אוף....

XxMidnightxX

New member
אוף....

אחרי רגילה מדהימה וסוף שבוע מדהים עוד יותר החבר שלי קיבל עונש של 28.. למה אתן שואלות?...כי הטיפשון לא התגלח והמשטרה הצבאית תפסה אותו...( על בקושה שערה וחצי שגדלה לו...><") אוף....איך אני אשרוד?...אני חזקה בשבילו אבל זה מבאס רצח כשאני שומעת אותו מבואס ועצוב..פשוט בא לי לבכות... מילא אם זה היה כל הבסיס אבל זה רק הוא והדאפרים..הוא יגסוס לי שם...

GrowingMadness

New member
אוי אני זוכרת שזה קרה גם לחבר שלי

והוא היה כלכך שבוז ומבואס >< אבל.. תאכלס אין הרבה מה לעשות חוץ מלהיות חזקה בשבילו כמו שאמרת
יהיה בסדר קוקי

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifגם חבר שלי חזר היום מרגילה.

מזל שהוא התגלח בלילה והסתפר בבוקר... איזה באסה זה. אבל איך ישר נתנו לו עונש? לא צריך לעמוד למשפט קודם??

XxMidnightxX

New member
אז זהו....

שהוא עמד למשפט אתמול ואתמול נתנו לו את העונש... תכלס אני מרגישה קצת אשמה כי אני בדרך כלל מזכירה לו..(והוא כנראה התרגל) אבל משהו שמאוד עוזר לי זה שעכשיו מותר להם להתקשר גם באמצע היום כי הם בשבוע הסתגלות וגם אמרו להם שאם יש להם זמן של יותר מ15 דקות אז מרשים להם להתקשר..אבל אני לא יודעת כמה זמן זה ישאר ככה...

M o r k a

New member
לא נורא בסופו של דבר יהיה בסדר

את לא יודעת איך אני בדכאון, חבר שלי יוצא סופשבוע הבא, ואחרי זה סוגר 28, 28, 28... אבל אין מה לעשות, הם קורעים את התחת וסובלים ואנחנו צריכות להיות חזקות בשבילם... תמיד תחשבי שהגעגוע אליו הוא דבר חיובי כי בסופו של דבר הגעגוע יפסיק ואתם תהיו שוב ביחד 3> תשמעי גם לי ממש ממש ממש קשה אבל פשוט נעסיק את עצמנו כמה שיותר ובסופו של דבר הזמן יעבור, זמן עובר מהר... תחייכי בשבילו ויהיה טוב 3>

shiri59

New member
תאמיני לי תנצלו את הסופ"ש הכי שאתם יכולים :)

ש"וש?

למעלה