתה לו ידידה מירושלים שקוראים לה מעיין ושיש לה חבר בחובלים.. זאת את? כי אם כן אז זה באמת עולם קטן!!

אחרי שהזדהתי איתך בחובלים..

מזדהה איתך שוב! גם חבר שלי התחיל לפני שבוע וחצי קורס מכים ושוב סוגר מלא ואם הוא ירצה קצינים הוא יחתום מלא =\ למה חבר שלך חתם שנה?

maayanimi

New member
חחחח זה לא נגמר אה?

וגם חבר שלי שואף להיות קצין! הוא חתם קבע של שנה כחלק מקורס מפקדים- אמרו להם שזה חובה כדי להיות בקורס... והוא מאוד רוצה לעבור את הקורס הזה בשביל להיות קצין..... אני ממש מתגעגעת אליו! וגם בקושי יוצא לנו לדבר:/ עד מתי אפריל 09?!? חח

disarray

New member
כי קצין..

או שהוא רק בבסיס ולא יוצא לשטח, או שהוא קצין מבצעית שכן יוצא לשטח אבל לא כמו החיילים או המפקדים,סוגר מעט מאוד ובגדול יותר קל..כרגע אבל באמת לכי תדעי- ה-כ-ל משתנה שם עכשיו ואי אפשר לדעת איך יראו הדברים עוד שנה כשהוא יחזור מהקצונה ( כי זה יהיה עוד שנה לפחות לפחות)

בולשיט!

אני חושבת שלקצין יש הרבה יותר אחריות, ואם צריך אותו הוא ישאר. חבר שלי קצין והוא יוצא פחות מהחיילים שלו... הוא קורע את עצמו, חשבתי שזה באמת יותר קל, אבל זה נורא תקופות.

disarray

New member
כמה דברים..

א. אל תגידי לי בולשיט על דברים שאת לא יודעת, יש מקומות שזה לא ככה,והקצינים עושים פחות פעולות מבצעיות מאשר החיילים והמפקדים. זה לא אומר שהם לא עובדים קשה, הם פשוט פחות מבצעיים. ב. לא יודעת איפה חבר שלך משרת, אולי אצלו זה ככה אבל אצל חבר שלי זה בוודאות לא. ואני אומרת לה את זה כי אני יודעת איפה חבר שלה משרת לכן אני מתייחסת ספציפית אליה.

למעלה