אוף.

רווית04

New member
אוף.

מצאתי את עצמי ארבע שבועות ותסלחו לי על צורת ההתבטאות הלא נעימה שלי אבל .. לא יוצא לי. כולי עם עצירות שלא פוסקת. דיברתי על זה עם ד''ר דולברג היא אמרה לי שזוהי תופעת לוואי של הבוטרנס פשוט..נתנה לי מספר המלצות, השמן זית, שזיפים יבשים מבושלים,שקשוקה בערב וכו' וכו'. וואי זה נוראי מניסוי אחד לניסוי אחר. ניסיתי את השזיפים הלילה וזה הפך לי את הבטן עם כאבים כל כך חריפים שהאנדו' רק עורר את עצמו עוד יותר עם כאבים שמקרינים לגפיים התחתונות וכאבי תופת עד דמעות. זה כל כך מייגע אני מוצאת את עצמי מתעייפת כל יום יותר מהרגיל עם מיגרנות לא פחות. כל פעם שאני מתחילה להרגיש טיפונת יותר טוב אני חוזרת כמה צעדים אחורנית ברמה כזו שפשוט בא לי להרים ידיים מהכל ולשאול את עצמי האם זה שווה לעבור את כל זה.. סליחה על החפירה הייתי חייבת לשחרר (לפחות משהו השתחרר.. )

זואילי

New member
4 שבועות??

כלום לא יצא?? דיברת עם רופא משפחה? עדכנת מישהו מרופאי האנדו?

רווית04

New member
לצערי.

כלום. אם יש נסיון אולי זה חלקיק ואני מתה להתפוצץ.רבאק. דיברתי עם רופא המשפחה ובתחילה הוא חשב בכלל שמדובר בתסמונת מעי הדק ונתן לי כדור שהקל על כאבים אבל לא עזר בכלום. פניתי לד''ר דולברג היא נתנה לי שלושה שלבי המלצות שניסיתי אותם עד היום ואני מרגישה כבר שאני לא מסוגלת זה כ''כ כואב לי וד''ר שיינמן אמר לי שזה לגיטמי עם המחלה. ברור לי שאני חייבת כמה שיותר לפנות לרופא ולקבל חומרים משלשלים או חוקן אי אפשר ככה. לא מבינה מה הטעם היה להחזיק אותי ככה כל כך הרבה זמן עם סבל של עצירות כל כך ארוך

זואילי

New member
רווית

כל הרופאים שדיברת איתם - את אמרת להם 4 שבועות? הם יודעים ש 28 ימים לא הייתה לך יציאה? תשמעי.. אני הייתי רגילה ל 7 ימים, 10 ימים. כשזה הגיע לשבועיים אז תהיתי ביני לבין עצמי אם משהו לא בסדר...(את יודעת איך זה, הרי זה "נורמלי" בשבילנו לקבל מצבים כאלה). אני מניחה שאם לא הייתי עושה עם זה כלום אז הוריי היו גוררים אותי למיון. אבל אז דיברתי עם שינמן והוא שלח אותי לחוקן בריום. ואצלי - התגלתה חסימה. אני ממש לא יודעת מה להגיד לך מלבד זה ש 4 שבועות בלי לחרבן, וסליחה על הבוטות, זה נראה לי פשוט מסוכן. אני חושבת שאת צריכה ללכת למיון. מיון רגיל. קחי איתך את כל הניירת שלך איתך. חייבים לשחרר אותך מהעצירות הזאת ולבדוק אותך.

רווית04

New member
ציינתי זאת כבר בכל הזדמנות ראשונה שהייתי אצל

הרופאים. וואי את הלחצת אותי עם זה שקיים בדיקה מסוג זה. היום היה אמור להיות לי שיננית בבוקר ממש ביטלתי אותה על מנת לקבוע בדיקה אצל הרופא - את צודקת אין סיבה שאמשיך לסבול מזה. הלילה שלי היה סיוט לולא לקחתי ליריקה בנוסף לבוטרנס לא הייתי מצליחה לישון.

רוית מסכימה עם זואילי

בכל מילה ונראה לי שזה מסוכן, תיבדקי ותעדכני תרגישי טוב

galim29

New member
רווית../images/Emo2.gif

4 שבועות עם עצירות זה לחלוטין לא תקין. אני חושבת שיש בדיקה אחרת קצת יותר עדינה במקום החוקן בריום (לא זוכרת את שמה). חברה שלי עם אנדו ועצירויות קשות אמרה לי שלא רצו לתת לה חוקן בריום ואמרו שיש משהו אחר, אז תבדקי את זה. אבל אל תחכי עוד כי זה יכול להחמיר ואז יהיה הרבה יותר גרוע. חסימת מעיים זה כבר סיפור אחר לגמרי "מסתם" עצירות. איך את יכולה בכלל ללכת עם כזאת עצירות? תבדקי אם מותר לך לקחת דבש שנקרא האנילקס. הוא משחרר עצירות מעולה. קונים אותו בחנויות טבע. של חברת פארמהסין. גג כפית ולהתחיל בחצי כפית ולשתות מים. לוקחים לפני השינה. זה טבעי.

זהבה240

New member
אל תקחי משלשלים בלי שיבדקו אותך

זואילי צודקת, תמיד יש סיכוי [אפילו אם הוא מזערי] שיש לך חסימת מעיים בדרגה מסוימת. אין מה להיבהל, זה לא תמיד נגמר בניתוח. וגם יכול להיות בהחלט שזו לא חסימה. אבל אסור בתכלית האיסור שתהיה לך עצירות כזו. הרופאים לא מתעניינים יותר מדי בנושא הזה , יותר הרפואה המשלימה. מה שכן, אם יש חשד אפילו הקל ביותר לחסימת מעיים, אז אסור, פשוט אסור לקחת משלשלים. לכן, את צריכה לדפוק על השולחן ולדרוש שיבדקו אותך. ממליצה שתלכי למיון, או אם אין לך חשק היום, אז דרך הפניה של רופא המשפחה ביום ראשון , שיצלמו אותך כדי לדעת אם יש לך חסימה או לא. מדובר בצילום פשוט ביותר [מניסיון אישי עם חסימות מעיים], לא כואב ולא פולשני. ואם זו לא חסימה, אז קודם כל הרפואה המשלימה יש לה פתרונות טובים מאוד למצבים הללו. בתקופה שהייתי 8 ו10 ימים עם עצירויות קשות, אז מה שעזר לי זה או רפלקסולוגיה או דיקור סיני. בשני המקרים, תיכף ומיד [אחרי שעה שעתיים] הכל השתחרר ... ולרגיל, אני הייתי בזמנו לוקחת טיפות יובסלקס. יש בבתי טבע, זה דבר די קל. אבל את הכמות המינמאלית של הטיפות. יש בנות שרגישות לפירות יבשים , לכמות הסוכר [למרות שזה סוכר פירות, יש מי שרגיש גם אליו, כמוני] שבהם, ולכן אולי זה מה שגרם לתגובה הקשה מהשזיפים. בהצלחה, זהבה

galim29

New member
גם יובסלקס זה משלשלים

כמו כל דבר, ניסוי וטעיה, צריך לנסות ולראות מה עוזר. במקרה הזה, זה הרבה יותר חמור ודורש פיקוח רפואי או לגשת למיון נשים.

annabell Lee

New member
יש בארץ אבקות פייבר?

כאלו שממיסים במים ושותים? מניסיון, זה ממש עוזר...אני הגעתי למצב של שבועיים..ואבקות הפייבר ממש הצילו אותי...אבל..אני כבר בלי חסימת מעיים וזה חשוב לבדוק.

galim29

New member
יש משהו דומה../images/Emo8.gif

אבקה שממיסים עם מים. לי לא עזרה, או עזרה חלקית. לא זוכרת את השם. אני ממש סנילית היום ומתעצלת ללכת למטבח לראות את השם.משהו שמסתיים בסלקס אם לא טועה. זה פורמולה של גרגרים שנמסים ואמורים לעזור ביציאות. לי לא עזר.

עדכני מה קורה

עצירות כזו ארוכה זה יכול להיות מאוד מסוכן....ובטח לא לקחת משלשלים....זה יכול רק להחמיר....במידה ויש חסימה....

רווית04

New member
אתן פשוט גדולות מהחיים!!!!

תודה,תודה,תודה על כל העצות הטובות שלכן ועל זה שהתעקשתן שאני אלך לבדוק את עצמי. וובכן ניגשתי לרופא משפחה,הייתי צריכה לריב בדרך עם כמה מזכירות רפואיות וזה היה מסוכן להן בחורה עם כאבים כאלה.. ובכל זאת הוא נתן לי חוקנים,סירופ משלשל שגם המליצה עליו ד''ר דולברג..וכמובן אמרתי אני אקנה את האבקת הסיבים של הרבלייף והאמת היא שעדיין לא הייתה לי יציאה אבל ב''ה יש יותר הקלה בבטן ואני מרגישה את העיכול מתחיל לחזור לפעילות ופחות כאבים. אז, תודה תודה תודה!!!!

galim29

New member
רווית

אם זה מקרה חד פעמי אז חוקנים ותרופות להקל ולשחרר את העצירות זה בסדר אבל אם זה חוזר על עצמו אל תזניחי ותעלי על מוקד הבעיה (תרתי משמע- אם יש שם מוקד של אנדו...). אל תגיעי למצבים שאין לך יציאה סדירה יום יום. ממליצה לך להגיע לבדיקה אצל ד"ר מרק בארגבל, אומנם מקבל במרכז (לא רחוק מתל השומר) אבל הוא מצויין. ושוב לא להגיע למצב שחודש אין לך יציאה בכלל. זה מסוכן!!!

רווית04

New member
שאלה לי אלייך

כיצד מרגישים שיש מוקד אנדו על המעי?זה ממש מציקה לי המחשבה. אני לא רוצה לפספס את זה ואילו בדיקות מבצעים על מנת לאבחן זאת?הרופא הזה במה הוא מתמחה והיכן מקבל במרכז? ושוב,תודה. הבנתי בהחלט ולא אחכה עם זה עוד.

galim29

New member
../images/Emo26.gif...

לא מרגישים, משערים עקב בעיות מעיים (עצירויות, שלשלולים ושאר ירקות). אולי באר גבל יכול לבדוק. לדעתי רק בניתוח כשפותחים ורואים יודעים אם יש מוקד ואיפה. תקראי על באר גבל, הוא רופא בכיר במכון למחלות דרכי העיכול והכבד (גסטרואנטרולוגיה) בשיבא ומקבל גם במרפאה ברחוב מנדס ברמת גן (רחוב שנמצא ליד תל השומר). אם תרצי את הפרטים שלו תפני אלי למסר ואשלח לך את הטלפון.

למעלה